2777
2789
عنوان

راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 70 پست
مهربونی که خوبه امروز با مشت ولگد گفتم😂😂😂 ولی فایده نداره.پوله ها اونم تو این اوضاع اقتصادی.. ه ...

😂😂😂😂😂😂

ازدست مردا

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بدم میاد پول شوهرمو بگیرم بعد من بهش پول بدم .اینکار از مرد یک ادم بی جربزه میسازه ک در اینده ع ...

اتفاقا همسر من درنتيجه رفتارهاي من بسيار قدرتمند شده و اون کسيکه قراره با اين مسيله خيانت کنه مشکل داشته

همسرمن از من پول توجيبي نميگيره،جزييات اين مسيله بخودمون مربوطه

چقدر بد..😔 من که دلم به همین چیزا خوشه بالاخره بهونه ایه واسه سورپرایز وجشن و...

جشنو مهمونی میگیرم مثلا تولدو سالگرد میگیرم واسش ولی کادو نمیخرم و چون بهم اجازه نمیده تنها برم بیرون سوپرایز نداریم 😢 

😘واسم صلوات بفرستید😘

ولی بچه ها وحشتناک داره همه چی گرون میشه....هرروز ک از خواب بیدار میشی دلار وطلا رفتن بالا.خیلی بده بیچاره شوهرامون من شوهرم طفلی خیلی خوب مدیریت میکنه هزینه هامونو و واقعا هیچی کم ندارمولی گاهی میبینم رفته توخودش ازش ک میپرسم میگه هیچی دارم حساب کتاب میکنم.تازه نی نی مونم تا دوسه ماه دیگه نیا میاد

😂😂😂😂 اونم دائما میگه از دست این زنا.کی میخواید از خرید سیر شید شما؟😅😅

بگو حرف نزن سکه شد ۳میلیون هاااا😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بنده خدا شوهر من حقوق میگیره 200 تو کارت خودش میذاره بقیه اش رو میریزه به کارت من که یه جورایی مدیریت کنم پول قسط و چک و ....تا اخر ماه دیگه هیچی نمیمونه واسه خودم پس انداز کنم فقط تامین هزینه های زندگی باز خدا رو شکر😩😩

به ماهم یادبده که چیکار کردی  امروز سر همین مسئله با شوهرم بحثم شد گفتم خیلی جدی باید دنبال یه ...

عزیزم...چون رفیق بازولخرجه....

اماکل مخارج باخودمه

اگه دست اون باشه روزاول خرجش میکنه

بی برنامه س خیلی...

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ولی بچه ها وحشتناک داره همه چی گرون میشه....هرروز ک از خواب بیدار میشی دلار وطلا رفتن بالا.خیلی بده ...

😢😢😢😢من این ماه میخواستم برم دکتر واسه اقدام با این اوضاع بلبشو مملکت و قیمتهای سرسام اور همش به این فک میکنم اینده بچه ای که من میخوام به این دنیا بیارمش چی میشه😢😢😢