2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست
نیکا جان اگر مطمئن شدی شوهرت اعتیاد داره . اولین کاری که میکنی اینکه فعلاهیچ حرفی بهش نزنی وبه روش نیاری . دوم اینکه این سایتی که نوشتم www.c61.ir . برو توی این سایت ویه خانمی هست با نام کاربری یس یا خانم هدهد اونجا براشون پیام خصوصی بزار وبراشون شرح حالتو بگو . این خانوم های که گفتم مشاور هستند .خودشون تجربه دارند شوهراشون اعتیاد داشتند وچند سالی هست که به رهایی رسیدند.
عزیزم اگه میخوای به نتیجه برسی این کاری که گفتم انجام بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پونل جان به احتمال زیاد برادر شما به شیشه اعتیاد داره . برادر شما الان یک بیماره بسیار احتیاج به محبت خانواده داره . الان مواده که داره اونو کنترل میکنه وهیچ اراده ای از خودش نداره . واقعا قبول کنید که اون بیماره تابتونید کمکش کنید . بادعوا و داد وبیداد راه به جایی نمیبرید . مخصوصا که برادر بزرگشم باهاش کلنجار میره. چون فکرمی کنه کسی درکش نمی کنه بیشتر سمت اعتیاد میره.
شما خواهرشی سعی کن بامحبت نظرشو به خودت جلب کنی تا بهت اعتماد کنه وراحت تر بتونی مشکلشو حل کنی . اونو رهاش نکنید .چون خیلی احتیاج به محبت شما داره .
شیشه چیه؟؟؟؟؟

شیشه در رد? آمفتامین ها است و خاصیت محرکی دارد. مت آمفتامین از مشتقات کلاسیک آمفتامین است ودر آزمایشگاه های غیر قانونی از داروهای ساده و ارزان ساخته می شود. این ماده با اشکال مختلف خوراکی ،تزریقی یا استنشاقی و تدخینی استفاده می شود. نام های دیگر این ماده آیس، گِلَس و کریستال می باشد.دلیل اصلی نام گزاری شیشه این است که چون در مجاورت حرارت قرار می گیرند همانند یخ بخار می شوند.کریستال ماده ای شدیدا" اعتیاد آور است و به شکل پودری سفیدرنگ ، بدون بو و تلخ وجود دارد که به راحتی در نوشابه های الکلی و غیر الکلی حل می شود این ماده نیز مانند اکس،تاثیرات خطرناکی بر سلامتی انسان دارد.افت حافظه ، پرخاشگری وتهاجم ، رفتارهای جنون آمیز و آسیب های قلبی و مغزی از عوارض مصرف آن است . با مصرف این ماده حالاتی مثل هیجان زدگی،بی تابی،تکلم سریع و تند،کاهش خواب و اشتها و افزایش فعالیت های فیزیکی به وجود می آید.هیجانات جنسی یکی از علل ترغیب کننده جوانان برای مصرف این مواد است. لیکن به مرور این مواد اثرات مخربی بر قوا وعملکردجنسی افراد مصرف کننده دارد . از عوارض خطرناک دیگر ،خطر انتقال بیماری های عفونی مثل هپاتیت و ایدز در موارد تزریقی می باشد این ماده محرک اعصاب است . مصرف کننده ممکن است دچار حرکات تکراری شود. مت آمفتامین همچنین باعث اختلال شدید در خواب و یا بی خوابی کامل می شود.مصرف کننده دچار بی اشتهایی شدید شده و ساعتها و بعضا" تا روزها اشتها به غذا ندارداین ماده همچنین باعث تشنگی می شود و مصرف کننده مجبور است مقدار زیادی آب بنوشد نکته مهم دیگر در مورد شیشه این است که شیشه بخاطر ترکیب شیمیایی پیچیده ای که دارد می تواند اثر مخدرها را طولانی تر کند و فرد بعد از مدتی که از مصرفش گذشت شدیدا" به مواد مخدر خصوصا" هرویین وابستگی پیدا می کند.طبق برررسی در سال 2004 در ایالات متحده آمریکا 6.2 درصد از دانش آموزان دبیرستانی حداقل یکبار مصرف شیشه را تجربه کرده اند همچنین این ماده به عنوان محرک (نه مخدر) در مجالس رقص و مراکز فساد در کشورهای انگلیس و استرالیا بین جوانان رواج دارد.میزان اعتیاد و مصرف شیشه در ایران بالاست .با وجود اقدامات مختلف قانونی و نظامی برای کنترل مواد مخدردر ایران متاسفانه روند مصرف مواد مخدر بویژه افزایش مصرف مواد مخدر جدید در بین جوانان از مشکلات جدی حوز? سلامت می با شد که اطلاع رسانی و بیان صدمات جسمی و روانی جدی این مواد از طریق رسانه های عمومی و مطبوعات می تواند از گسترش مصرف این ماده خطرناک جلوگیری نماید....
متخصصان درمانگر اعتیاد می گویند برای درمان کسی که به مواد محرک شیشهاعتیاد پیدامی کند، داروی خاصی در دنیا وجود ندارد و داروهایی که تجویز می شود تنها به کاهش علائم ناراحت کننده بیمار کمک می کند. شیشه مواد محرکی، اعتیادآور و خطرناک است که به شکل کریستال های ریز همچون شکر است و برای قاچاق ، آن را در نی های نوشابه جاسازی کرده و سرو ته آن را می بندند.قاچاقچیان و فروشندگان این مواد ادعا می کنند که شیشه حاوی مرفین نبوده و اعتیادآور نیست، اما واقعیت این است که شیشه ماده محرک بسیار اعتیاد آور و خطرناکی است .فردی که به مصرف شیشه روی می آورد در ابتدا علایمی را تجربه می کند که به طور کاذب برای او جاذبه دارد،اما سپس دچار بی خوابی کابوس و کاهش اشتها میشود.با تداوم مصرف شیشه تنفس و ضربان قلب افزایش می یابد و فشار خون و دمای بدن بالا می رود . فرد مصرف کنند? شیشه تحریک پذیر و پرخاشگر می شود و احتمال دارد به هر خشونتی دست بزند.اضطراب ، گیجی، لرزش اندام ، تشنج و در آخر ایست قلبی و مرگ از جمله عوارض مصرف شیشه است.مصرف مداوم و دراز مدت شیشه موجب سوء ظن و توهم ، خشونت، کاهش شدیدقو? حافظه، توهم های شنوایی و بینایی شده و افسردگی و جنون آنی و بسیاری از اختلالات عصبی را به دنبال دارد.مصرف شیشه ترشح دوپامین ، سروتونین و نوراپی نفرین را در سیناپس های عصبی در مغز به شدت افزایش می دهد وبه تحریک سلولهای مغز منجر می شود. مصرف شیشه شخص را در وضعیتی قرار می دهد که تمایل به درمان ندارد و شاید این عارضه بدترین تاثیر این مواد محرک بر مغز باشد. درمان اعتیاد به مصرف شیشه همچون سایر مواد مخدر مشکل ترین درمان ها است. نکته اساسی این است که برای درمان اعتیاد به مواد مخدری که مرفین دارند مثل تریاک،کراک و هروئین داروهایی مثل متادون و بوپره نورفین را تجویز می کنیم اما برای شیشه داروی خاصی نداریم.متخصصان درمانگر اعتیاد می گویند دارویی که خاص درمان شیشه باشد در ایران و حتی خارج از کشور نداریم. بلکه داروهایی که برای درمان شیشه استفاده می شود داروهای کمکی از جمله ضد اضطراب ها و ضد افسردگی ها ست که این داروها در کاهش علائم بیمار موثر هستند. دردهای عضلانی ،شکم درد،اسهال،عطسه، آبریزش بینی، اشک ریزش و سیخ شدن موها از جمله علائم محرومیت از مواد مخدر همچون تریاک ، شیره، هروئین و کرک مرسوم در ایران است. برای درمان عوارض اعتیاد به شیشه بر اساس مدت و نوع و روش مصرف ممکن است که فرد نیاز به درمان دارویی به شکل بستری شدن یا سر پایی داشته باشد.بعد از درمان اختلالات روان پزشکی بیمار باید به وسیل? روان پزشک خبره مورد بررسی و درمان قرار گیرد و به دنبال آن یا همزمان آموزش خانواده ،آموزش مهارت های بهبود اولیه و پیشگیری از بازگشت و رفتار درمانی برنامه ریزی شود. در اثر ترک اعتیاد به شیشه ، فرد دچار افسردگی عصبی، خونسردی و بی علاقگی خواب طولانی، به هم ریختگی روحی ، کمی انرژی و سراسیمگی می شود که این علائم به مرور زمان برطرف خواهند شد . پس از ترک شیشه فرد دچار نوعی ناتوانی و درماندگی و اختلال در الگوی خواب و کابوس های شبانه می شود،تا جایی که توانایی انجام وظایف و کارهای روز مره او مختل می گردد اما فرد با مراجعه به پزشک متخصص می تواند به مرور زمان بر این حالات غلبه کند.

به عنوان یکی از اعضاء کنگره 60 از این متخصصان درمانگر اعتیاد خواهش می کنم حتما" سری به کنگره 60 بزنند تا به آنها بگویند درد بی درمان از نظر شما شاید اما در کنگره داروی شیشه نه تنها پیدا شده که حتی عده ای با آن به درمان هم رسیده اند و آن چیزی نیست مگر همان گیاه معجزه گر تریاک . مگر نه اینکه جهان ما جهان اضداد است ،تریاک هم از این قاعده مستثنا نیست در آن هم مرگ است هم شفا واین که اینگونه منفور شده گناه از او نیست اشکال از من است که نتوانستم از آن به جا و درست استفاده کنم وگناه بدنامی او هم گردن من است وای برمن که چه نمی کنم!!!!!!!!!!
در کنگره هستند افرادی که مدتها شیشه مصرف می کردند وامروز به واقع از دیدنشان مسرور می شویم وبه وجودشان افتخار می کنیم.
این اطباء عزیز و محترم اصرار دارند که شیشه دارویی ندارد اما در کنگره به کرّات تجربه شده که بهترین دارو برای درمان شیشه همان تریاک است که افراد زیادی با آن به درمان رسیده اند.
ای کاش انها به جای اصرار بر آنچه در کتابهای خود دارند بادقت نظر بیشتر و بدون هیچ تعصبی به حرفهای ما گوش دل می سپردند وچشم دل باز می کردند تا ببینند آنچه را که ما هم زمانی در باورمان نمیگنجید، شدنی است به عبارتی می شود به آنچه غیر ممکن می نماید امکان بخشیدو این شروع حرکتی در بیکران است و آغازی تازه برای جان بخشیدن .
ای کاش از کرسی درمان ودارو ندارد، پایین بیایند وتنها به آن کتاب مرجع پزشکی خود تکیه نداشته باشند وکمی خوش بینانه و روشن بیبانه به آن نگاه می کردند.(با پزشکی صحبت می کردم،زمانی که سخن ایشان در رابطه با معتاد و ترک وداروهای شیمیایی برای ترک ویا اینکه آنها خوب نمی شوند تا وقتی اراد?خود را قوی نکنند تمام شد و در رابطه با درمان تدریجی کنگره ودرمان با تریاک با ایشان صحبت کردم فرمودند:هیچکدام از اینها که شما میگویید در این کتاب مرجع پزشکی نیست .پس نمی توان آن را خیلی جدی گرفت.)
در اینجا این سؤال مطرح می شود که آیا تمام آن مطالب از آغاز علم پزشکی در آنجا بوده؟ یا اینکه با گذشت زمان و بر حسب نیاز و آنچه پیش آمد مورد تحقیق قرار گرفته و به بار نشسته؟
چرا باید عجیب باشد ،دراین زمان که اعتیاد مسئل? اصلی، در خیلی از جوامع است به این نتیج?جدید رسیده باشیم؟ کسی چه می داند که فردا پر رنگترین و مهمترین مطلب در رابطه با درمان اعتیاد، روش درمان تدریجی کنگره 60 نباشد؟ و در رابطه با درمان اعتیاد آنچه که امروز غیر ممکن می دانند و ممکن شده را بپذیرند.
اینکه چه مسئله ای باعث شده آنها نتوانند آنچه ما به تجربه، آنهم نه یکبار که صدها بار،به باورش رسیدیم را باور کنند خود جای بحث و تعمق دارد.ای کاش بدانیم که همه چیز را همگان دانند.
در مقال? بالا نوشته بود افرادی که مصرف کنند? شیشه هستند ،پس از ترک دچار ناتوانی ودرماندگی می شوند! ای کاش بیایند و ببینند که در کنگره هستند که مصرف کنند? شیشه بوده اند و امروز بعد از درمان تدریجی به فعالیت های روزمر? خود مشغولند و جالب اینکه ورزش راگبی را به عنوان رشت? ورزشی خود انتخاب می کنند!!!!!!آیا ورزشی پر تحرک تر و انرژی سوزتر از راگبی سراغ دارید؟؟!!!
به کنگره بیایید تا آنچه در باورتان نمی گنجد را ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------
هیچ تلاشی بی نتیجه نخواهد ماند تو نیز اگر با ما همراه شوی عبور از یخبندان را به راحتی تجربه خواهی کرد.

ببین پونل جان سعی کن اول 100 درصد مطمئن بشی که اعتیاد داره مثلا وقتی خونه نیست تمام اتاقش بگرد زیر فرش توی کمد زیر تخت . درز کمد . .......یعنی همه جا رو بگرد ببین چیزی پیدا می کنی .که نشون بده اعتیاد داره . اگه اعتیاد داره به چی اعتیاد داره .
چیزای که درموردش صحبت کردی نشون میداد برادرت به شیشه اعتیاد داره . به خاطر توهم و پرخاشگریش من این حدس زدم
سلام پونل من الان دارم میرم کنگره درمورد برادرت با راهنمام صحبت می کنم وشب ومیام نتیجه رو بهت میگم
در ضمن درمورد خواهرهای میگم که خودشون به برادرشون کمک کردند والان برادرشون به رهایی رسیدن شب اگه تونستی بیا یه سری بزن من 11 به بعد میام یه سری میزنم ونتیجه رو میگم
سلام مامان گلی جونم
من باید منتظر بمونم شوهرم و کوچولو م بخوابن بعد بیام اینجا شوهرم از هیجی خبر نداره
مشکل خواب که شبها ت ا ساعت سه و چهار صبح بیدار ه بعد میخوابه تا ساعت یک بلند میشه نهارشو میخوره بعد دوباره تا شش بعدازظهر
عزیزم یه ساک داره که چندبن بار در روز میره سراغش بهش قفل میزنه هر چی هست تو همونه . یه چیز دیگه ای که دیدم معمولا" استفاده میگنه چسب شیشه ای نمیدونم برای چی
البته سیگار هم میکشه که اونو از ما قایم میکنه مامانم خیلی خوشبینه هروفت میره سر ساکش میگه میخواد حتما" سیگار برداره و تو زیادی داری بدبینی میکنی
الانم باشگاه بدنسازی میره ولی حدودا" لاغرتر از قبل شده ولی غم و غصه هم خیلی داره به دختری علاقه داشت که اون دختر ترکش کرد
خدا میدونه رفتار مرموز که خیلی داره
شب بخیر دوست خوبم
پونل جان این احتمال هست که برادر شما اعتیاد داره . اگه از توی اتاقش بوی خاصی نمیاد احتمال هست که به شیشه .یا کراک یا هروئین اعتیاد داره . .. شما بایدعلائم بیشتری بگید تا مشخص بشه به کدومش اعتیاد داره
برادر شما چند بار در روز توی اتاقش در روی خودش می بنده ؟ وقتی داره غذا میخوره یا توی جمع نشسته آیا حالت چرت زدگی داره . ؟ شغلش چیه ؟سر کار میره .؟ برادرشما برای روشن کردن سیگارش ازفندک استفاده می کنه؟
ببینید همین که تا صبح بیداره خودش یکی از علائم اعتیاده
سلام مامان گلی جونم
ببخشید که دیر اومدم
تا یادم نرفته بگم که امشب من برنامه هز ار شاید و باید رو دیدم که دو پدر و مادر که بچه هاشون رهایی پیدا کرده بودن صحبت میکردن و یکی از اون امرتب از کنگر ه اسم میبرد . فکر میکنم این کنگره که در مورد ش توضیح دادی خیلی تاثیر مثبت و روند امیدوار کنند ه ای داره
برادرم روزی دوتا سه بار ولی هر بار کوتاه این کار رو میکنه و هروقت در میزینیم بعد از یک یا دو دقیقه در رو باز میکنه . ولی به نظرم حموم رفتنهای بی وقت خیلی داره - نه سرکار نمیره - جلوی ما سیگار نمیکشه و شدیدا" از ما قایم میکنه ولی من فندک هم تو جیبش (یعنی ار روی شکلش ) دیدم - چرت زدن به اون شکل نه و لی حالات خواب آلودگی داره- بخدا نمیدونم چکار کنم دیگه جرات هم ندارم بهش بگم چون دیگه داد و بیداد راه میندازه و حاشا میکنه .................کاش میتونستم کاری کنم بارها بهش گفتم من مثل دوست نه یه خواهر اگه مشکلی داری بذار کمکت کنم ولی بی نتیجه بوده
خیلی از آینده وحشت دارم .........................
خداحافظ دوست خوبم
برادر شما صد درصد اعتیاد داره . ولی من هنوز نمی تونم بهتون بگم به چی اعتیاد داره. راستی نگفتید وقتی توی اتاقش بوی خاصی از اتاقش میاد یانه ؟
اولا شما باید پذیریش اینو داشته باشید برادر شما یک مصرف کننده مواد مخدر2 _شما هدفتون باید این باشه که به برادرتون که یک بیمار کمک کنید تا از این بیماری نجات پیدا کنه . 3 شما با داد وبیداد و مچ گیری و ثابت کردن بهش که تو یه معتادی به هیچ نتیجه ای نمی رسید چون وضع بدتر می کنید . 4 شما هم از دیدن رفتار برادرتون دچار بهم ریختگی روحی شدید .واگر واقعا تصمیم دارید به برادرتون کمک کنید باید اول خودتون به آرامش برسید .
شما تونستید عضو سایت کنگره 60 بشید؟ شهری که زندگی می کنید مرکز کنگره 60 داره؟ سعی کنید علائم رفتاری وظاهری بیشتری بگید تا بتونید به این نتیجه برسید که برادرتون به چی اعتیاد داره تا بتونید بهتر بهش کمک کنید.
2810