2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست

من و همسرم ۵سال همدیگه رو میخواستیم و با کلی سختی بهم رسیدیم از علاقش بخودمم مطمئنم 

خصوصیات خوبی:مسئولیت پذیر.خانواده دوست(یعنی بخاطر ارامش من هر کاری میکنه و از عشقش به خودم مطمئنم.تامینم میکنه.فقط گاهی اوقات از نظر عاطفی کم‌میزاره اما خیلی مهربون و دست و دل باز و با محبته.حامیمه در برابر خانوادش و هر کسی دیگه.به تفریح و بیرونمون اهمیت میده.از خودگذشتس یعنی اول از همه اولویتش منم بعد اگه شد خودش تو خرید تو خوردن تو همه چی اول من باید باشم.به نظرم بیشتر اوقات احترام میزاره.انعطاف پذیره تقریبا....هر چی یادم بود گفتم

خصوصیات بدش:عصبیه یعنی گاهی تو جمع هم شده بهم بد نگا کرده ک من خیلی ناراحت میشم از این حرکتش.بددهنه.بابت پول جیبیم باید جواب بدم بهش(البته متقابله )زود امپر میچسبونه واسه همین‌میگم حش میکنم اعتیادش خوب نشده چون خواب و بیداریشم تنظیم نیست.

من و اون همو دوست داریم خیلی زیاد ولی دنیامون با هم یکی نیست و من احساساتی تصمیم به ازدواج گرفتم اختلاف سنیمون ۱۰ساله انگار مال دنیای هم نیستیم 

طلاق هم نمیتکنم بگیرم خانوادم خیلی استقبال نمیکنن فقط مادرمه که اونم خودش با پدرم بدبخته و داره درد میکشه جو خونه پدریم عذاب آور تر اینجاس واسه همین اینجارو با همه مشکلات ترجیح دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خارج ازايران هستم شوهر بنده به الكل معتاد هست البته فقط از روى شب ميخوره 

در هفته دو بار خيلى زياد شايد دو شب هم نخوره 

بهش ميگم معتادى ميگه نه 

بعضى وقتها تا يك ماه هم مسافرت ميريم مصرف نمى كنه 

الكل خالص نمى خوره بير كه چهار درصد هر ايتر داره ميخوره 

نمى دونم چيكار كنم 

سلام.همسرم تریاک مصرف میکرد...چندبارم ترک کرد ولی بازم مصرف...الانم یعنی ترک کرده ولی شیره تو جیبش دیدم...این یعنی بدتر شده....یا شیره بهتر از تریاکه؟میخام بدونم الان باشیره میخاد ترک کنه یا شیره اعتیادش بدتر هست

مامان گلی سلام درخواست دوستیمو قبول کن کارت دارم

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

تروخداهرکی راهی میدونه جلوم بیاره بابام داره ازدست میره چن ساله داره تریاک میکشه ارادش ضعیفه برای ترک نمیتونه هم بره کمپ تروخدا اگه قرص ترک اعتیاد خوب بغیر از b2میشناسه یادکتری ک ازاین قرصا تجویز میکنه رو معرفی کنه ازتون خواهش میکنم 

سلام پونل من الان دارم میرم کنگره درمورد برادرت با راهنمام صحبت می کنم وشب ومیام نتیجه رو بهت میگم ...

سلام چطور ميتونک باهاتون در تماس باشم؟گفتم شايد شما بتونيد کمکم کنيد شوهرم درگير مواد هستش 

2810