2777
2789
عنوان

آلبوم عکس نی نی های ناز بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 121506 بازدید | 1016 پست
مرسی سعیده جون لطف داری

این ماشین چرخ خرید فروشگاهه. تو بعضی از فروشگاهها قسمت جلو چرخ خریداشون یه ماشینن داره برای نینیا. بچه ها خیلی خوششون میاد.
فروشگاه هایپر استار و شهروند بیهقی که من میرم دارن
مرسی سمیه جون از لطفت
این دخمل ما رها کوچولو که خیلی خوردنیه تو خودت روز چند بار میچلونیش؟؟ یه بار از طرف من ماچش کن

آرمیا خان هم که گواهینامه گرفته میشینه پشت رول.. ماشالا ماشالا.. بوس بوس بوس هزارتا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو عکسا کلیک کنین بزرگ میشه

ارشان در حال پاساژ گردی

wt76u4hkc1t6by0zl39.jpg

بابا این عروسک و برام می خری؟؟؟؟؟؟

65nfjwxocoaz8j2nxi1g.jpg

حی علی الصلاه

erm6a8eq1fifwllp8a7j.jpg

میکی موس دس دسی دس دسی

ylngt3bfav0o15bma10.jpg
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
قیافه آروین تو صندلی ماشین! انگار میخ داره صندلیه تا میشینه لب و لوچه اش آویزونه!!
IMG4UP

IMG4UP

همونطور که در عکس دوم ملاحظه می کنید آروین رفته آرایشگاه شوتی!!
من و باباش با همکاری هم موهاشو کوتاه کردیم. حالا هم هر شب دعا می کنیم زودتر بلند بشه که گند کاریمونو تا عید ببریم درست کنیم!
من همینم که میبینی!
ای جانم وای چه لذتی داره دستشون رو می گیریم و می ریم پیاده روی اولین بار که با محمدمهدی رفتیم خونه خالش در کوجه پائینی مون راهی که هرروز با کالسکه طی می شود ای لذت داشت ای لذت داشت که حد نداشت
قربون اروین در صندلی میخ دار!!!!
وای سعیده جونمممممممم امین
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
2810