2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
به به مبارکهههههههههههه افسانه خوش بحالت کلی سوغاتی براتون رسیده ........چقدر حال میده

اما اون عکس که میگی یونا نزاشته خوب عکس بگیری اتفاقا یونا عکسو خوشکل کرده .......فدااااااااااش

هههههههههه سمیرا نمیری........ بلند خندیدم(تو شرکت!!!).....رفتی تو کار گلدزدی ؟؟؟؟؟ خدا برکت کارتو زیاد کنه !!
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
سمیرا مبارکککککککککککک باشه کاپشنش خیلی خوشکله.........تو گن به چه کارت میاد آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

جدی رنگ خوراکی 12 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام بخرم ........اینجوری زورم میاد که!!!
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب که بعد از کلاس رفتم دنبال پالتوی النا .... ببینم مغازه های دیگر چند میدن .............

در کمال ناباوری دیدم 98 تومن به بالا ................ پس من سود کردم ...

منم همین سوالو داشتم سمیرا ........ گن رو برای کوجات میخوای استفاده کنی ؟؟؟!!

آهان خریدهای همه مباررررررررررررررررررک به سلامتی و شادی تن کنید ........
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
وای افسانه خیلی خوش به حالت تو یونا شده
بیچاره شوشو
هرچی در اومده
افسانه.....یونا
در پایان داماد عزیز

رو تختیت محشره چون قیمتشم خیلی خووووووووووووووووووبه
مبلاتم خیلی شیک شدن
چه همه بادی دار شد یونا
بی خیییییییال تو هم مثل من پیله کنی ول نمی کنی ههههههههه

جا کفشی و میز نهار و ... چی

لباست و دیدم فوق العاده است معلومه تن پوش شیکی داره

انیس خرید کردن و یاد بگیییییییییییییییییر 400 تومن کاکتوس بعد هم مستند لوک خوش شانس
اسپانسرتون کیه؟
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
سمیرا 12 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جان ما
بی خیال رنگین کمونی بشم هههههههههه

چقدر کاژشن و کلاه کیان قشششششششششششنگه عاچقش شدم
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
اووووووووووووووه واقعا رنگ انقدر گرون شده.خوبه من چند تاش رو دارم خیلی ضرر نمیکنم.ههههههه.استفاده نکنم بمونه برای تولد.

سمیرا مبارکه خریدات.کاپشنش خیلی خوشگله.من کلا برند زارا رو دوست دارم.خیلی لباساش با کلاسن به نظرم.

انیس خداییش پالتو رو خوب خریدی.الان گرونی بیداد میکنه.مبارک النا جیگرم باشه
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
من که نگفتم 400 تومن کاکاتوس خریدم .. گفتم تهیه کردیم .... همسری 5 تا کاکتوس 10- 12 ساله یه مدل داشت که کلی هم بچه زائیده بودن ... ........ اونا رو بردیم با کاکتوسهای قیمت بالا یه مدلهای دیگه معاوضه کردیم .......... یعنی 400 تومن سود . اینم بگم یه اتفاق خنده دار ... همسری کاکتوس ها رو گذاشت روی اوپن ... نمی دونم چی شد که یهوئی یکیشون اومد از روی اوپن بیافته همسری با دست پرید گرفتش ... دستاش تیغ تیغی شد جیغش رفت هوااااا ... عشق به کاکتوسه ...

ولی خدائیش یه سری کاکتوس بودن که قدشون به 20 سانت هم نمیرسید ولی قیمتشون از 600 هزار شروع میشد تا بالای یه تومن ... به نظرتون چه کسی اونا رو میخره .؟؟؟.......

و اما در مورد پالتوی النا ... سر آستین هاشو گفتم مادرشو کوک بزنه تو ... پف پفی شد ... خیلی خوشکل شد .... فقط آستیناش برای النا بلند بودن ...

و اما فرزانه خانوووووم ... بی تلببت این چیه نبشتی ؟!؟!؟ سوتی جالبی از خودت دروکردی

گلسان(مامان داریوش)
1391/8/23 3:32 ب.ظ

انیس جدا 46 تومن خریدی؟؟؟؟خیلی خوب دادی ها...
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سمیرا خریدات عالیه مخصوصا کاپشن کیان خیلی شیکه
خریدای آقا صدرا هم شیکن مخصوصا بلوزش خیلی جالبه آستینش دورنگه خیلی بانمکش کرده تنش کردی حتما عکس بزار

انیس چه شوشو با ذوقی داری معلومه خیلی با احساسه
خدا حفظش کنه برای تو و النا
خدایا چقدر بره گرون شده !!!!!!!!!!!!!!!!!
ما همیشه بره میگیریم خیلی کم پیش میاد از قصابی گوشت بخریم
معمولا یه متوسطشو میگرفتیم 350 تومن

افسون بندر عباس از این شیرهای نیدو که مخصوص بچه های 1 تا 3 ساله پیدا میشه

http://upload.iranvij.ir/images_aban91/44211151850816232496_thumb.jpg

یکی از خانما اینترنتی میفروشه

به نظرت خوبه بخرم
گفتم تو بیشتر از من تو کار جنسای خارجکی هستی شاید خبر داشته باشی خوبه یا نه؟

سلام مبارک همه خریداتون باشه

بچه ها من برا ارشان یه کلاه فوق العاده خوجل خریدم که متاسفانه براش کوچیکه دلم نیومد پسش بدم ببینین اگه اندازه ی بچه های شما هست بردارین که من دیگه پسش ندم

مغازه داره گفت بچه ی 2.5 هم برده ولی سر ارشان انگار بزرگه هههههههه

فکر کنم به دور سر 46 یا 47 بخوره

اینم عکسش

این جلوش

IMG4UP
این پشتش

IMG4UP

من 19800 خریدم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744