2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که هیچ مارکی برو بپز

اخه شوهرم دیشب اخر موقع خواب گفت همکارم قورمه سبزی اورده بود دلم خواست گفتم چرا زودتر نگفتی درست کنم برات گفت یادم رفت امروزم ناهار نزاشتم ببره از دیشب نمونده واسه همین میخوام براش قورمه سبزی بفرستم با اژانس خودمم کار دارم بیرون تا ساعت سه

تا خدا با من است زمانه با من است .

اصلا کنسرو نگیر نگهدارنده داره برای معد و روده سمه حداقل از بیرون بگیری بهتره تا کنسرو😣 یکم وقت بزار برای سلامتی

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
اخه شوهرم دیشب اخر موقع خواب گفت همکارم قورمه سبزی اورده بود دلم خواست گفتم چرا زودتر نگفتی درست کنم ...

خب عزیزم‌شماالان پاشی قورمه سبزی بزاری با گوشت گوسفندی تا ساعت ۲ حسابی میپزه و جا میوفته و قبل از ۳ که برین دنبال کارتون براشون بفرستین😁

💕

بنظر من هیچی نگیری بهتر اینه کنسروش بگیره . گفته هوس کردم‌که شما براش بپزی وگرنه خریدن خودش هم‌میتونه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بیشتر ببینید
اخه شوهرم دیشب اخر موقع خواب گفت همکارم قورمه سبزی اورده بود دلم خواست گفتم چرا زودتر نگفتی درست کنم ...

یک روز دیگه مثلا فردا بپز

خودت بپزی ی چیز دیگست

بیشتر بهش میچسبه

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

چرا خودتون درست نمیکنین کنسرو هم گرونه هم کمه هم نگهدارنده داره

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️