2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام.

دوستان گلم و مامانی مهربون انشالله همتون به راحتی نی نی بیاد توی بغلتون .

البته من خودم نی نی ندارم ولی چون می دونم با حالی که بیشتر شما دارید جستجو مطالب در اینترنت براتون سخته.

من در وبلاگم هر هفته مطالب جدید در مورد سلامت بارداری می زارم. همه را یک جا می تونید بخونید.

التماس دعا برای نی نی دار شدن من.

نظر یادتون نره.

وبلاگ مجله سلامت بارداریhttp://asemaneh59.blogfa.com/

دعا میکنم هرکسی توی وبلاگم نظر بده خدا هم در عوض یه نی نی تپل بهش هدیه بده.چشمک
بهی جون روزی که من رفتم سونو فقط 2 روز از پری گذشته بود ..که دکتر گفت تو سونو فعلا چیزی دیده نمیشه و زوده ... به منم شیاف سیکلوژست داده ... امروز مجدد رفتم تست بتا دادم ... بتا شده بود 1980
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به... سلام علیا جون .... نی نی مبارکه .... من حساب کردم .. نی نی من باید 14 خرداد بیاد انشالله ... اولین روز آخرین پری هم 7 شهریور بود

2805
من مطمئن نیستم ... چون بتام زیاد بود گفتم شاید 2 تا باشن .... البته فردا قراره برم سونو .. شاید دیده بشه چندتا هستن

در ضمن من این تاپیک رو کشف کردم ... شما هم حتما سر بزنید ... خیلی مطالب خوبی داره

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=6474&PageNumber=1

سلام به همه
سارا جون ممنون حتما تاپیک مفیدیه. انشالا که خودت هم به زودی مامان بشی. قابل باشم دعا می کنم.
سفید برفی جون خوبی؟ نی نی ها خوبن؟
علیا جون مبارکه انشالا به سلامتی 9 ماه رو پشت سر بذاری و نینیت صحیح وسالم بیاد توی بغلت. علیا جون شما سونو انجام دادی؟ قلب نی نی دیده شده؟
علیا و سفید برفی از خودتون بگید چه حالتهایی دارین؟
من خستگی و ضعف شدید دارم کمی هم حالت کوفتگی عضلات مثل وقتی که آدم آنفلانزا میشه.... راستش کمی هم تمرکزم رو از دست دادم انگار خون به مغزم نمی رسه یه کم حواس پرت شدم. تمام طول روز هم حالت دل به هم زدگی و گاهی تهوع خیلی خفیف دارم ولی کار به جاهای باریک نمیکشه.
وای علیا علیا علیا....مبارکه عزیزممممممممممممممممممم...با معرفت چرا نیومدی تو کلوب بگی تا هممون خوشحال بشیم؟؟؟...وای نمیدونی الان که دیدم اینجا نوشتی 12 روزه فهمیدی چقدر خوشحال شدم...خدا رو شکر...جیگر اون کنجد خاله...عزیزم...انشااله بارداری خیلی خوبی داشته باشی و نی نیت سالم بیاد تو بغلت...زود برو تو کلوب بگو که همه خوشحال بشن...میخوام خودت خبرشو بدی ...بووووووووووووووووووس برای خودت و نی نیت...
سلام دوستان
مبارکتون باشه
ایشالا همیشه شاد وخوشحال باشین

منم 3ساله منتظرم .دوستان شما که مامان شدین و میدونین چه لذت خوبیه واسه منم دعا کنین تا انتظارم به پایان برسه و طعم شیرین مادر شدن رو مثل شما بچشم
2810