2777
2789
دو سه سال می رفت پیش خانم انفرادی درمانگر اما همش به زور می گفت نمی خوام برم چند سال پیش بود از هفت ...

وای اره بزرگ که میشن که دیگه هیچی ادم حریفشون نمیشه. اگه تبلتش رو برداری چی کار میکنه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
نه من ندارم اما از طریق مراکز مشاوره شهرتون پیگیر بشو. از مشائر مدرسه اش و هرکسی که میشناسی کمک بگیر ...

مخصوصا اصلا مهارتهای اجتماعی یاد نمی گیرن دقیقا نشونه های اعتیاد و خماری داره 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اره بزرگ که میشن که دیگه هیچی ادم حریفشون نمیشه. اگه تبلتش رو برداری چی کار میکنه؟

حوصلش سر میره یا میاد جلوی نلویزیون یا میره می خوابه و بعد هی میاد غر زدن و اصرار و لجبازی 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
الان تبلت شخصی نداره دیگه اما تبلت باباش روزی دو ساعت قراره در اختیارش باشه اما بعد از اون دو‌ساعت ه ...

خب باید قاطع باشید. اصلا کوتاه نیاید همون دو ساعت رو در ازای یک ساعت کلاس ورزش و حرف گوش کردن و بیرون اومدن بهش بدید. اگر به وعده هاش عمل نکرد به هیج عنوان بهش اجازه ندید. وقعا فقط قاطع بودن علاجه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی خا گفتن بزرگتر میشه از سرش می افته و بهتر میشه اما نشد و‌همش بدتر شد

حوصلش سر میره یا میاد جلوی نلویزیون یا میره می خوابه و بعد هی میاد غر زدن و اصرار و لجبازی 

خب باشه بذار اینجوری باشه. براش کار بتراش. بره چیزی بخره بره بیرون. وقتش رو پر کن. 

کلاس رباتیک دوست نداره؟

یا بذارش کلاسهای کامپیوتری. برنامه نویسی و اینا

خب باید قاطع باشید. اصلا کوتاه نیاید همون دو ساعت رو در ازای یک ساعت کلاس ورزش و حرف گوش کردن و بیرو ...

آره دقیقا منم همینو میگم اولاش همه مون اذیت میشیم میاد میره رو اعصاب و به هر کاری دست می زنه اما بعد عادت می کنه متاسفانه باباش اونقدر قاطعیت به خرج نمی ده

مخصوصا اصلا مهارتهای اجتماعی یاد نمی گیرن دقیقا نشونه های اعتیاد و خماری داره 

دقیقا ما داداشمو دانشگاه فرستادیم تهران تا یکم بتونه مهارت کسب کنه و انصافا بهتر شد اما هنوز درگیره بازی هست

خب باشه بذار اینجوری باشه. براش کار بتراش. بره چیزی بخره بره بیرون. وقتش رو پر کن.  کلاس رباتی ...

کلاس ژیمناستیک و روباتیک و‌گیتار میره ولی خب مگه چقدر از روز پر میشه  روزی یه ساعت فوقش 

آره دقیقا منم همینو میگم اولاش همه مون اذیت میشیم میاد میره رو اعصاب و به هر کاری دست می زنه اما بعد ...

باباها همینن. با پدرش صحبت کن بهش هشدار بده نگرانش کن و بگو باهات همراهی بکنه حتما. خواهشا جدی بگیرید چون بزرگتر بشه به شدت بدتر میشه بعد یاد میگیره داد بزنه خدایی نکرده دستش بلند میشه و...

دقیقا ما داداشمو دانشگاه فرستادیم تهران تا یکم بتونه مهارت کسب کنه و انصافا بهتر شد اما هنوز درگیره ...

یعنی تا اون سن هم یهتر نمیشن به من می گفتن یواش یواش از سرش می افته اما بدتر شد 

باباها همینن. با پدرش صحبت کن بهش هشدار بده نگرانش کن و بگو باهات همراهی بکنه حتما. خواهشا جدی بگیری ...

😞همین الان هم داد می زنه دقیقا حالتهای اعتیاد داره بهشون 

یعنی تا اون سن هم یهتر نمیشن به من می گفتن یواش یواش از سرش می افته اما بدتر شد 

وای نه. ما دق میکنیم از دستش . من وقتی میرم خونمون اصلا نمیبینمش مدام پای بازیشه. یه سلام یه خداحافظ. بعد همچین بچه ای چه هدفی برای زندگی برای درس برای کار و حتی ازدواج داره؟ اصلا نذارید پیش تر بره.

حتما اوقاتش رو پر کن

وای نه. ما دق میکنیم از دستش . من وقتی میرم خونمون اصلا نمیبینمش مدام پای بازیشه. یه سلام یه خداحافظ ...

آره واقعا سخته اینم اینطوری وقتی هم به هر دلیلی بلندش می کنیم از پای بازی بیقراره کلا همه فکر و ذکرش بازیه کلافه میشه غر می زنه خیلی راهها رفتیم اما واقعا باید خیلی جدی تر بشیم