سلام به همه دوستانم چند روزه میخوام بیام اما به خاطر ماه رمضون خیلی بی حال شدم،خیلی کارهای دیگه هم دارم که از وقتی ماه رمضون شروع شده امروز و فردا میکنم اصلا سالهای قبل اینقدر تنبل نمیشدم،شاید نشونه های پیری هست اره دیگه پیر شدیم رفت،انگار نه انگار که واسه خودمون برو بیایی داشتیم،دور هم دست ما بود.... اما حالا چی........دیگه از دور که خارج شدیم هیچ.......همش غصه خاطرات گذشته و سالهای سپری شده رو میخوریم..... بگذریم ..... سمیه جون محمد حسین کلاس زبان انگلیسی میره،خودش خیییلی علاقه داره نه اینکه من بگم ،مربیشون میگه خیلی باهوشه و تیزه و مطالب رو زود میگیره،روز اول که بردمش مربی های مهد باور نمیکردن خودم تو خونه فارسی رو بهش یاد دادم،وقتی چند کلمه نوشتن و محمد حسین تونست بخونه باورشون شد،خلاصه اینکه خوشبختانه محمد حسین به یادگیری این چیزا خیلییی علاقه داره چه جالب که خودت موهات رو رنگ میکنی و واست تفریح شده،من که با ۲ بار رنگ کردن موهام کلا از داشتن مو منصرف شدم چه برسه رنگی!رنگ موهام تو این دو بار به نظر همه خیلی خوب شده بود ولی خودم دوست نداشتم چون یه رنگ دیگه ای تو ذهنم بود و یه چیز دیگه از آب در اومد،خلاصه که خوب کاری میکنی خودت رو دست آرایشگرهای ادعا کار نمیسپری تو وایبر جات خالیه خییییلی مطمئنم اگر تو گروه وایبر بودی خییییلی باصفا تر و هنری تر میشد