2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید کمکم کنید من وسواس شست وشودارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21484 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکبار که شستی بگو کافیه تمیزه دیگه اگه باز توی ذهنت فکرایی اومد بگو به خودم مربوطه که تمیز یا کثیف من اینجوری دوس دارم باشم

من یه مدت سر وضو وسواس داشتم با همین کار حل شد

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

باید حتما به روانپزشک مراجعه کنید این یک نوع بیماری هست که بهش میگن وسواس عملی،حتما تا دیر نشدن مراجعه کن مادرم سال هاست قرص میخوره

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

نکن دختر خوب من اینکارو کردم الان زانو درد دارم کمردرد دارم دست درد دارم اونم تو سی سالگی با وسواس خودمو نابود کردم 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

برای وسواس یه خانمی روانشناس دو تا راهکاره عملی دادن

راهکاره اول :یه دونه کش دوره مچت ببند و هر وقت دیدی داری وسواسی رفتار میکنی و اب بیخود میریزی کش رو محکم بکش و ولش کن تا دردت بگیره اینطوری از سرت میپره فکرهای وسواسی

راهکاره دوم: شبها وقتی میخای بخابی شروع کن به شمردن اعداد

ولی برعکس

مثلا از 200 بشمر بیا پایین

200 بعدش 199 بعدش198 بعدش197 و....

اینطوری فکرت درست میشه

هر چی توی خونه راه میری سوره ناس و فلق رو بخون

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

منم مشکل شمارو داشتم

وسواس شدید به تمیز بودن ظرف ها خصوصا لیوان های چایی یا آب.

یکبار با سفیدکننده و مایع ظرفشویی میشستم آب می کشیدم بعددوباره با مایع می شستم که ووایتکسش بره  خیلی بد بود خیلی 

بعد خودم ، خودمو ترک دادم

وسواسی هایی مثل ما تا خودمون نخواییم ترک نمی تونیم بکنیم

فقط خودت باید بخوایی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نکن دختر خوب من اینکارو کردم الان زانو درد دارم کمردرد دارم دست درد دارم اونم تو سی سالگی با وسواس خ ...

ولی من اگه تمیز نکنم افسرده میشم اصلا تو خونه هایی که کثیفه نمیتونم بمونم وقتی در خونمو باز میکنم باید بوی تمیزی بیاد