2777
2789

سلام دوستان

برای مبارزه با طلب خب خب کردن ها و تاپیک های قطره چکونی  

که بچشون رو پاشونه و شوهرشون نهار میخواد و حالشون بده و یهو تصمیم میگیرن موردیو با ما به اشتراک بذارنو ما باید صبور باشیم تا بنویسن

و قصد و نیت دیگه ای ندارن

اولین راهکار : اگر انقدر طولانیه که در تعداد کاراکتر های یک تاپیک جا نمیشه

هم موبایل هم تبلت هم لپ تاپ هم کامپیوتر محلی به اسم نت برای نوشتن و ذخیره دارن

سررررصببببر بنویسید و بعدا تند تند کپی کنید

ما اصلا دوس نداریم مزاحم شما و بچه و ..... بشیم

اگرم جا میشه

نی نی سایت این قابلیتو داره که حتی اگر back کنید یا مثلا دستتون بخوره به موس و بخش ایجاد تاپیک بسته بشه

نوشته های شمارو نصفه نگه داشته

پس خوااااااااااااااااااااااهش میکنم

اول به شخصیت و شعور و وقت خودتون

دوم به شخصیت و شعور و وقت دیگران

احترام بگذارید

و از گفتن داستان ها و مسائل و راهنمایی ها و تجاربتون با گرفتن خب و خب و بصورت قطره چکونی بپرهیزید.

شما دوستان عزیزم

میتونید دیگر تاپیک های انتقادی من از نی نی سایتیها رو در 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1793950/کاربر-پست-شما-را-پاسخ-داد-طنز-شوخی?page=1

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1606415/مثلا-که-چی?page=1

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1859351/ناراحت-نشییییییییییییییییییییییییییییا-عززززیزززززم?page=1

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1783408/حالا-سیصد-تا-تاپیک-بزنید-روزه-در-بارداری-روزه-در-بارداری?postId=59297964

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1866280/یک-ویژگی-فرانسوی-بین-کاربرای-نی-نی-سایت?postId=62281058

بخونید.

یا علی مدد

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👍👍👍

آخر نوشته هات منو یاد این سایت ها انداخت که مینویسن شما می توانید این مقاله های مرتبط را بخوانید😄

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
احسنت, 😁😁😁😁

دیگه ظرفم پر شد که تاپیک زدماااا  

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
یا علی مدد

علی یارت

👍👍👍 آخر نوشته هات منو یاد این سایت ها انداخت که مینویسن شما می توانید این مقاله های مرتبط را بخو ...

اره خواستم طنز طور باشه مثلا  

دیگه ظرفم پر شد که تاپیک زدماااا    

چقدر درست و خوب حرف زدی

به امید عمل کرددددن✌✌

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
چقدر درست و خوب حرف زدی به امید عمل کرددددن✌✌

ان شا الله کم کم تاثیر گذار باشیم

اره خواستم طنز طور باشه مثلا    

اوووووف خودمو کشتم تا تاپیکتو پیدا کنم بفهمم چی ریپلای کردی😂😂😂😂 

این اعلان ها که فعلا خرابه😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اوووووف خودمو کشتم تا تاپیکتو پیدا کنم بفهمم چی ریپلای کردی😂😂😂😂  این اعلان ها که فعلا خراب ...

پس واقعا ببخشید مزاحمت شدم

اخه منم همین مشکلو دارم اعلانهام خرابه

ولی بقیه از نی نی سایت جدید راضی هستند

من که سرعتم بشدت پایینه

با اینکه این جوابم نوعی مزاحمته برات

پس برای این یکی پیشاپیش عذر میخوام تا نخوام پیام بعدیتو جواب بدم و به این دور باطل هیییییییییییییییییی ادامه بدیم  

پس واقعا ببخشید مزاحمت شدم اخه منم همین مشکلو دارم اعلانهام خرابه ولی بقیه از نی نی سایت جدید راضی ...

😂😂😂😂خواهش میکنم😁

نه دیگه درست شد😁میتونی مزاحمم شی😂😂😂😂البته شما مراحمی😉

😂😂😂😂خواهش میکنم😁 نه دیگه درست شد😁میتونی مزاحمم شی😂😂😂😂البته شما مراحمی😉

اره درست شد

یه ویژگی جالب دیگه هم داره نی نی سایت     توی همون پست اول میشه عکس گذاشت     ...

عاااااخخخخخ نگووووو

2810