2777
2789
عنوان

دعوا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 99 پست
استارتر حریمی که بین پدرت و شوهرت هست رو ازبین نبر.چون دیگه برنمیگرده

آره بخاطر  همین نمیخوام خانوادم دخالت کنن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
بعد از شیش هفت سال ؟

کسی که بیست سال سی سال یجور بوده یه شبه عوض نمیشه.اما بمرور چرا.باران هم با بارش مداومش سنگو سوراخ میکنه.ما که دیگه ادمیم.

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا  به پیر به پیغمبر مردا گناه دارن  شوهر من که مهربونه وضعمون  نسبتا خوبه  ...

عزیزم درسته شرایط سخته.ولی این دلیل نمیشه که به خاطر شرایط سخت همین به ذره دلخوشیمون رو هم کوفت کنن.باید هر دوتا طرف همدیگه رو درک کنن خوب ایشون داشتن شام میخوردن چی میشد همسرشون چند دقیقه به بچه رسیدگی کنن 

عزیزم درسته شرایط سخته.ولی این دلیل نمیشه که به خاطر شرایط سخت همین به ذره دلخوشیمون رو هم کوفت کنن. ...

منم بخاطر همین دارم میسوزم.میگه مادری وظیفته گفتم تو هم پدری وظیفته گفت تو دردش رو میدونی من نه

استارتر متاسف شدم واقعا این جور ادما ممکنه تو اوج عصبانیت آسیب بزنن یهو داغه نمیفهمه با لگد میزنه تو سرت زبونم لال یهو اتفاقات ناگواری میفته اصلا بی خیال نباش با بزرگترات مشورت کن عزیزم اینکه میگن گرونی فشار اورده ربطی نداره همه مردم مشکل دارن دلیل نمیشه از کوره در برن در بشکونن این همسرت مشکل روانی داره حتما باید درمان شه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

این وضع گرونی ادمای سالمم روانی کرده.چ برسه به ادمای عصبی رو..استارتر خودت زندگیتو جمع کن.از ادمای با تجربه و قابل اطمینان مشورت بگیر.اما بی تجربگی در نیار.

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  

سلام. من هم موقع عصبانیت انگار خون به مغزم نمیرسه. در و دیوار نمی شکونم اما حرف بد میزنم و کنترلم رو از دست میدم.

اما به سرعت پشیمون میشم. گاهی عذر خواهی میکنم و گاهی غرور بی جام نمیزاره این کار و بکنم. سعی کنید رفتارهایی که توی عصبانیت همسرتون اون رو بیشتر عصبانی میکنه انجام ندید. مثلا بعضیا وقتی طرف مقابلشون توعصبانیت آروم باشن بیشتر گر میگیرن. این موارد و حالت ها زودگذره زیاد جدی نگیرید. برنده کسی هست که توی عصبانیت بتونه خانواده اش رو کنترل کنه وگرنه موقع گل و بلبل که همه خوشن. سعی کنید موقعی که عصبانی میشه کاری کنید که آروم بشه مثلا دعوت به آرامش یا ترک مکان مشاجره یا ... . هرکس رگ خوابی دارد. به خوبی های همسرتون توی اون موقع فکر کنید به لحظات خوبی که با هم داشتین بالاخره گل بی عیب خداست و همه انسان ها نقاط منفی دارند. اگر عصبانیتش خیلی زود زود اتفاق می افته و یا موقع عصبانیت کارهای خطرناک برای خودش یا اطرافیان میکنه با یک روانپزشک مشاوره کنید.

سلام. من هم موقع عصبانیت انگار خون به مغزم نمیرسه. در و دیوار نمی شکونم اما حرف بد میزنم و کنترلم رو ...

ممنون از راهنماییتون