2777
2789
عنوان

پیش خرید آپارتمان های دریاچه چیتگر

| مشاهده متن کامل بحث + 18680 بازدید | 32 پست

عزیزم ما فامیلمون نظتمی هستن اونجا پیش خرید کردن..نمیدونم آپارتمان نظامیها با بقه فرق داره یا نه..اما میدونم اونجا پبش خرید کرده...حتما مطمئن بوده چونکه کسی نمیتونه سرشونو کلاه بذاره فامیلمون رو  بنا ب دلایلی

تا خونه پیدا نکردن که خونه نمی فروشن جان دلم تو هم مثل ما ساده ای زودتر بخر فقط. ما این اشتباه رو ...

تااخرشهریور وقت داریم هنوز کامل نفروختیم

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عزیزم ما فامیلمون نظتمی هستن اونجا پیش خرید کردن..نمیدونم آپارتمان نظامیها با بقه فرق داره یا نه..ام ...

اخه یه سری سپاهیا و ارتشیا اونجابهشون سهمیه دادن شاید اونام سهمیه دارن

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج
2804

به نظم من پیش فروش خونه کار خیلی اشتباهیه مگه این که شرکت معتبری باشه من خودم وقتی خواستیم خونمونو بسازیم کلی جا رفتیم ولی تو محدوده چیتگر تونستیم با املاک آرین آشنا بشیم خدا روشکر به مشکل برنخوردیم

باید بشناسی مال تعاونی معتبر باشه یا شخصی ساز باشه من تو دریاچه خیلی تحقیق کردم از همه بهتر و مطمئن تر پروژه شمیم رحمت هست شخصی سازه و آرشیتکت هم فرزاتد دلیریه همون که بام لند رو ساخته واسه همین گرون تر از بقیه اس من 80 متریشو خریدم الان خیلیا بهم زنگ میزنن بخرن نمیفروشم چون هم جاش خوبه هم برج لاکچریه خودم میخوام بشینم توش من از یه املاک مشورت خواستم بهم اینو معرفی کرد برعکس املاکیای دیگه سرم کلاه نذاشتن گفتم اگه خوب باشه موقعیتش شمارشونو به هر کی خواست معرفی می کنم 44741072

2805

عزیزم من خودم تازه دارم تحقیق می کنم با یه مجموعه آشنا شدم به اسم دیار ۲۲ دارم تو مقالاتشون چند تا پروژه رو بررسی میکنم یکیش ستین هست که ماله شرکت آرین سازه اس همون که بنر های علی کریمی و زده یکی دیگه پروژه رومنس حکیم دیگه چند تا پروژه دیگه مثل سپکو و پلازا رو هم دارم برای سرمایه گذاری بررسی می کنم.
خواستی برو تو این صفحه کلی اطلاعات هس: https://diyar22.com/

2801