2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2876124 بازدید | 43011 پست
سلام دوستان خرج ما تا الان 3200 که 525گوشت برای تا عید 100 مرغ 380 لباس برا بچم دو دست لباس پاییزه و ...

برا اینکارا من وام نمیگیرم چون وام بگیری سود هم باید بدی ارزشش رو نداره اگر خودت صبر داری و عملتون زیاد واجب نیست اول جمع کن ۵ماه چیزی نیست زود میگذره

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع 8۴  وزن الان ۸۰😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها یه خانمه بود در مورد تاید و نایع حرف میزد اون خیلی پیشنهادش خوب بود کاش اگه خاتما میتونستن در ...

من یکی دو بار با بوی وایتکس که میریختم توی حموم دستشویی شدیدا مسموم شدم، دیگه چند وقتیه از پودر لباسشویی پرسیل استفاده میکنم، برای لوازمی هم که باز نیاز به همون وایتکس داشت از چند منظوره استفاده میکنم

توی مایع ظرف شویی نک و سرکه قاطی میکنم، ذره ای بو و لک روی ظرفا نمیمونه

یه مایع لباسشویی پرسیل با نصف نرم کننده هوم کر رو قاطی میکنم دوتا ظرف میشه، برای دو ماه کافیه، هم لباسا خیلی خوش بو میشه هم نرم و لطیف، تازه بعضی از لباسا دیگه نیاز به اتوکشی هم نداره

سلام دوستان خوبم من تازه عضو نی نی سایت شدم بخاطر این تايپک خوب لطفا راهنمایی کنید 

من حدودا 1ساله عقدم تا 20روز دیگه هم ميريم ماه عسل و ميريم خونه خودمون جهازم کامله فقط چند تا وسیله مونده که شوهرم باید بخره خونه هم رهن کردیم من فوق العاده ولخرجم از ماه بعد 300اجاره خونه داریم 300هم قسط وام همه وسایل خوراکی هم مثل برنج و روغن و این چیزا هم همین اول برای یک سال ميخريم چون شغل شوهرم آزاده و درآمد ماهیانه نداره شغلش زنبورداره ما یک ماه دیگه که پول دستمون ميفته باید برای یک سال برنامه ریزی کنم پول اجاره و قسط و پول آب و برق و گاز و خرید های روزانه لطفا راهنمایی کنید چطور برنامه ریزی کنم هر ماه چقدر باید کنار بزارم میخوام یه کاری کنم کمتر پول خرج کنم اگر هدف داشته باشم میتونم پول جمع کنم هر کسی نظری داره لطفا بگه ممنونم از همه 

2803

سلام خانما من قرار شد که پولم بذارم بانک بعنوان سپرده باهاش ۱۰۰تمن وام بگیرم با قسط ماهی۳۶۰۰که  پول بدم همسرم باهاش تزئیناتی بزنه بنطرتون شغل ازاد درامدشون خوبه؟

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع 8۴  وزن الان ۸۰😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             
سلام خانما من قرار شد که پولم بذارم بانک بعنوان سپرده باهاش ۱۰۰تمن وام بگیرم با قسط ماهی۳۶۰۰که   ...

خیلی میترسم نرسونیم چون ماهی۴۰۰هم تا ۶ماه دیگه قسط داریم. یه تمن هم کرایه مغازه که روهم میشه ماهی ۵میلیون قسط

2804

شما حاضرید ۳سال ب خودتون خیلی سختی بدید ولی بعد راحت زندگی کنید؟

سلام تبسم جون دلم واست تنگ شده بود عزیزم خب وقتی میبینی شوهرت ولخرجه خودت خرجی خونه را دستت بگیر می ...

ممنون دوست خوبم😍😘خودم هر جور برنامه میریزم متاسفانه اونجوری پیش نمیره یه خرج میاد همه چیز وبهم میریزه،،،،نمیدونم دیگه مغزم یاری نمیکنه اصلا

2805
سلام دوستان خوبم من تازه عضو نی نی سایت شدم بخاطر این تايپک خوب لطفا راهنمایی کنید  من حدودا 1 ...

باید یه ماه خرج ماهیانه رو بنویسید تا بتونید شفافتر تصمیم بگیرید اما با اطلاعاتی که شما دادید به طور کلی میتونم بگم بستگی به مقدار اجاره تون داره به نظرم با احتساب یه اجاره در حد 400 تومن باید یه چیزی نزدیک به 25 تومن برای یک سال کنار بذارید یعنی هر ماه حدود دو تومن که البته باید هرماه یه چیزی هم اضافه بیارید  در نظر بگیرید چون تازه ازدواج کردید خرج لباس و اینجور چیزهای آنچنانی ندارید.

البته من اگر جای شما باشم 25 تومن از این پول رو میذارم روی پول پیشم تا اجاره ندم این اولویت اوله با باقی پول هم در طول سال یه طوری میسازم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
2801