2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
وای کلاه سنتی چینی چقدر بامزه است.....کاش لباسش هم میگرفت واسه تولدش مدل چینی میزدی....غذای چینی و با چراغهای چینی
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
فهیمه راست میگه کاپشنهاشو بذار واسه فروش...شاید بچه ها بخوان
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای گلسان کلاهش چه مارکیه؟؟؟فکر کنم مادر کر باشه یا تو تو نیستم؟؟خیلی دوستش دارم..رنگ دیگه هم داشت...؟؟؟اگر مارکش رو بگی شاید اینجا پیدا کنم
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
وای فهیمه چقدر کاپشننننننننننننننن ........................ اما همشون خوشگل هستن.. مبارکش باشه...

محمد مثلا اون پلنگیه رو واسه سال بعدش خریده اما دیشب تنش کردم دیدم امسال هم میتونه بپوشه

محمد هم میگفت این سری فقط لباس گرم بودکاپشن خیلی زیاد بوده... اردیبهشت که رفته بود کلی لباس و تی شرت و پیرهن آورده بود این دفعه بیشتر بافته...

مرا عهدیست با ماهی که آن ماه آن من باشد... مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد.
خوببببببببببببببب اینا هم مال خودم

آپلود عکس
35هزار تومن

آپلود عکس

25 هزار تومن

آپلود عکس
از این یه رنگ آبی هم آورده- قیمتش یادم نیست...

آپلود عکس
از این هم 2 تا مدل دیگه آورده- 7500 تومن

آپلود عکس

آپلود عکس

از اینا یه دونه هم نارنجی آورده

آپلود عکس
فکر کنم 15 تومن

یه چند تا لباس دیگه هم آورده که حوصلم نگرفت ازشون عکس بندازم...

مرا عهدیست با ماهی که آن ماه آن من باشد... مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد.
فهیمه جون و مامی مهدیار چشمتون روشن
بدون شوشو خوش گذشت ؟ اگه خوبه که ما هم بفرستیمشون سفر

همه لباسا شیک و قشنگ هستن مبارکشون باشه
منم با بقیه هم نظرم پلنگیه خیلی ناز و بانمکه تن پسر گلت کردی عکس بزار حالشو ببریمممممممممم
لباسات هم خیلی خانمیه مبارک باشه ایشااله به شادی تن کنی

فهیمه جون کاپشن سورمیه ای خیلی نازه
فشن شو راه بنداز هر روز یکی رو تنش کن
اصلا به شوشو نگو زیاد آورده دلش میگیره دفعه بعد هیچی نمیخره ها از من گفتن بود

مبارک خریدای همه باشه ایشاالله به شادی بپوشید

فهیمه چقدر کاپشن خریدی مگه کوران میاد مشهد

گلسان خریدای تو هم خیلی نازن

و همینطور خوشبحال لیلا شده با سوغاتی ها
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
بابا تهمینه شوشو می گه فقط لباس گرم زیاد بود و قیمتهاش خوب شیطون رفت گولش زد ههههه

فرزانه ی بار اینکار رو کردم
کلی تی شرت آورده بود من دادم به کسی
خیلی ناراحت شد سفر بعدی هیچی نیاوررررررررررررررررررررررد
مامانم هم دعوام کرد

اگه اینکار رو بکنم فینیش
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
به به مبارک صدرا جون باشه.چه بادیهاش خوشگله فهیمه.پس چرا من اونبار قسطنطنیه هیچی ندیدم؟؟
لباسای داریوش جون هم مبارک.خوشگلن.

لیلا جون لباسای خودت هم خیلی خوشگله مبارکه.قیمتهاش هم خیلی خوبه.دست همسرت درد نکنه
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
2810