2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222399 بازدید | 281 پست
بلندی از آن یافت کو پست شد
در نیستی کوفت تا هست شد.

اول روز وقتی خالق توانا دست به کار گل برد و تندیس آدم را ساخت برای تکامل او از دم خود در او دمید.دم الهی کار خود کرد و گل بی مقدار جایگاهی بس عظیم یافت و خداوند به خود فتبارک الله احسن الخالقین گفت.
در گوش او زمزمه کرد و نام و کلام را به گوش جانش ریخت و او شد خلیفة الله.پس امر کرد تا همه فرشتگان و ملائک سجده آن وجود والا را بجا آورند.
همه ملکوتیان در برابر این خلق نو سر سجده فرود آوردند مگر ابلیس.
ابلیس ،حسد ورزید و باتکبر سر باز زد و طمع جاه و مقام بالاتر او را از فرمانبرداری باز نگه داشت.ملک مقرب شد ابلیس لیئن.شد یک مطرود رانده شده .و فرشتگاندر عین تواضع و فروتنی با سجده در برابر آدم که نه ،در برابر فرمان همچنان در عزت و اوج در جایگاه فرشته مقرب ماندند .

آدم در اوج قرار گرفت و بهشت برین شد جولانگاهش و او بی تفاوت به درد شیطان ،از نعمت مست شد.
شیطان به سبب کینه ورزی و حرص جاه در فکر توطئه شد و با اذنی که از باریتعالی گرفته بود دست به کار شد و آدم را که نعمت زیاد او را غافل کرده بود وسوسه کرد و طمع خود را در کام جانشان ریخت و آدم هم به طمع جاودانگی دست به درخت ممنوعه برد.
آدم،آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
...و از اوج به زیر آمد و او نیز رانده شد.آدم ابوالبشر سالها به درگاه خداوند اشک توبه ریخت و انابه کرد تا قبول افتد و رحمت خداوند را دیگر بار بدست آورد .
خداوند بخشنده و مهربان از در رحمت و مغفرت آدم را بخشید و به اذن خداوند؛ آدم بخشیده شد و به گذران زندگی مشغول شد .اما راه بر شیطان لیئن باز شده بود.آدم خود روزنه نفوذ را باز کرده بود و شیطان هراز گاهی سرکی به خلوت او میزد.
این شد که ابلیس شد سایه آدم و بدنبال او به هر جا روان شد.
همانطور که شیطان قسم خورد انسان را وسوسه می کند ،خداوند نیز به انسان اختیار داد تا بتواند انتخاب کند؛ به وسوسه دل بدهد یا به ذات الهی خود.

حال هر روز و هر لحظه بر سر دوراهی انتخاب بین خیر و شر دست و پا می زنیم.

وقتی از خود برون می شویم دیگر الهی نمی ماند و همه ش.ی.ط.ا.ن می شویم .پس گاهی به درون سفر کنیم تا خود را آنگونه که هستیم و خلقتمان اقتضا می کند ملاقات کنیم.

تا چند حرص و طمع و حسد.آنچه باعث سقوط شیطان شد این سه بود و آنچه باعث گمراهی آدم ابوالبشر شد هم این سه بود.

من و تو تا کی به حسد برتری دیگری و طمع جایگاه دیگری حرص می زنیم و همه چیز را در عین خودخواهی تنها برای خود می خواهیم؟این سه در ما چقدر قوت دارد ؟
یک نگاه کوتاه مارا از گمراهیِ بس طولانی نجات خواهد داد.

لحظه ای به درون سفر کن ... به آنچه هستی و آنچه دیگران هستند نیم نگاهی بیانداز ...ببین چقدر تو ارزشمندی ... درست در جای خود ایستاده ای.برای جلو رفتن کافی است تنها قدمی برداری.

راهت پربرکت و رحمت خداوند چراغ راهت...قدمی بردار...

بلندی از آن یافت کو پست شد
در نیستی کوفت تا هست شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام خدمت عزیزان درد آشنا..

اعتیاد بلایی است که ممکن است مبتلا شدن به آن ساده باشد لیکن زمانی که موادمخدربه صورت یک نیاز برای فرد تبدیل بشود ومصرف مواد مخدر دراولویت تمام امورش قراربگیرد وتمام جوانب زندگی اورا تحت تاثیر قرار دهد ، جدایی و رهایی از این بلای هولناک کاری است بس دشوار .
واین موضوع به هیچ وجه ربطی به اراده وغیرت ویا همت او ندارد ، البته خواست فرد برای نجات از گردابی که اورا هر لحظه به کام خود می کشاند ، نقش مهمی ایفا می کند .حال اگرد فرد مصرف کننده خواهان درمان اعتیادش (ترک کردن ) باشد ، مستلزم استفاده از ابزار وهمفکری وهمراهی افرادی است که دراین زمینه تجاربی کسب نموده اند ..
این عوامل چنانچه اصولی وعلمی باشند ، می توانند باخواست فرد همراه شده و رهایی ( ترک ) اورا رقم بزنند .حال این پرسش مطرح می شود : آیا فرد مصرف کننده ای که قصد ترک اعتیاد را دارد می بایست با هر *روش یا وسیله ای که به او پیشنهاد می شود ومورد تبلیغ و تمجید اطرافیانش است * ، جامه عمل بپوشد ؟
البته اینکه فرد مصرف کننده واطرافیانش (خانواده ) ، درمانده شده اند بدیهی است و حتی ممکن است به هر چیز وهرکس متوسل شوند تاراهی پیش پایشان بگذارند تا بیش از این به ورطه نابودی وعدم کشیده نشوند.
یکی ازروشهایی که ممکن است فرد خواهان رهایی (ترک) با آن آشنا شنود وقصد امتحانش را داشته باشد روش سم زدایی سریع URD است.
این بنده حقیر هم بخاطر تخریبهای بی شماری که مصرف موادمخدر بر جسم و روان وهمه جوانب زندگی ام گذاشته بود به فکر رهایی ازوضعیت فلاکتبارم بودم ، راههای متفاوتی راهم امتحان کردم لیکن دراین چند خط قصددارم روش سم زدایی سریع راتوضیح دهم که به شخصه سه بار امتحان نموده ام وبه مراتب نسبت به سایر روشهایی که برای ترک مبادرت کرده ام وانجام هربار ازآن نه تنها نتیجه بخش نبوده بلکه هرسری بیش از سم زدایی قبلی بااین مساله کنار آمده بودیم (من وخانواده ام ) که اعتیاد درمانی ندارد و...

به عقیده من مبادرت به ترک اعتیاد و روی آوردن به روشی برای رهایی ، فرصتهایی هستند که فرد مصرف کننده آنها را میازماید وشکست خوردن وعدم نتیجه گیری در این روشها ، ارمغانی جز یاس و نومیدی فردمصرف کننده وخانواده او درپی نخواهدداشت وموجب خواهد شد باانجام هریک ازاین روشها ترک اعتیادفرد ازدیداطرافیان امری محال ترقی شود .ازدیدگاه عامه مردم چنانچه فردمصرف کننده ای روشهایی را برای ترک امتحان کرده وموفق نشود ، اورا انسانی بی اراده وبی غیرت می دانند که خواهان رهایی ( ترک ) نیست وبه قولی ازاو دست می شویند .

من بعنوان یک مصرف کننده (کوکایین) سه بار سم زدایی شدم . باراول یک ماه ، باردوم ده روز وبارسوم فقط سه ساعت قطع موادبودم آری دوستان هرکدام ازاین اعمال با مبلغ بالای یک میلیون صورت گرفت .قابل ذ کر است بار آخری که سم زدایی کردم ، آخرین فرصتی بود که ازطرف همسرم به من داده شده بود لیکن زمانی که نتیجه ای نگرفتم مرا برای همیشه ترک کرد آری اوتصور می کرد اگر با صرف این مبلغ بالا و کلینیکهای پیشرفته نتوانسته ام درمان شوم ، پس جدایی بهترین راه است .او همچون سنگ صبوری بدون خستگی درتمام این مراحل با من بود ولی دیگر نا امید شده بود . ورفت .

حال که به آن روزهای دردناک می اندیشم افسوس میخورم که چرا نتوانستم با انتخابی درست ومنطقی برای درمان اعتیادم اقدام کنم .چرا فرصتهایی که داشتم رابه خاطرتفکری غلط ازدست دادم .با حود می اندیشم که اگر یکی از آن فرصتها روش درمان کنگره 60 بود چه می شد ؟!
آری دوستان (urd) یا سم زدایی فرصتهای مرا سوزاند!! شاید اگردر آن وانفسا با کنگره آشنا می شدم حالا همسرم درکنارم بود .آری دوستان این روش سرابی بود که ما بیهوده بسوی آن دویدیم ونتیجه ای جز جدایی ازهمسرم و روی آوردن من به تزریق هرویین درپی نداشت .!

بااحترام .همایون
تالار گفتگو

www.c61.ir

مامان گلی جان اول که ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو با همه تقسیم میکنید

بعدش یه سوال:توی استان مازندران (البته شهر قایم شهر )ولی شهرهای دیگه هم باشه خوبه شما شعبه ای سراغ دارید؟

ببخشید که از شما میپرسم چون ایران نیستم که خودم اقدام کنم برا پسر خاله همسرم که هم جوونه هم دانشجو میخوام اگه بشه کمکش کنیم آخه پدر و مادرش هم پیرن و بجز دو تا خواهر کس دیگه ای نیست برا کمکش

در ضمن کسی هم نمیدونه فقط به ما گفتن اگه میتونین کمکش کنید حالا قراره همسرم بیاد ایران با دو هفته شاید بتونه کاری بکنه گفتم بهتره من قبلش لااقل آدرسی چیزی داشته باشم ممنونم ازت
سلام . خدا خیرتون بده که میخواید به یه جوون کمک کنید . متا سفانه در مازندران شعب نداره . من پیشنهاد می کنم به تهران شعبه مرکزی-میدان هفتم تیر ـ خیابان بهار شیراز ـ ابتدای سهروردی جنوبی ـ پلاک 3فکس : 77648489 تلفن : 93-77648490 مراجعه کنیم .ما به عنوان کسی که تمام راههای ترک اعتیاد تجربه کرده .بهترین راه درمان کنگره 60 می دونیم.

پونل عزیز اصلا سعی نکنید با دادو بیداد وشکایت وگلگی اون وادار کنید که قبول کنه اشتباه کرده . چون هیچ فایده ای نداره وشرایط بدتر میکنه . سعی کنید یه زمانی که حالش خوبه وعصبانی نیست تنهایی باهاش صحبت کنید و ببینید در چه وضعی هست آیا از این وضع خسته شده ؟ راضی به کنار گذاشتن اعتیادش هست ؟ بهش بگید اگه میخواد از این وضع خلاص بشه روی شما حساب کنه وهمه جور در کنارش هست . اینو بدونید هیچ وقت نمی تونید اونو به زور وادار به کنار گذاشتن اعتیادش کنید
ناتاشا عزیز خدا روشکر میکنم از اینکه برادر شما به رهایی رسیدند . وآفرین به شما که تنهاش نذاشتید ودرکنارش بودید . به امید روزی که جوونای دست گل ما که به اعتیاد دچار شدند به رهایی برسند . آمین
ناتاشا جون خواهش میکنم بیشتر توضیح بده منم برادرم ازم کوچیکتره و همون حس مادرانه رو نسبت بهش دارم
که چقدر اعتیادش طول کشید و چطور شد که گفتی به خستگی و در ماندگی رسید که خواست ترک کنه شما ها چکار کردید و به چه ماده ای اعتیاد داشت
2810