2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها ممنون از باز کردن تاپیکتون..من تو این مدت انقدر مشکل دارما که دیگه دارم از غصه دق میکنم...داداش 20 ساله من که نامزد هم داره تازگی ها فهمیدیم معتاد شده خودش که میگه 2 ساله داریم از غصه اش دق میکنیم اعتیاد به شیشه زره زره اب شدن خانوادمو دارم میبینم هر چی تلاش واسه ترکش میکنیم نتیجه نداره میدونید باید خودش بخواد که یه روز میگه میخوام یه روز میگه نمیخوام............ 1ماه پیشم با ماشین به علت خماری تصادف کرد رفت زیر کامیون که خدارو شکر سالمه جدیدا هم به علت دعوا هایی که داشتیم بابام بازم واسش خریده واقعا دیگه هممون موندیم تو این مدت پدر مادرم پیر شدم خودمم موندم چیکار کنم همه مشکلاتم یه دفعه سر باز کردن خودم تقریبا 2ماه 10 روزه که نی بچمو از دست دادم غصه بچه یه طرف داداشم یه طرف اب شدن خونوادمم یه طرف..ممنون میشم از راهنمایتون..تورو خدا کمکم کنید که چه جوری راضیش کنیم اگه کسی رو میشناسید شماره اش رو بهم بدید تا کمک بگیرمممممممممم
اگه میخوای جشن دندونی و تولد بی نظیر و تک برا کوچولوتون بگیرید 09302984825
با سلام خمت هستی خانم ما هم یه همچنین مشکلی رو داشتیم اما به فضل کرم الهی این مشکل حل شد اگه دادشتون تمایل به قطع مصرف مواد مخدر رو داره میتونید با کمپهای تهران پارک چیتکر یا کانون تولد دوباره تهران ویا اصفهان با مرکز رویش دیگر اصفهان تماس بگیرید در صورت تمایل فردا شب یه پیام بگذارید اگه کاری از دست ما براید حتمآ کمک میکنیم
سلام هستی عزیز
من اول از همه متاثر شدم از اینکه نی نی تو از دست دادی انشاالله خدا بهت صبر بده ودوباره نی نی دار بشی
درمورد برادرتون به نظر من بهتره که وارد سایت کنگره 60 بشی واونجا اطلاعاتی رو بدست بیاورید وبا روش درمان کنگره که روش درمان تدریجی هست آشنا بشید .بهتره در سایت عضو بشید ویک راهنما انتخاب کنید وبا اونها مشورت کنید
اگر در شهری که زندگی می کنید کنگره 60 شعبه داره پیشنهاد می کنم حتما سری به آنجا بزنید واز نزدیک با روش درمان آشنا بشید .دراولین جلسات حضورتون درکنگره با بیماری اعتیاد آشنا میشید باروش درمان وطرز برخورد با فردمعتاد.من واقعا درک می کنم که شما وپدر مادرتون چه زجری می کشید .بهتره که پدرومادرتون در جلسات حضور داشته باشند چون فضای جلسات کنگره طوری هست که واقعا به پدرومادرتون آرامش میده وبرای روحیه شون میتونه مطلوب باشه .من خودم واقعا در جلسات کنگره به آرامش می رسم طوریکه برای رفتن به جلسه روز شماری می کنم
درمورد روش درمان کنگره 60 حتما حتما با برادرتون صحبت کنید. اگر راضی شد به جلسات بیاد که خیلی خوبه ولی اگر راضی نشد .نا امید نشید وخودشما با پدر ومادرتون حتما حضور داشته باشید.
کتاب 60 درجه زیر صفر نوشته جناب مهندس هست. که روش درمان تدریجی خیلی خوب توضیح داده وایشون چطور به روش تدریجی درمان شدند.اگر برادرتون بخواند واین کتاب بخونند مطمئن باشید خیلی کمک میکنه بهشون
ممنئن از شما دوستان عزیزم..... داداشم راضی نمیشه یعنی میترسه اینجوری که من احساس میکنم وهر روز داره اب میشه از قیافه میوفتهخ به طرز وحشتناکی هم توهمی شده هر روز تو خونه دعوا داریم میترسم کار دستمون بده و کسی رو بکشه.......... اینجوری که معلومه اقای nini_love شما اقا هستید ممنون میشم کمکم کنید ممنون از شما و مامان گلی عزیز اگه این کنگره شصت سایتی داره ممنون میشم واسم بذاری بازم ممنون از راهنماییتون
ممنون از شما دوستان عزیزم..... داداشم راضی نمیشه یعنی میترسه اینجوری که من احساس میکنم .....وهر روز داره اب میشه از قیافه میوفته به طرز وحشتناکی هم توهمی شده هر روز تو خونه دعوا داریم میترسم کار دستمون بده و کسی رو بکشه..........فقط هم به علت شکاک بودنش نامزدش رو کتک میزنه ........اعصاب ههمون ریخته به هم اینجوری که معلومه اقای nini_love شما اقا هستید ممنون میشم کمکم کنید ممنون از شما و مامان گلی عزیز اگه این کنگره شصت سایتی داره ممنون میشم واسم بذاری بازم ممنون از راهنماییتون شرمنده اشتباه تایپی داشتم
هستی عزیز من آدرس سایت توی صفحه های قبل نوشتم مثل اینکه صفحات قبل نخوندین
بهر حال هدف من راهنمایی بود .خانم هستی شما هر راهی که فکرکنی برای درمان اعتیاد شوهرم رفتم .وخیلی سختی وزجر کشیدم .تا به کنگره رسیدم وتونستم اونجا مشکلم حل کنم .
برای درمان اعتیادم فرد معتادباید ازاعتیاد خودش خسته شده باشه.وباور کنه که یک معتاد .وخودش بخواد که درمان بشه.هستی عزیز اعتیاد یک شب نیومده که بخوادیه شب هم درمان بشه.به همون اندازه که رفتی باید برگردی تا اعتیاد درمان بشه .
به هرحال تصیمیم با خودتون .هرطوریکه میدونید اقدام کنید .هدف من فقط راهنمایی بود.امیدوارم هرچه زود تر برادرتون درمان بشه
سلام مامان گلی ممنون از راهنماییت انشا الله شما هم هر چه زودتر جواب بگیرید من نبودم امروز اومدم از مسافرت.......ممنون میشم راه های درمانی رو که دارید طی میکنی بگی و کمکی کنید بهم...........
2810