2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150449 بازدید | 24572 پست
سلام بهی زدی تو خط هنر آشپزیااااا بابا هی ول نیروانا باشه سر فرصت میزارم تو وبلاگش. تولدش تو مهد بود خودش اصرار داشت خیلی هم بهش خوش گذشت تقریبا از دو ماه قبل هی نقشه میکشید واسه تولدش رکساناجان امیدوارم حال بابا به زودی خوب بشه. ایران خوش میگذره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صنم منم از سزارین بدم میاد همش تو رویاام مثلا فکر میکنم که یدفعه کیسه آبم پاره شه بعد تا برسم بیمارستان دکتر نتونه عمل کنه و بچه طبیعی بیاد آخه خانم دکترم هیچ جوری زیر بار مسئولیت زایمان طبیعی با وجودیکه اولی سزارین بوده نمیره تهران رفتن هم واسه زایمان برام سخته دوست ندارم خونه کسی غیر خودم یا مامانم باشم
مامان کامی تولد همسری شما هم با تاخیر مبارک باشه تو هم بین خردادیا گیر کردیا حالا ما برعکس میشیم منو نی نی گولو شهریوری ثنا خردادی باباش مردادی البته ثنا شدیدا اصرار داره که نی نی رو مرداد بدنیا بیار!!! دیگه مردم از حرفای گنده گنده اش دیشب دعواش کردم به من میگه بچتو وردار از این خونه برو من و بابا میخوایم باهم زندگی کنیم
دوستان پستها رو نخوندم با عرض معذرت فقط تو این صفحه اخر دیدم سمیه نوشته مرسی گلم از توضیحاتت این روزا خیلی گرفتارم که سر فرصت مفصل براتون توضیح میدم فقط بارداری خواهرم خوب پیش نمیره چند روزه اومده تهران الانم تو بیمارستان بستریه یه سر تو رفت وامدیم دعا کنین همه چی خوب پیش بره همگی سلامت و دلخوش باشید
سلام به همگی گرچه وایبری ها رو هر روز میبینیم از تبریکاتون برای تول یکتا مچکرم سمیه جون کارای تولد روبه راهه حتما تولد خوبی میشه آقا پسر شما دستوری ندادن برای تولدش دخترا که هرکدوم یه تز دادن امسال جات خیلی خالیه تو وایبر همه یه موقع میان و خیلی حسه خوبی داره ممندن از لیلا که یه گروه ساخته .کاشکی تو هم بیایی حالا گوشبتو عوض کن مادرر
اعظم بانو نترس از سزارین کیسه آب که پاره نمیشه تو اولی رو سزارین کردی مطمینا تاریخ بهت میدن که خیلی زودتر از زایمان طبیعی هست معمولا هفته 38 وای قربون ثنا که دعوات میکنه خیلی بامزه هستن این وروجکا فریبا جون امیدوارم خواهرت فشار کنترل بشه خیلی سخته امیدوارم راحت زایمان کنه
لیلاجون سفر خوش بگذره اومدن بابا اینا هم خیر مقدم رکسانا جون امروز باهات حرف زدم خیلی خوب بود امیدوارم مادربزگت عملش خوب انجام شده باشه مامان کامی تولدای خردادی های شما هم مبارک
سلام و روز همگی به خیر اول از همه تولد الین عزیز و سوژین گل رو به منیره و سودابه تبریک بسیار می گم انشالا که این دو تا دختر گل در کنار عزیزاشون عمر طولانی و اقبال بلندی داشته باشن و همیشه شاهد موفقیت و شادیهاشون باشیم. نیروانا می تونم دستور چیز کیک رو بذار توی وبلاگ ولی راستش زمانی که درستش می کردم (حین درست کردن) هیچ عکسی نگرفتم و کلا به خوبی خود سرآشپز نمیتونم توضیح بدم ولی مشکل اینجاست که وقتی آدرس بالای صفحه سایت مورد نظر رو اینجا براتون میذارم اصلا اون صفحه باز نمیشه که شما اون رو ببینید. چرا؟ اگه دلیلش رو می دونی راهنماییم کن. ولی اگه بخوای دستورش رو ببینی برو به این سایت. http://www.cheftayebeh.ir صفحه که باز شد سمت چپ بالا یه کادر جستجو هست اونجا اینو تایپ کنید چیز(بدون فاصله)کیک(با فاصله)چیپس(با فاصله)شکلات و بعد اینتر کنید. یا از لیست رسپیها این چیز کیک رو پیدا کنید . به نظرم خیلی ساده است درست کردنش.