2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان گلی خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادید. دست شما را می بوسم و خوشحالم که توانستید به موفقیت دست پیدا کنید. و شادی و ارامش را برایتان ارزو می کنم.

در مورد علائم شیشه هم می توانید به این لینک مراجعه کنید:
http://www.congress60.org/Fa-IR/p21/ice-part1.aspx
سلام دوستان من برادرم 20 سال که معتاد هست الات 32 سالشه همه چی و زده و چندین بار به جرم دزدی زندان شده اما الان آزاد شده بهش تخفیف دادن لعنتی ها تازه داشتیم یه نغس راحت می کشیدیم ترک کن نیست ، همه راه ها رو امتحان کردیم می خواستم بدونم راه قانونی وجود داره که نتومه بیاد خونه؟ ممنون
با سلام و خسته نباشید خانمی هستم22ساله 9ماهه عروسی کردم و زندگی مشترک رو آغاز کردم 1ماه بعد متوجه اعتیاد همسرم به شیشه شدم از طریق دکتر کنترلش میکردم ولی خوب نمیشد و مصرفش ادامه داشت تا 4ماه بهش مهلت دادم و زیر نظر دکار هر راهی رو رفتم اما نتیجه عکس داد تااینکه دکتر گفت بخاطر تنبیهش و اینکه بخودش بیاد باید بری خونه پدرت چون شوهرم شدیدا به من وابستس و میخواستن تحت فشار قرارش بدن که بلکه خوب بشه خلاصه گذشته از اخلاقای بدش و پرخاشگریاش که دیوونم کرده بود....اومدم خونه پدرم و 4ماهه قهرم تو این 4ماه خیلی واسطه فرستاد و خودشم التماس و گریه میکرد که برگردو واسه اخرین بار فرصت بده و...هر شرطیم گذاشتم پدیرفته و بالاخره رفتم باهاش سر کلاساش که زیر نظر کنگره 60هست و بامشاور و راهنماش صحبت کردم بهم گفتن راهه طولانی پیش روت هست و باید صبور باشی گفتم خوب میشه ؟؟گفت اره 100%چون دارو مصرف میکنه و راهنما داره اما حتی وقتی میکشه و میفهمی چشاتو ببند و هیچی به روش نیار و مقابله نکن چون این دارو مصرفش رو کم میکنه و.....الانم چند شبیه مدام باهم بیرونیم اما تو یه خونه برنگشتم باهاش و بعد از بیرون رفتن منو میرسونه خونه مدرم خودم ازش خواستم و اونم پذیرفت و بهم حق داد تو این 5روز رفتاراش خیلی خوب شده دیدش عوض شده سر کلاس هم هم هفته ای یکبار که ماله خانوادس همراهش میرم و اینجور که میگه و مشخصه قدرمو فهمیده و عوض شده و میخواد کنار بزاره میگه پشیمونه و روند درمانشو طی میکنه.اما من حس میکنم مصرف میکنه هنوز هر چند کمتر مثلا پریشب که باهاش بیرون بودم متوجه شدم از حالاتش بهشم گفتم اما زد رو قران که نکشیدم و بیا هرنوع ازمایشی بخوای میدم بیا همین حالا بریم داروخانه کیت بگیریم اما من بش گفتم باورت کردم تیازی نیست.چون دکترش گفت نه ازمایش بگیر نه بهش بگو کشیدی حتی اگه کشیده بودو....اما من نتونستم جلو خودمو بگیرمو خودمو کنترل کنمو گفتم تو مصرف کردی ...همسرم 32سالشه. راهنماییم کنید چکار کنم برگردم باهاش؟؟؟یا اینکه ترکش امکان پریر نیست؟؟کسی تجربه داره یا میتونه راهنماییم کنه لطفا کمکم کنه و از این دوراهی نجاتم بده چون من وکیل هم گرفته بودم واسه جدایی .اینم بگم که باعشق ازدواج کردیم و شدیدا همدیگرو دوست داریم
مبینا جان تصمیم سختیه واقعا هیچ کسی نمی تونه بهت بگه بمون یا جدا شو. فقط و فقط خودت باید تصمیم بگیری راه درمانش سخته. حاضری جوونیت رو پاش بذاری ؟ خوب هم بشه تازه میشه یه مرد مثل بقیه مردها ....با همه بدی ها و خوبی هاش. پیشنهاد شخصی من اینه که یک بازه زمانی برای خودت تعیین کن مثلا تا شش ماه یا یکسال و بعد اگه خوب شده بود بمون و اگر نه جداشو.البته برای تعیین این مدت زمان از مشاور و دکتر شوهرت نظر بخواه
مبینا جان تصمیم سختیه واقعا هیچ کسی نمی تونه بهت بگه بمون یا جدا شو. فقط و فقط خودت باید تصمیم بگیری راه درمانش سخته. حاضری جوونیت رو پاش بذاری ؟ خوب هم بشه تازه میشه یه مرد مثل بقیه مردها ....با همه بدی ها و خوبی هاش. پیشنهاد شخصی من اینه که یک بازه زمانی برای خودت تعیین کن مثلا تا شش ماه یا یکسال و بعد اگه خوب شده بود بمون و اگر نه جداشو.البته برای تعیین این مدت زمان از مشاور و دکتر شوهرت نظر بخواه
متاسفانه برادر منم سالهاست همه نوع موادی رو مصرف میکنه...خودش آدم خوبیه اما بخاطر اعتیادش از چشم همه افتاده...زنش بعد یه خیانت و آبروریزی طلاق گرفت یه پسر10 ساله هم داره...الان با پدرمادر تو یه خونه هستن ...در سال چندین بار جاهای مختلف بستری میشه اما دوباره شروع میکنه...خیلی همه ی خانواده ناراحتیم...وبال گردن پدرمادر پیرم شده....نمیدونیم چکارش کنیم...

باسلام خدمت همگی عزیزان که با حمایت و حضور سبز شما یک روز پاک دیگر را میتوانیم  هدیه کنیم قابل توجه دوستان خوبم مرکز ترک اعتیاد موفقیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و درایام سوگواری تا اربعین حسینی هزینه های درمانی یک دوره را ۲۵۰۰۰۰تومان برای (۱۰نفر )از دوستان که توان مالی خوبی ندارند مصوب نموده است تا دوستانی که در این ایام تمایل به قطع مصرف مواد مخدر را دارند و با پرداخت هزینه کامل که مبلغ ۴۵۰۰۰۰ تومان میباشد مشکل دارن وقادر به پرداخت نیستن از این فرصت بهره مند شوند

مدیریت مرکز ترک اعتیاد موفقیت 

آدرس:کرج.فردیس.شهرک ناز

🌺۰۹۳۶۳۰۳۰۹۷۸🌺سعید شیرزادی

باشد که برای همیشه کنار هم پاکی را به کمک یکدیگر هدیه کنیم .

باسلام خدمت همگی عزیزان که با حمایت و حضور سبز شما یک روز پاک دیگر را میتوانیم  هدیه کنیم قابل توجه دوستان خوبم مرکز ترک اعتیاد موفقیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و درایام سوگواری تا اربعین حسینی هزینه های درمانی یک دوره را ۲۵۰۰۰۰تومان برای (۱۰نفر )از دوستان که توان مالی خوبی ندارند مصوب نموده است تا دوستانی که در این ایام تمایل به قطع مصرف مواد مخدر را دارند و با پرداخت هزینه کامل که مبلغ ۴۵۰۰۰۰ تومان میباشد مشکل دارن وقادر به پرداخت نیستن از این فرصت بهره مند شوند

مدیریت مرکز ترک اعتیاد موفقیت 

آدرس:کرج.فردیس.شهرک ناز

🌺۰۹۳۶۳۰۳۰۹۷۸🌺سعید شیرزادی

باشد که برای همیشه کنار هم پاکی را به کمک یکدیگر هدیه کنیم .

جا داره اینجا بگم بنیانگذاره کنگره 60 جناب آقای مهندس حسین دزاکام هستند که ایشون زمانی مصرف کننده مو ...

خوشبحالتون یکی از بستگان نزدیک که ما اصلا توفامیل معتاد ندارم به تریاک اعتیاد دارن براش دعا کنید بنظرت قابل ترک تریاک؟

ممنونم عزیزم . منم امیدوارم شما همیشه دلشا د باشید . محتاج دعای شما هستم

مامان،میشه،باهاتون،صحبت کنم؟؟؟توروخدا لطفا

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

سلام به همگی

مامان گلی منم از شهرستان دیگه ای هستم و جندین ماهه دارم کنگره میرم حدود ۱سال و خورده ایه 

همسرم شیشه مصرف میکرد الان وارد سفر دوم شده ولی احساس میکنم مصرف داره من ۵ماهی قهر بودم جون ازش خیانت دیدم یعنی پیام هاش رو خوندم تو زمان سفر اولش و بخاطر اخلاقش و مرخاشگریش که اصلا نرمال نبود 

الان خیلییی بهتر شده ارامش به زندگیم برگشته ولی حس میکنم مصرف داره

از نظر خیانت هم از وقتی که اومدم چیزی ازش ندیدم بارها هم گوشیش رو گشتم که راهنمام گفت دیگه حق جنین کاری نداری

حالا بنظرت چکارکنم؟میتونی کمکم کنی؟الانم حدود ۶ماهه بیکار شده و تو خونس شرکت نفت کار میکرد ۱۴ردز کار ۱۴روز استراحت الان واسش کار پیدا شده ۱۴روزی ولی راهنمام میگه نباید بره تازه داره خوب میشه بزار یه شغل دیگه واسش پیدا بشه دلیل بیکاریشم اعتیادش نیست جون خیلیا همزمان باهاش بیکار شدن و قراردادش جند ساله بود تمام شد 

من ۳ماهه برگشتم 

بااینکه بیکاره ولی هیچی واسم کم نذاشته شده قرض میکنه اما مسئولیت پذیره 

اجازه کار به من نمیده قبل بیکاریش هم مدام بحث داشتیم سر بچه دار شدنمون الان که بیکار شده خداروشکر دیگه نمیگه چون میگه فعلا بیکارم نمیخوام ولی رفتم سر کار میخوام دیگه ۳سال و نیم ازدواجمون گذشت و.....

میشه راهنماییم کنی؟؟ممنونت میشم

2810