2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صندلی داغ قسمتی هست که بیوگرافی رهایافتگان را میخوانید.در کنگره 60 به شخصی که تحت درمان اعتیاد مسافر وبه کسانی که همراهیشون می کنند مثل اعضای خانواد همسفر گفته میشه
http://forum1.congress60.org/forumdisplay.php?fid=35
مارال عزیز سلام
من خودم به شخصه کسایی دیدم که شیشه وکراک مصرف می کردند والان درمان شدند واز لحاظروحی در شرایط مطلوبی هستند .نمونه هایی رو می تونید در قسمت صندلی داغ که آدرس سایتشم اینجا نوشتم مراجعه کنید واز خودشون سوال کنید
راهنما ی شوهر من از نمونه کسانی بود که شیشه وکراک مصرف می کردند ایشون دوسال که درمان شدند والان جزء مرزبانان کنگره 60 هستند .بسیا ر آقای محترم باشخصیتی هستند
درمان در کنگره 60 به روش تدریجی صورت می گیره یعنی شخص به یکباره مواد قطع نمی کنه که دچارعوارض بشه ومجبور به مصرف مجدد بشه .در درمان تدریجی شخص معتاد با یک برنامه مشخص که از طرف راهنما تعیین میشه از مصرف مواد به مرور زمان کم می کنه و باعث میشه فرد معتاد که یک بیمار است به مرور زمان سیستم های شبه افیونی مغز که غیر فعال شدند به کار بیفتند وجای مواد مخدر سیستم بدن را به تعادل برسوند
وقتی فرد سیستم بدنش به تعادل رسید وسیستم های شبه افیونی که از کارافتاده بودند به کاربیفتد بدن دیگر نیازی به مواد مخدر ندار د واحتمال بازگشتی وجود ندار
درکنگره 60 از زمانی که فرد معتاد که یک بیمار است درمان را شروع می کند تا زمانی که فرد درمان میشود یعنی قطع مواد مخدر سفر اول گفته میشود وبه فرد معتاد مسافر .
مدت زمانی که طول می کشه مسافر سفر اول طی کند 11 ماه می باشدا
سفر دوم همان جهان بینی است سفری که درآن مسافر وهمسفرش دید خود رانسبت به اطراف اصلاح میکنند وراه درست راپیدا می کنند ودر آن قدم برمی دارند سفر سوم سفر خودشناسی
جسم روان وجهان بینی مثلث درمان اعتیاد
مارال عزیز هدف من از باز کردن این تاپیک این بود که دوستانیکه مشکل منو دارند با این راه آشنابشند تا انشاالله کمکی به دوستان بشه .
شما می تونید به سایت مراجعه کنید واونجا برای خودتون یه راهنمای خانواده انتخاب کنید ومشکلتون با آنها درمیان بذارید میتونیدبراشون پیام خصوصی بذارید خانم هدهد وخانم یس از جمله مشاوران وراهنمایان خانواده هستند
اونا خیلی خوب می تونند راهنمایتون کنند بهتره که ازطریق سایت باهاشون در ارتباط باشید
برایفرستادن پیام خصوصی وارد تالار گفتگو شوید وروی اسمشون کلیک کنید وقتی صفحه باز شدقسمت پیام خصوصی رو انتخابکنید ولی قبل از اون حتما عضو سایت بشید
2810