2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
وایییی...چه خریدای خوشگلیییی...ما که دوربین نداریم باز..داداشم رفته کیش دوربینش و دادم بهش...بیچاره میگفت نمیخوام..اما به زور دادم برد..باز بی دوربین شدیم...البتهه هنوزم خرید پاییزه نکردیم..خرید کنیم عکس میزاریم..هر چند کیان یه سری لباس داره ا قبل از المان براش اوردن و خواهر شووش از کیش و...اما باز هم یه چیزایی لازم داره..خرید کردم عکس میزارم....مبارک همه نینیها باشه
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

نیمکره راست را فعال می کنن...
اینم روز 63 بلده جواب بده

حالا منتظر باشید تا 63 روز دیگه من نتیجه را اعلام می کنم

یه جزوه هم داشت 8 تومن هم اون شد

کلاسش هم ثبت نام کردم..........................6 جلسه هست.
ای ول قلبون پندار با این همه مسواک.
نسترن این مسواکه چی چی هست؟ مزیتش چیه اونوقت؟‌خوب توضیح بده.

63 روز دیگه پندار رو بیار امتحان بگیریم ازش ببینیم شیچیدا جواب میده یا نه؟؟
موفق باشین هر دوتون عزیزم.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
هی وای من......... نسترن 63 روز دیگه من نمیتونم اینوجواب بدم که ههههههههه

ایشالا که موفق باشین مادر و پسر فعال و باهوش

راستی نسترن اصلا به اغفال من فکر نکننننننننننننننننننننن من همین یه دونه که عشقمه واسه هفتاد پشتم کافیه

به به چقدرم مسواک خراب کرده پندار .....ستایش الان سومین مسواکشه ....... ولی منم سوال افسانه رو دارم در مورد این مسواکه خوب توضیح بده

یه سوال هم قبلا پرسیده بودم جواب ندادی.......اون ماشینه که توش حیوون داره رو از کجا خریدی و چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
اینم بافتنی های دیبا که مادر شوهرم بافته

آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا

تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
سویی شرت و شلوار

آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا

تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
کت

کلاه و شلوار پیشبندی

2810