2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
تیشرت 3000تومن-از حراجی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

تیشرت استین بلند
12000تومن

تنها زیر دکمه داری که پیدا کردم.11500

یه جلیقه هم براش خریدم 18000تومن که باید تو تنش عکس بزارم تا خوشگل بیفته.

خریدای یونا دیگه تمومه.بجز لباس تو خونه ای.یعنی اینا رو هم نمیخواست.دنبال لباس تو خونه ای میرم اینارو میخرم.هههههه
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
نه بچه ها پیدا نش..میبینید؟؟افسون خودت میگی دوبی اینجا ایرانه..دو روز دیگه هم میبینی خودم گم میشم و دیگه پیدا نمیشم....خدا به داد برسه!!!!
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر تیشرت آستین بلندش قشنگه افسانههههههههههههههههههههه
عاشقش شدم
اومدی مشهد برام بگیر
.
می زارم بزودی افسون جونم

.
.
اینجا ایرانه نه سمیرا
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
سلام دوستای گل شعبه شماره دو مزون نازدونه در شمال شرق تهران = لویزان افتتاح شد

www.nazdoneh2.blogfa.com
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
آرتین هم شبا پتو رو می زنه کنار و تا صبح بدون پتو میخوابه من دو سه تا از این زیر دکمه دارا از دوران نوزادیش دارم از اونجایی که آرتین رشدش لاک پشتیه هنوزم اندازه اش هستن !!!!!!!!!!!!!!!!!

افسون پندار هم اون بادی قرمز راه راه و هندوانه ایی را داره پارسال خریدم....................الان اندازشه................خیلی گرم و خوبه.........و نرم

مادرکیر ها را مامانم از فنلاند براش آورده............

افسون دیدی بچه ها شلوار پیسینه دار می پوشن کوچیک تر می شن............من یک دونه چهر خونه برا امسالش خریدم........دیگه اما نمی خرم.............ههههههههههه.....................می خوام زودتر بزرگ شه

خونه ما سرده.................پندار که پتو را کنار نمی زنه..............تازه روی خرسی هم پبو می ندازه سرش نشه!

سمیرا مبارک دوربین......................دوربین گرون شده..................دوربین ما 2میلیون و خورده ایی شده!!!!!!!!!

افسون پندار تیشرت آستین کوتاهه را تو همون مایه ها داره............اما من خیلییییییییییییییییییییییییییییییی گرون تر خریدم

کلا خریدات هم شیک هستن هم قیمت مناسب............ایوللللللللللل...
مرسی بچه ها.
ههههه نسترن این لباسای یونا از اوناییه کو شوشو باشه نمیزاره بخرم.جنساش زیاد مالی نیست ولی من از مدلاش خوشم اومد.

فهیمه واقعا میخوای بخرم براش؟البته ما احتمالا تا بعداز عید نمیایم هااااااا.ولی اگه بخوای میخرم میارم براش.
سفید و سبزش رو هم داشت.

اماهید جون کلاهه ته نداره هههه یعنی فقط میاد رو گوشاش.واسه دکوره دیگه.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
2810