2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150449 بازدید | 24572 پست
سلام و روز همگی به خیر نیروانا عکست خیلی خوشگل بود آفرین خیلی خوبه که اینقدر مخاطب داشتی اونم در سطح بین المللی واقعا جای خوشحالی داره موفق باشی. برای رنگ مو هم بازم میگم تا نبینیم دلمون آب نمیشه باید تو وبلاگ سورنا عکس بذاری تا ببینیم .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیروانا واقعا توی وایبر جات خالیه اونجا خصوصی تره و راحت میشه صحبت کرد. البته من اینجا رو هم خیلی دوست دارم سر کار هم به وایبر دسترسی ندارم و بیشتر اینجا میام. نازی کیک رو حتما درست کن دوست خوبم صنم قرار بود دستور کیک پرتقالی رو برامون بذاره اگه گذاشت منم درست می کنم. فریبا خدا رو شکر که بچه سالم و رسیده است. مراقبت از نوزاد و زائو هم خیلی سخته انشالا موفق باشی و خدا بهت قوت بده. کاچی هم برای زائو خیلی خوبه حتما براش درست کن. اگه موقع ریختن شربت روی آرد سرخ شده قابله آرد روی آتیش نباشه بهتره روغن و آرد نمیپاشه و گوله نمیشه قابلمه رو چند دقیقه قبل از ریختن از روی شعله بردار و شربت رو کم کم اضافه کن و تند تند هم بزن بعد دوباره بذار روی آتیش اینجوری راحت تره... فریبا توی این فصل هندونه هم براش خیلی خوبه و شیرش رو زیاد می کنه.
سلام به همگی روزتون بخیر و خوشی بهی جون دیروز یه نامه تغییر ساعت اداری استان خوزستان اومده بود که از 6.30 صبح تا 14.45 شده ،‌ شما از کی بیدار میشین تا مثلا 6.30 تو اداره باشین؟ سخت نیست؟ مخصوصا که من شنیدم اون مناطق معمولا شبها که هوا خنک تره به خرید و گردش میرن ،‌از بابت خواب سختتون نیست؟ راستی اگه دوست دارین یه ختم دسته جمعی بذارین تا شعبان تموم نشده
سلام بهی جون ممنون از اینکه به وبلاگ ثنا سر زدی نظراتتون رو هم دارم سعی میکنم خودم تو قسمت نظر دهی بزارم (اگه موفق بشم) اون تولد هم مربوط به خ ش کوچیکه بود که خو دشو کلی تحویل گرفته بود و تقریبا بی مقدمه هم بود اونم خونه مامانش اینا. مجلس عقد هم مربوط به یکی از اقوام دور هستش که ثنا یه کم از کیک عقد رو خورد و گلاب به روتون بالا آورد و کلا جشن کوفتمون شد مامان کامی جان ببخشید با تاخیر تولد پسر عزیزت رو بهت تبریک میگم ان شاالله همیشه زیر سایه پدر و مادر موفق باشه نیروانا جان از شما هم ممونم . نه لباسش کار خودم نیست دیگه با این وضعم پشت چرخ خیاطی نشستنم مونده ها ها ها واسه سورنا لباس دوختی؟ بابااااااااااااااااااااااا بیصبرانه منتظریم که امسال هم بترکونی. موهات مبارکه حتما پودر دکلره ات جنسش عالی بوده چیزی که دیگه واسه ارایشگاهها نمیصرفه تهیه کنن. وای اون عکسه چه حس عالیی به آدم میده حس روشنی سپیدی یه چیزی مثل امید مثل استراحت بعد یه روز کاری .... صنم جون چشمات قشنگ میبینه. گوشه چادر منو کشیده روی سر خودش. کلا اینروزا خیلی طنز شده. منتظر عکسای یکتاخانم هم هستیم فریبا جون میام تو وایبر برات دستور کاچی رو میزارم دیگه الان باید برم خونه وقت ندارم نازی جون همسر ما به وایبر بازی حساس نیست چون خودش گوی سبقت رو ربوده این وسط فقط طفلی ثنااااااا من از جمله ویارام تو بارداری به دیدن قیافه مصیبت بار این نرگس محمدی هستش پس کلا ستایش بی ستایش
سلام بهی جون ممنون از اینکه به وبلاگ ثنا سر زدی نظراتتون رو هم دارم سعی میکنم خودم تو قسمت نظر دهی بزارم (اگه موفق بشم) اون تولد هم مربوط به خ ش کوچیکه بود که خو دشو کلی تحویل گرفته بود و تقریبا بی مقدمه هم بود اونم خونه مامانش اینا. مجلس عقد هم مربوط به یکی از اقوام دور هستش که ثنا یه کم از کیک عقد رو خورد و گلاب به روتون بالا آورد و کلا جشن کوفتمون شد مامان کامی جان ببخشید با تاخیر تولد پسر عزیزت رو بهت تبریک میگم ان شاالله همیشه زیر سایه پدر و مادر موفق باشه نیروانا جان از شما هم ممونم . نه لباسش کار خودم نیست دیگه با این وضعم پشت چرخ خیاطی نشستنم مونده ها ها ها واسه سورنا لباس دوختی؟ بابااااااااااااااااااااااا بیصبرانه منتظریم که امسال هم بترکونی. موهات مبارکه حتما پودر دکلره ات جنسش عالی بوده چیزی که دیگه واسه ارایشگاهها نمیصرفه تهیه کنن. وای اون عکسه چه حس عالیی به آدم میده حس روشنی سپیدی یه چیزی مثل امید مثل استراحت بعد یه روز کاری .... صنم جون چشمات قشنگ میبینه. گوشه چادر منو کشیده روی سر خودش. کلا اینروزا خیلی طنز شده. منتظر عکسای یکتاخانم هم هستیم فریبا جون میام تو وایبر برات دستور کاچی رو میزارم دیگه الان باید برم خونه وقت ندارم نازی جون همسر ما به وایبر بازی حساس نیست چون خودش گوی سبقت رو ربوده این وسط فقط طفلی ثنااااااا من از جمله ویارام تو بارداری به دیدن قیافه مصیبت بار این نرگس محمدی هستش پس کلا ستایش بی ستایش
سلام و روز به خیر نازی جون آره ساعات اداری توی خوزستان تغییر کرده و یک ساعت کشیده شده جلو منتها مدیرعامل ما فعلا زیر بار نرفته و ما طبق ساعتهای قبلی میایم اداره به همین خاطر ما کمی از بابت مهدکودک بیتا دچار مشکل شدیم مربی ها بنده های خدا برای بچه های دیگه باید یک ساعت زودتر بیان و برای ماها که توی این اداره هستیم یک ساعت هم بیشتر هم بمونن.البته همکاری می کنن ولی مشخصه ناراضی هستن. آره واقعا بجز آخر شب وقت دیگه ای نمی تونیم بریم بیرون ساعت 8:30 تازه هوا تاریک میشه و آفتاب میره . البته بازم گرمه و تا چند وقت دیگه همون موقع هم نمیشه از خونه بیرون زد.
اعظم چه بد که توی عروسی ثنا اونجوری شد. خ.ش هم واقعا خیلی خودش رو تحویل گرفته بود...فریبا دیگه حتما تا حالا کاچی درست کرده.... کاچی رو همون روزای اول میخورن که عوض خونریزی ها باشه.....
سلام به همه دوستان نیروانا جون و رکسانا جون تولد گل پسرهاتون مبارک انشالله که همیشه شاد و سلامت و موفق زیر سایه شماها باشن نیروانا هرچی تماس میگیرم در دسترس نیستی کجایی؟ راستش رو بگو هان هان راستی سایه به همتون سلام رسوند و فعلا بدون اینترنت هستش حال گل پسر و گل دخترش هم خوبه اعظم جون کلی از دستت خندیدم دوباره .... تو نسبت به قیافه آدمها هم ویار داری مادررررررررررر! البته راست میگی قیافه اش خیلی ناله است و منم خیلی خوشم نمیاد ولی دوست دارم بدونم آخرش چی میشه بهی جون ممنون که توضیح دادی ،‌از طرفی خوبه که مدیر عامل شما زیر بار نرفته ولی راست میگی بابت مهد کودکها خوب نیست ،‌ راستی مگه مهد تا کی بازه ؟ یعنی تو کی میری دنبال بیتا ؟ مهد هستی تا 5 هستش
سلام به همگی بعدا میام مفصل می نویسم نازی ممنونم برای تولد سورنا که گفتی خونه هستم ولی گوشیم سوخته با خرابکاری سورنا که روش اب ریخته.....اینه که منم تلفنت رو ندارم باهات تماس بگیرم از خونه....شرمنده...فکر کنم اینقدر وایبر وایبر کردین که دعاتون گیرا شد....حالا وایبر که ندارم هیچ گوشی ساده هم ندارم.....هاهاهاهاها
رکسانا منم تولد دانیال رو تبریک میگم و براش بهترینها رو آرزو می کنم اعظم نمیدونم چرا احساس کردم لباس کار خودته....راست میگی با این شرایط کار سختیه......ولی خوب به هر حال میدونم که هنرمندی و میتونی خودت هم بدوزی...منم اره هنرنمایی کردم و برای تولدش یه لباس با دست دوختم.....هاهاهاها.....بابا کار خیلی خاصی نکردم..ترکوندن کجا بود؟ در مورد حس و برداشتت از عکس هم ممنونم که گفتی....اون حس روشنی و امید رو خیلیها گفتند ولی حس استراحت بعد یه روز کاری خیلی بامزه بود.....کلی خندیدم..... بهی ممنونم که درباره عکس گفتی...اون کلمه بین المللی خیلی خوب بود و کلی روحیه گرفتم....برای موهام هم حق داری....ایشالله اگر اون روز وقت شد و یکی اومد از من عکس بگیره حتما برات میذارم.....ولی در واقع بیشتر برای تخلیه حرصم بود که همگی رفتین وایبر..هاهاها..هرچند حق میدم که اونجا بهتره و خصوصی تره...... اینکه شهرهای جنوبی شب ها بیرون میرن و بیدار هستند رو هم میدونم و خیلی جالب و دوست داشتنیه برام.....هرچند میدونم گرمای ظهرهاش واقعا اذیت کننده است..... نازی ممنونم که در مورد عکس گفتی دوست خوبم....راستی از مسافرت نگفتی که خوب بود یا نه؟ در مورد وایبر هم همسری راست میگه....این محیط ها کلا ادم رو معتاد میکنه....به نظرم گل سرسبدشون هم ف ی س ب و ک ه.....ولی به هر حال هر روز هم یه چیز جدید داره میاد.....و همه بیشتر و بیشتر از قبل مشغول میشن....همسری من هم اصلا دوست نداره وقتی خونه است سر من با نت گرم بشه......بیشتر دوست داره حرف بزنیم یا بریم بیرون.....
نازى جون خدا رو شکر حال خواهرم روبراهه خواهر کوچىکم هم کمکش هست من بیشتر به کاراى خونه و پخت و پز میرسم نىروانا ممنون از اینکه دستور کاچى برام گذاشتى از قاصدکت هم ممنون خیلى قشنگ بود عزیزم از الان گوشى جدید مبارک بعضی وقتها شىطنتاى این کوچولوها خىلى به موقع و جالبه