2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ میگه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28529 بازدید | 65 پست
لیندی جون اگه این فیلم باران دروغ رودیده باشی اونوقت میفهمی که چقدر بعضی از ما زنها بی سیاستیم وفقط زبونمون کارمیکنه .اولا به شوهرت نگو که فهمیدی سیگار میکشه حتی به شوخی چون پررو میشه وهمین میشه که بهت دروغ میگه.ازین به بعد سعی کن بیشتر روی رفتاراش دقت کنی وببینی چه دروغهایی ممکنه بهت گفته باشه.آدمای معتاد یه کمی بی دل وجرات میشن ودر رابطه جنسی دیر ارضا میشن ببین آیا شوهرت نسبت به قبل چطوره؟باهاش دراین باره حرف نزن ولی تحقیقاتتو بیشتر کن که کجا میره با کی میره و...خدا به همراهت
همه چیز از همین بیرون رفتنهای مرموز شروع میشه. بهش بگو فهمیدم داری یک کارایی می کنی ولی اشکال نداره. میدونم اشتباه کردی خوب آدمی و جایزالاشتباه. اینجوری سعی کن ازش اقرار را بگیری. بگو حالا من میخوام بهت کمک کنم. با من روراست باش.....چه میدونم روی مخش کار کن تا زبون باز کنه.....ولی امیدوارم که مشکل حادی نباشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با نرمی و ملایمت با تهدید هر جوری که فکر کنین باهاش صحبت کردم ولی میگه فقط سیگاره ونه هیچ چیزه دیگه ای اونم هوسی و تفننی...میگه وقتی میبینم اونایی که میکشن به چه روزی افتادن من این کارو نمیکنم .اون تو محله ای بزرگ شده که این چیزا توش عادی بود...(اکثرا ساکنین مناطق خشک و قدیمی تر ها که کار زیاد میکردن و یک جور واسشون دارو و تقویتی بوده!)ولی میگه من خودمو نگه داشتم و آلوده نشدم بهم گفته که دوستاش هم میکشیدن با اونا گاهی میکشیده (کم)و بعضیا شون ترک کردن بهم میگفت من که معتاد نیستم و احتیاجی ندارم پس تفننی هم با دوستام نمیکشم ازش پرسیدم ...و میگه الان 3-4 ساله (از وقتی آشنا شدیم)لب به هیچ چی نمیزنه
لیندی جون سعی کن با محبت بیشتربهش نزدیک بشی مثلا اگه به فوتبال علاقه داره خودتم با هیجان بشین باهاش نگاه کن درموردش باهاش صحبت کن بذار لذت دیدن فوتبالو یا هرچیز دیگه ا ی که با دوستاش میبره با توببره توهیچی تو ذوقش نزن حتی اگه گفت میرم استودیوم جلوشو نگیربهش بگو کاش منم میتونستم بیامو ازاین حرفا نذاراحساست اونم سرکوب بشه البته اگه واقعا استودیوم میره نذاربفهمه داری چکش میکنی این واسع اقایون ازصدتا فحشم هم بدتر باعث کدرشدن رابطه ها میشه درمورد سیگارم تا میتونی به روش نیار حداقل اون زمانیکه تو خونست اینکارونمیکنه شایدم کم کم کناربذاره ،شوشو من به من گفت شاید با دوستام مجردی برم مشهد اشکال نداره منم البته چون دوستاش رومیشناختم گفتم نه اصلا مهم نیست برو چون من این حرفو زدم خیلی خوشش امد میدونمم بی من جایی نمیره امانخواستم توذوقش بخوره الان زمونه ای شده که باید همه جوره هوای اقایون روداشت همیشه بهش بگو وقتی توپشتمی وخداروشکراهل هیچ کاری نیستی خداروشکرمیکنم مثلا ازیه ادمی که توفامیلتون یا غریبه که اعتیاد داره مثال بزن بگو بیچاره خانوادش ،مردا وقتی بدونن که خانماشون بهشون تکیه کردن قوت قلب میگیرن وقتی گفت دارم میرم ماموریت بگوکاش نمیرفتی دلم واست تنگ میشه همه چی فقط بازبون یکاری کن فقط راستشو بهت بگه
خدا جون بابت دخمل خوشگلم ممنونم ازت هیچ وقت اد امید‌خدا نا امید نشید‌
ساحل جون میدونی من اونقدر خودمو به شوهرم نزدیک میبینم که اولین نفری که باهاش درد و دل ومشورت میکنم خودشه نمیدونم کاره درستیه یا نه ولی همیشه اولین نفری که پیشش میرم خودشه که راستو دروغشو ازش بپرسم ولی ایشون نه زیاد راحت حرف نمیزنن کلا کم حرفن وقتی قسمش بدم بهم میگه در مورد سیگار ولی این قضیه ... همیشه انکار میکنه شایدم واقعا چیزی نیست !!!
ثنا جون سلام این کاری که شما گفتین هم میکنم خیلی بهش محبت میکنم اصلا واسش میمیرم یک نصفه روز اگه نباشه کلافه میشم ولی زنجیره دست و پاش نمیشم اونم اینطوریه همدیگه رو دوست داریم خودشون فوتبال میرن من جلوشونو نگرفتم وقتی برمیگرده ازش میپرسم بازی چطور بود با آبو تاب برام تعریف میکنه منم تاییدش میکنم فقط روزه جمعه رو گفتم اگه میشه سعی کن نری گفت سعی میکنم که نرم ...میدونم که آقایون فقط با تعریف و تمجید و تحسین هر کاری برات میکنن و من این روش ها رو تو زندگیم پیاده میکنم ... ولی نمیدونم چرا باز میگه بهم گیر دادی که دروغ گفتم و مخفی کاری میکنه
لیندی جان، شوهر منم سیگار میکشه، متاسفانه ه ه ه

منم همیشه متنفر بودم که شوهرم سیگاری باشه، ولی کم کم پی بردم که بله ، ایشون سیگار میکشن
ولی هیچ وقت تا به حال به روش نیاوردم، وقتی که خونس، چندین بار میره تو حیاط و سیگار میکشه، ولی من اصلا به روش نمیارم، نمی خوام روش بهم باز شه و تو خونه جلوی منم بکشه، چون حالم بهم می خوره از دیدن صحنه ای که شوهرم سیگار به دسته.از درون خیلی عذاب می کشما، بی نهایت هم نگران سلامتی خودشم، ولی هیچی نمی تونم بگم، چون مطمئنم گفتن من هیچ تاثیری نداره و خودش باید به این نتیجه برسه که نکشه.
همسر من حتی میدونه که من بوی سیگارو سریع میگیرم سعی میکنه با تخمه خوردن و آدامس و .... و حتی کشیدن سیگار هایی مثل کاپتان بلک و .. که بوی کمی دارن یا به قوله خودشون خوش بو هستن ازم قایم کنه که ناراحت نشم چون دوست نداره که باهاش قهر کنم... من تا به حال سیگار رو لبشون ندیدم ...و میدونن که از این که این صحنه رو ببینم متنفرم ....حتی کسی فکر نمیکنم بتونه حدس هم بزنه که شوهرم سیگار هم میکشه...
لیندی عزیزم گفتم که معتاد به این راحتی ها اعتراف نمی کنه .ثانیا شاید شوهرتو معتاد نیست و تو داری دنبال دلایلی می گردی که به خودت ثابت کنی معتاده یا داره تفننی می کشه
شوهر اول من معتاد بود .البته من ترکش دادم و بعد سر مسائل دیگه جدا شدیم اما هیچ وقت اعتراف نمی کرد که معتاده حتی وقتی من می دیدم که هر روز 2-3 ساعت صرف کشیدن تریاک می کنه بازم می گفت معتاد نیستم تفننی می کشم و هر وقت بخوام می توووووونم بذارمش کنار .علتش اینه که معتادا تحت تاثیر قدرتمند مواد به خودشون دردرجه اول دروغ می گن و خودشون هم بارو ندارن که معتادن (البته امیدوارم شوهر تو معتاد نباشه )
فهمیدن اینکه کسی مثل شوهر تو که می گه یه زمانی می کشیده و الان دیگه چند ساله نمی کشه راست می گه یا نه یه کم سخته .باید صبور باشی و تمام کاراش رو بدون اینکه بدونه تحت نظره زیر ذره بین بگیری .اگه بدونه داری چکش می کنی سوتی نمیده .مثلا احدی نمی دونست شوهر من معتاده حتی سیگارشم کسی نمی دونست حتی پدر مادر خودش .پس بدون که راحت میشه همه چیزو مخفی کرد سال ها .
شوهر من وقتی خودش معتاد هم بود و اعتراف هم کرده بود و با هم می رفتیم دکتر واسه ترک باز هم وقتی یه معتاد وضع داغون می دید کلی واسه زن و بچش دلسوزی می کرد که آخی من می دونم اینا الان چی می کشن و چه مردایی پیدا می شنو این حرفا.اونم جلو من که دیگه حناش رنگی نداشت .
اینه که خواهرانه بهت می گم اصلا حرفاشو باور نکن .حتی آزمایش خون هم چیزی رو ثابت نمی کنه .چون شوهر من جلوی چشم خودم تریاک کشید سه ساعت بعد با هم رفتیم آزمایش دادیم(واسه جایی می خواست ) منفی شد .
توحق داری مشکوک باشی بهش .لامسب تریاک چیزیه که اگه کسی خوشش بیاد اینقدر می کشه تا یه روز چشم باز می کنه می بینه معتاده وگرنه کسی نمی گه :به نام خدا .از این لحظه انقدر می کشم تا به امید خدا معتاد بشم
ان شا الله که شوهر تو پاک باشه و اگرم چیزی بوده دیگه تکرار نشده باشه ولی حواستو جمع کن .تو اینترنت سرچ کنی راجع به انواع مواد می تونی اطلاعات خوبی پیدا کنی (از منابع معتبر نه وبلاگهای شخصی ) و بهتر شواهد و قرائنو کنار هم بذاری
هلن جون شوهرم که خدای نکرده معتاد نبود !!!!فقط گاهی گاهی که با دوستاشون جمع میشدن اگه تعارفش(در حقیقت تحریک) میکردن به قوله خودشون چند تا دود میگرفته و حتی مادرشون که همین رو هم فهمیده بودن ازشون خواسته بودن و ایشون هم دیگه ین کارو نکردن... و این رو به عنوان جوونی هایی که کردن واسم تعریف کرده بودن خوب هه مردا مجردی هاشون یک خطا هایی کردن دیگه مگه نه ؟؟؟
لیندی جان بالاخره مستعد این کار هست با کسی که تا حالا سمت این کارها نرفته فرق میکنه . بعد هم لزومی نداره از افتخارات دوران مجردیش برات تعریف کنه . هیچکس تکرار خاطرات بد رو دوست نداره ظاهراً جوری برات تعریف میکنه که انگار خیلی هم از این بابت پشیمون نیست .
2810