سلام میدونم این چند وقته خیلی تنبلی کردم و اینجا اصلا سر نزدم ولی نمیدونم چی شده این ماه رمضونی اصلا حس و حال ندارم اگه بگم کار داشتم هم دروغ گفتم چون وقت ازادم تو روز زیاد بوده دوست نداشتم زیاد از بی حوصله گی هام اینجا بگم الان بهترم تو تب و تاب عروسی افتادیم دیگه عید فطر حنابندونه من رفتم موهامو رنگ کردم زمینه قهوهای با مش یخی خودم زیاد راضی نیستم ولی بقیه میگن خوشمله امروز رو هم برم بند و ابرو یکم خوشمل شم ابروهام خیلی بهم ریخته اس هر چند یه جوش گنده زدم که هیچ جوره خوب نمیشه
دیروزم جاتون خالی طبق عادت سالهای قبل رفتیم فشم نفس حسابی اب بازی کرد ولی یه خرده دیر رفتیم افتاب زیاد نبود اخرا سردش شده بود ولی بازم رضایت نمیداد از اب بیاد بیرون حسابی کیف کرد وروجک همچنان کلاسهاشو میبرم هر چند هنوز هم با ناز میره ولی این ترم باله رو ثبت نام نمیکنم چون میخوام برم ولایت یکم نفس دلش واسه کلاسش تنگ بشه شاید بهتر شد سمیه جون اینطور که معلومه کارای خونه افتاده رو روال ایشالا که هر چه زودتر تموم بشه مقدمات اتلیه هم برات فراهم بشه اتلیه رو هم راه بنداز کی گفته خودتو خسته کنی همین گروه خودمون مشتری دایمت میشیم قول هم میدیم اذیتت نکنیم تعطیلات هم خوش بگذره خوب کاری کردی از تهران زدی بیرون در مورد ماه عسل هم از شب قدر به این ور برنامه هاش برام جالب بوده داستانهاش مجریشم شده عین قبل اون روز که با اون بیمارای سرطانی صحبت کرد یا موقعی که از اون مردی که پول پیدا کرد حلالیت خواست برام خیلی جالب بود نازی جونم مهمونات این هفته میان ایشالا که عروسی شما هم به خوشی و شادی بگذره و اوقات خوبی با مهمونات داشته باشی از الانم خسته نباشی عزیزم عکس هستی ناناز رو هم تو عروسی بگیر برامون بذار بهی جون اون بیتا نانازی رو بچلونش که استیکرای خوشگل تو وایبر میذاره نفس هنوز وایبر رو دست نمیزنه بلد نیست ولی با اجازهتون تلفن کلانتری رو گرفته بود نمیدونم میخواسته راپورت کی رو بده
مامان کامی چقدر خندیدم چه پسر مهندسی ای جان که این کوچولوها چقدر بانمکن هزار ماشالا بهشون دوستان دیگه همتونو دوست دارم عید رو هم به همه تبریک میگم