2777
2789
عنوان

کسی اینو شنیده برام خیلی مهمه

1874 بازدید | 12 پست
سلام
امیرعلی ما 1 ماه 5 روزه شده ولی هنوز زردیش کاملا از بین نرفته دکترش کلی آزمایش نوشته بود که انجامش دادیم گفت مشکلی نداره خودش رفع میشه و طول میکشه برا همین اگه خواستین زور رفع بشه باز هم بذرارنش زیر دستگاه .... امروز شنیدم یکی می گفت سفیده تخم مرغ که روستاییه خوب بزنید تا کف کنه بد از سر تا پا بمالین همه جای بچه زردیش زود از بین میره .... می خواستم ببینم کسی اینو شنیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زردی مربوطه به مقدار بیلی روبین خون که دلیلش اینه که کبد نمیتونه بیلی روبین زیادی خون رو دفع کنه . فکر نمیکنم سفیده تخم مرغ روی بدن مالیدن کمکی کنه...بچه شما زودتر از موعد به دنیا اومده؟ وزنش چقدر بوده موقع تولد؟
من اینو نشنیدم ولی خاله ام وقتی نوه اش زردی داشت گفت گذاشتسش تو شیر ولرم همون موقع شیر زرد رنگ شده بعد هم مثل اینکه بهتر شده بود فکر نمیکنم ضرر داشته باشه میتونی امتحان کنی تخم مرغ یا شیر که چیز بدی نیست
ممکنه با این روش ها بیلیروبین از راه پوست جذب این مایع ها بشه اما کلا سیستم بدن که باید بطور طبیعی بیلیروبین رو دفع کنه و کبد و سیستم صفراوی باید اکتیو شه تا بیلیروبین روزانه دفع شه و سطحش طبیعی بمونه.
این روشها روی یه نوزاد جواب میده روی یه نوزاد نه

پس حرف پزشکش در اولویت قرار داره

نی نی ها ی تازه به ونیا اومده خیلی حساسند خیلی مواظبشون باشید و فقط حرف دکترش رو گوش کنید