2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150449 بازدید | 24572 پست
اعظم جون مرسى عزیزم انگار تو رو هم هوس انداختم حسابى الهى بگردم براى ثنا همسر من از هر گونه برنامه وایبر ىا فیس یا هر چىز دیگه اى که باعث بشه سر من گرم بشه اون راحت مشغول تى وى ىا استراحتش باشه استقبال میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیه جونم تولد سورنای گل مبارک باشه...امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین و در کنار هم تولدش رو جشن بگیرین...ببوسش
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
رکسانا جون تولدت دانیال عزیز مبارکککککک...همیشه و همه جا شاد و سلامت باشین
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
مامان کامی یادم نیست تولد گل پسرتو تبریک گفتم یا نه...اما بازم میگم تولد پسر گلت مبارک باشه....سالیان سال شاد و سلامت در کنار هم زندگی کنین و تولدش رو جشن بگیرین
سمیه جونم قهر نکن خانوممم وایبر خیلی خوبه اینطوری میخوایم حسابی وسوسه ات کنیم تا تو هم به ما بپیوندی خصوصی بودنش مزه میده ما هم دیروز از شمال برگشتیم و جای همتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت و هوا عالی بود و همگی کلی اب بازی کردیم و شن بازی و قایق هم سوار شدیم ولی نشد جت اسکی هم سوار بشم چون دلم نیومد کیمیا رو تنها بذارم لب اب ولی اونقدر اونجا در حال گردش بودیم که کلی خسته شدیم و دیروز و امروز همش ولو بودم البته امروز باشگاه هم رفتم و حسابی ورزش کردم طوفان هم شمال خبری نبود البته طوفان تهران ما هنوز تهران بودیم
سلامی دوباره اعظم درباره دکلره که گفته بودی دقیقا حرفت درسته...من پودر دکلره امریکایی خوب و درجه یک میخرم که خوب اونا محاله چنین کاری بکنند فریبا ممنونم...برای تولد سورنا لطف داری.....برای کاچی هم کاری نکردم چقدر خوب که همسری این مدلیه.....تا میتونی استفاده کن.....هاهاهاها راستی گوشی جدید کجا بود دختر....هاهاهاهاها صنم ممنونم برای سورنا...لطف داری لیلا ممنونم برای سورنا.....میدونم وایبر خیلی خوبه و این خصوصی بودنش هم مسلما عالیه....ولی خوب دیگه هر از گاهی یه سرم به اینجا بزنید که من قهر نکنم و تنها نمونم....این جوری پیش برین من می مونم و مهمونای عزیز......هاهاهاها چقدر عالی که شمال خوب بوده و حسابی اب بازی کردی....پس موقع طوفان تهران بودی
سلام به همگی از همه دوستانم که تولد محمد حسین رو تبریک گفتن واقعا ممنونم ما هم تولد محمد حسین رو تو مهد گرفتیم،البته خودمون هم تو خونه یه جشن کوچیک واسش گرفتیم.در ضمن شرمنده از اینکه زودتر نیومدم چون محمد حسین مریض شده بود،تعطیلات آخر هفته رو شیراز رفتیم و چون کولر ماشین دائم روشن بود محمد حسین سرما خورد و دکتر وبقیه ماجراها که خودتون میدونید............ محمد حسین خیلی زود مریض میشه و اشتها هم به غذا نداره،تازه همیشه شربت تقویتی از انواع و اقسامش رو خورده ولی نمیدونم چرا زود مریض میشه،دکتر هم بردمش میگه وزنش کم نیست،حال نمیدونم چه جوریه!
  مردادی  
سلام و روز به خیر دیروز خیلی زود اینترنتم قطع شد و نتونستم اینجا تولد ها رو تبریک بگم. منم تولد سورنا و دانیال رو به ماماناشون تبریک میگم انشالا که زیر سایه پدر و مادر و در کنار دوستان و عزیزان عمر طولانی پر از شادی و سلامتی و موفقیت داشته باشن. نازی جون مهد بیتا هم تاخرداد ماه تا ساعت 5 بودن الان دیگه بعد از ساعت 4 که ما میایم دنبال بچه ها کسی نیست یعنی تا 4 هستن. ولی خوب چون از ساعت 6 صبح میان باید تا ساعت سه می موندن نه چهار. راستی منم با ختم دعا موافقم بیاید بگید چه دعایی بخونیم. فریبا جون آره این ساعت واقعا برای بچه سخته بیتا که موقع تحویل دادنش به مهد بیدار میشه و گاهی واقعا براش ناراحت میشم ....وای فریبا چقدر خندیدم که گفتی همسرت دوست داره سرت گرم باشه که تی وی نگاه کنه. برای مراقبت از خواهرت هم خیلی خوبه که یه کمکی داری.