2777
2789
عنوان

چاق شدن در بارداری و حرف دیگران

9881 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من سن بارداریم ۱۲هفته و ۴روزه. یعنی تازه وارد ماه چهارم شدم. حالت تهوع و معده درد و ریفلاکس و طعم تلخ ته گلو رو مدام دارم زندگیم با لیمو ترش و زنجبیل میگذره. زیادغذا و هله هوله نمیخورم ولی توی هوای گرم پیاده روی هم نمیتونم برم حالم بد میشه تو خونه جلو کولر قدم میزنم.خیلی هم بیحال و خسته هستم. من خیلی اکتیو و با انرژی بودم قبلا. کارم هم پشت میز نشین هستم تحرکم زیاد نیست. ولی پاهام و باس نم چاق شدن شلوارام تنگ شده ما استعداد چاقی داریم خیلی ناراحتم صورتمم تپل تر شده. خواهرشوهرم گفت چقدر زود داری تپل میشی مواظب باش. مامانمم میگه رون پاهات چقدر چاق شده.۳کیلو وزنم زیاد شده نمیدونم چکار کنم من خیلی رو هیکلم حساس بودم. شما تجربه دارید؟ّچکار کنم زیاد چاق نشم. شوهرم لاغره دوست ندارم مثل چاق و لاغر بد بنظر برسیم.چقدر بعد زایمان وزن اضافه کم میشه؟ از شانس بد من جاریم مربی بدنسازیه خیلی از اینکه مقایسه بشم ناراحت میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۴۵ بودم شدم ۶۰. دو هفته بعد زایمان شدم ۵۰. اون پنج کیلو باقیمونده لعنتی پایین نمیاد. پسرم دوماهشه

۵۰ که بهتره..۴۵ خیلی کمه دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2803

90 درصد خانوما بعد زایمان وزنشون نرمال میشه! 

زنداییم قبل بارداری 50کیلو بود، تو بارداریش به 67کیلو رسید😱

الان نی نی 8ماهشه، خودش شده 48کیلو

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

دقیقا من عینه توام...شاید چاقیت از چربی نیست و باده...پیش مشاوره تغذیه برو تا رو غذات کنترل باشه...اون ببینه میگه چربیه یانه...من 20کیلو چاق شدم 5کیلو اومد پایین بقیش تا الان ک دوساله نیومد الان دارم ورزش میکنم تو دوهفته 2کیلو کم کردم امیدوارم به 15کیلو برسه

2804

شما باردارو با مربی بدن ساز مقایسه میکنن؟؟ بعد میگن مینا حرص نخور مینا اروم باش . 

اخه چاقی تو بارداری مگه دست خود ادمه . یکی استراحت مطلقه کلا خوابیده بعد بهش بگن عه چقدر چاق شدی . اونجاست ک دست بندازی دهن طرفو جر بدی

مینا قری هستم
من ۴۵ بودم شدم ۶۰. دو هفته بعد زایمان شدم ۵۰. اون پنج کیلو باقیمونده لعنتی پایین نمیاد. پسرم دوماهشه

تا یه سالگی نی نی می‌رسی به وزنت خواهرشوهرم ۴۹ بود تو بارداری ۶۸ شده بود الان که دخترش یه سالشه شده ۴۹

2805

من خودم ۶۵ کیلو بودم قدم ۱۶۸ بدون پهلو و شکم. الان شدم ۶۸ بخدا اصلا نمیتونم بخورم که برم دکتر تغذیه بهم رژیم بده برنج و نون بسیار کم از شیرینی هم بدم میاد نمیدونم از کجا وزنم بالا میره

2801