2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150449 بازدید | 24572 پست
سلام به همه 6 خرداد تولد همسرم بود،من و محمد حسین حسابی غافلگیرش کردیم و یه تولد 3 نفره گرفتیم،خیلی خوش گذشت؛فقط تو لحظه آخر محمد حسین کادوی من رو قاپ زد و سریع داد به باباش و بعدشم گفت بابا اینم هدیه ات تولدت مبارک
  مردادی  
شعار 32 تیم حاضر در جام جهانی 2014  الجزایر: جنگجویان صحرا در برزیل آرژانتین: نه فقط یه تیم، ما یک ملت هستیم استرالیا: امیدوار به تاریخ سازی بلژیک: در انتظار غیرممکن بوسنی: اژدها در قلب، اژدها در زمین برزیل: خودت را نشان بده! ستاره ششم در راه است کامرون: ‌شیر همیشه شیر است شیلی: شی شی شی! لی لی لی ! شیلی شروع کن کلمبیا: اینجا یک کشور است نه یک تیم کاستاریکا: عشق من فوتبال است، قدرتم مردم هستند، افتخارم کاستاریکا است ساحل‌عاج: فیل ها به برزیل میِ‌روند کرواسی: با آتشی در قلبمان همه برای مردم کرواسی اکوادور: یک مسئولیت، یک عشق، فقط یک قلب این ها به خاطر تو است اکوادور انگلیس: آرزوی یک نبض یک ملت فرانسه: غیرممکن کلمه فرانسوی نیست آلمان: یک کشور، یک تیم ، یک آرزو غنا:‌ستارگان سیاه برزیل را روشن می کنند یونان: قهرمانان مثل یونانی‌ها بازی می کنند هندوراس: ما یک ملت هستیم، ستاره در قلبمان ایران: افتخار پارس ایتالیا: بیا جام جهانی را آبی کنیم ژاپن: سامورایی! زمان جنگ فرارسیده است کره‌جنوبی: لذت ببر قرمز‌ها مکزیک: همیشه متحد، همیشه آزتک هلند: مردان واقعی نارنجی می‌پوشند نیجریه: فقط با اتحاد می توانیم پرتغال: گذشته‌ها به تاریخ پیوستند، موفقیت در آینده است اسپانیا: درون قلبمان آرزوی یک قهرمان ارگوئه: سه میلیون رویا، اروگوئه شروع کن آمریکا: متحد به عنوان تیم، سرمشق گرفته از عشق
  مردادی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خب منم تولد یکتا رو مختصر گرفتم تموم شد فقط برای تزیین وقت نزاشتم و امرور یه چیزایی رنگارنگ درست کردم که ای بد نبود فقط از اینکه امسال بچه ها رو دعوت کردم راضی بودم به غیر از اینکه دو نفرشون مریض بودن نیومدن. به قوله بهی منم فکر میکروم سخته با بچه ولی خیلی خوب بود . سه تا برنامه داشتم براشون برای هر کس مداد رنگی خریدم دادم بهشون که نقاشی تولد بکشن یادگاری که خوسشون اومد.بعد کارت بازی کردم باهاشون مثه مسابقه .بعد هم مسابقه بسکتبال دستم سبد بود و اونا توپ مینداختن و ذوق می
سلام به همه دوستای گل رکسانا چقدر برای پدرت ناراحت شدم...خدا رو شکر که الان بهتره....بیماری های قلبی خیلی زیاد شده...کار خوبی کردی اومدی ایران و ازش مراقبت کردی....مشهد هم امیدوارم خوش بگذره.....چقدر خوب که دانیال این همه بزرگ شده و بلبل زبونی می کنه...عکسهای رابین هودیش رو هم قبلا دیده بودم...خیلی ناز و خوشگل و خوش تیپ شده بود....فقط دقیق نفهمیدم چه مراسمی دارن و چه موقعی از سال هست؟.... اعظم تولد ثنا رو تبریک میگم و براش بهترینها رو آرزو می کنم.... سایه مرسی که با این شرایط بهمون سر می زنی....هر وقت تونستی از حال خودت و نیکا و کیان بهمون خبر بده صنم تولد یکتا گلی رو تبریک میگم و براش بهترینها رو آرزو می کنم...عکسهای تولدش رو دیدم...دست گلت درد نکنه برای زحماتی که کشیدی...خسته نباشی...چه کار خوبی کردی سرگرم کردی بچه ها رو و مسلما به همشون خیلی خوش گذشته..... مامان کامی تولد همسرت مبارک باشه....چه کار خوبی کردی همسرت رو سوپرایز کردی..کار پسرت هم خیلی بامزه بوده وروجک..... نازی به به چه کار خوبی می کنید که میرین سفر....سفر خوش بگذره و جای ما رو هم خالی کن....
بعدم مراسم خوردن بود که خداییش راحت بود با پفک و کراکر و شیر و اسمارتیز و کیک رنگی و چوب شور که همش مورد علاقه بچه ها بود تجربه خوبی بود ساله دبگه هم خدا بخواد تو مدرسه میگیرم راحت
سلام بر دوستان گل و بلبل اندر احوالات اینجانب که دو سه روزی به سختی سرما خوردم و حسابی افتاده بودم ...ولی خدا روشکر زود خوب شد و خیلی طولانی نشد....و از همه مهمتر اینکه کسی ازم نگرفت... واقعا جدیدا اصلا وقت نمیکنم زیاد بیام نی نی سایت...شایدم یه دلیلش ف ی س بوک و موبایل و وایبره که وقت اضافه روزم رو پر کرده امشب هم بابام اینا از مکه برمیگردن و دوشنبه یه ولیمه خصوصی دارن و ما هم اگه خدا بخواد همون دوشنبه یا سه شنبه چند روزی میریم شمال که دیگه خیلی هوس کردم... امیدوارم حال همگی خوب باشه و سرحال باشین....
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
رکسانا برای پدرت خیلی ناراحت شدم...براشون دعا میکنم زودتر خوب و سرحال بشن راستی شمارتو بهم بده که تو وایبر اددت کنم.... نازی سفر خوش بگذره ...شما برمیگردین ما میریم تازه...خخخخ صنم تولد یکتا ی گل مبارک...عکساش هم خیلی عالی بود و خلاقانه کار کرده بودی....خسته نباشی تولد با بچه ها هم واقعا خوبه و به همشون خیلی خوش میگذره...منم امسال خیلی راضی بودم از مدل تولد کیمیا سمیه تو هم یه وایبری جور کن مادر ... سایه بارها خواستم بهت زنگ بزنم ولی نمیدونم چرا همش جور نمیشه و در حال بدو بدو ام همش....انشالله در اولین فرصت... بقیه دوستان هم امیدوارم خوب و خوش باشین
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
سلام وروز همگی به خیر صنم عکسای تولد خیلی خوشگل بودن تزئینات هم جدیدو جالب بود کیکش هم خوشگل بود و نقاشی یکتا هم خیلی هنرمندانه بود مبارک باشه انشالا تولد 120 سالگیش رو جشن بگیرید. اعظم عکسای تولد ثنا هم خیلی خوشگل بود مبارک باشه. ماشالا خودش هم خیلی ناز شده بود. بیتا کیکش رو دید و شاکی شد کیک کیتی ثنا خوشگل تره مال من به این خوشگلی نبود...خلاصه مرغ همسایه غازه لیلا تولد دورایی کیمیا هم قشنگ بود کیکش هم با مزه بود مبارک باشه. منم اون شب چیز کیک چیپس شکلات رو درست کردم جاتون خالی خوب شد. عکسش رو میذارم همینطور لینک آموزشش رو.
سلام به همه دوستای گل فریبا دفعه پیش یادم رفته بود برای تو بنویسم...در مورد کلاس سورنا پرسیده بودی....گفته بودم یه سری آموزشهای اولیه پیش دبستانی شامل ریاضی پایه و علوم پایه و....نقاشی و شعر و بازی و....است..و البته من خیلی جدی بهش نگاه نمی کنم....فقط همین که دوست داشت بره یه جایی به اسم مدرسه از نظر خودش و تو این مدت می تونم ورزش کنم کافیه...... راستی حسابی کم پیدا شدی... بهی به به عجب چیز کیک خوشگل و خوشمزه ای به نظر می رسه...دست گلت درد نکنه...کاش تو که زحمت کشیدی عکس و دستورش رو میذاشتی تو وبلاگ آشپزی لیلا پس سرت حسابی با وایبر گرمه.....من که گوشیم وایبر نداره و دروغ چرا دیگه دلم نمیاد پول گوشی بدم...یعنی هرچی پول داشته باشم ترجیحم اینه که برای دوربین و عکاسی هزینه کنم....و به جز اون با گوشی و تبلت و....برای استفاده از نت راحت نیستم به خاطر سایز کوچیکشون و لب تاب رو به همهشون ترجیح میدم که متاسفانه نمیشه از وایبر استفاده کرد مسافرت هم خوش بگذره خیلی زیاد... اعظم با حرفهایی که بهی گفت حدس میزنم عکس تولد ثنا رو تو وایبر گذاشتی....خوب من که ندیدم ولی حتما خوشگل بوده که بهی این همه تعریف کرد....برای ما هم تو وبلاگش یا همینجا بذار....
سلام سلام دوست جونیا خوبین ؟ ممنون از لطف همگی که شامل حالم شدن . سمیه جان اون مراسم که دقیقا تو امریکا برگرار میشه که میگن جشن هالویین اینم از اینها تو المان میگن فشینک تو ماه فبراری برگذار میشه مثل کارناوال . که هرکسی یه لباس مخصوص میپوشن میان وسط خیابون حتی مثه پیاده روی یه دسته دسته گروه گروه مراسمو برگزار میکنن . تو مهدها هم هرسال همین مراسم رو دارن . لیلا جون من شمارمو حفظ نیستمم . همون شماره قدیمیمه که داشتییی همونه سر جاشه . صنم جون میرم چک میکنم خیلی وقته نرفتمم .
.
عید است و جهان روضۀ رضوان حسین است از عرش الی فرش، گلستان حسین است بـا گریـۀ شـوق نبـی و حیــدر و زهـرا چشم همگان بر لب خندان حسین است تنها نه به سویش شـده فطرس متوسّل خلق دو جهان دست به دامان حسین است ای خیـل مـلک حـرمت او پاس بدارید کاین طایرِ پرسوخته، مهمان حسین است میلاد حسین آمده سر تا به قدم گوش زیرا که خداوند ثناخـوان حسین است »فطرس» طلب عفو کن از یوسف زهرا العفو بگو، عفو به فرمـان حسین است گمــراه نگــردید کــه مصباح هدایت تا روز جزا حُسنِ فروزان حسین است آدم نــه فقــط بــر در او بــرد تــوسّل عالـم بـه سـر سفرۀ احسان حسین است آزادگـی و غیــرت و ایثــار و شجــاعت این چـار، الفبـای دبستـان حسین است بـا خــون شهیــدان بنویسید و بخوانید این بیت که سرلوحۀ دیوان حسین است سـردادن و مهـلت بــه ستمــکار ندادن خط و هدف و مکتب و ایمان حسین است گـــر تشنــه‌لبِ آب بقاییــد، بیاییــد سرچشمۀ آن در لبِ عطشان حسین است شیعـه اسـت کـه تـا دامنـۀ صبح قیامت با آتش دل شمع شبستـان حسین است ای شیعـه مکـن بــر دگــران باز درِ دل ایـن خانـۀ آتـش‌زده از آن حسیـن است خونی که از آن یافت جهان رنگ خدایی والله قسـم خـون جوانـان حسیـن است تا صبـح قیـامت بـه سـر نیـزه عیان است هفتـاد و دو آیـه که ز قرآن حسیـن است بر گوهــر اشکــش نتــوان یافــت بهایی آن دیده که می‌گرید و گریان حسین است در معرکـۀ عشـق نگـه کـن کــه ببینـی سرها همه چون گوی به چوگان حسین است اعجـاز مسیحـا کنـد از زخـم تـن خود هر کشته که افتاده به میدان حسین است حاشا که ز شمشیر ستمگـر بهـراسیم در سینۀ ما چاک گریبان حسین است هرگـز نـرود آبـش بـا کفـر به یک جو تا امـت اسـلام، مسلمـان حسین است حـق است اگر ناز فروشیـم به فردوس زیرا دل ما روضۀ رضوان حسین است »میثم» اگر امروز ز قرآن خبری هست   ایـن از اثـرِ فتــح نمایان حسین است
  مردادی