2777
2789
عنوان

عخه مگه داريم😦❤️

911 بازدید | 35 پست

ي خانم دكتر متخصص اونقدددد خاكي باشه

بابا دمش گرم ك فيس و افاده نداره

ميري تو سلام كني پا ميشه

ميخواد پروندتو بت بده پا ميشه

خدافظي ميكني پا ميشه

چقد خوبن اين دكترا نسلشون زياد شه

ادم عشق ميكنه اصن نميخواد از اتاق بزنه بيرون

وقتيم ميخواد دست ب شكم بزنه يا صدا قلبو بشنوه بسم الله ميگه

چقد خوبي شما خانم دكتر مژگان حجتي❤️

چـه خـوش صـیـدِ دلـم کـردی ♥️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگذره از دکتر من😭

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بیشتر ببینید

دکتر منم دقیقا همینه تازه بیچاره میدونست شرایط من بده شماره موبایلش رو داد بهم همش میگفت کوچکترین اتفاقی افتاد بهم خبر بده خدا خیر دو دنیا بهش بده ب هر کی هم ک معرفی کردم راضی بوده

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
بیشتر ببینید

دکتر منم خیلی خوب بود باهاش راحت بودم

دکتر لیلا سعیدی😍😍

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤