2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست
چرا نباید اعتیاد را ترک کرد .بلکه بایدآن را درمان کرد
وقتی کسی مواد مصرف میکنه تمام سیستم های شبه افیونی مغز را غیر فعال میکنه وبدن دیگه مواد ی که برای کنتر ل خیلی از امور جسم ما می باشد ترشح نمی کنه بنابراین نیاز هست از خارج تامین بشه واز طریق مواد وارد بدن بشه تا شخصه معتاد بتونه کارهای روزمره ش انجام بده
حالا تصور کنید یه معتاد که از دید من یک بیمار هست بخواد اعتیادشو ترک کنه یعنی مواد مصرف نکنه وبه یکباره مواد کنار بزاره . سیستم های ضد درد از کار افتاده سیستم های شبه افیونی غیر فعال واز خارج هم به بدن ماده مورد احتیاج نمی رسه .اینجاست که تمام فعالیتهای بدن از کار می افته وفرد معتاد از پا در میاد ونمیتونه این وضع تحمل کنه و دوباره به مواد مخدر رو میاره
به همین دلیل که ترک هیچ فایده ای نداره
اعتیاد باید درمان بشه تا فرد معتاد که یک بیمار است بتونه سیستم های بدنش دوباره فعالکنه تا دیگر نیاز نباشد به مواد روی بیارد
درمان اعتیاد از روش dst تنها در کنگره 60 امکان دارد
خواهش میکنم گول یه سری افراد سودجو که فقط با تبلیغات قرص و کوفت وزهرمار توی ماهواره میخواند جیبشونو پر کنند نخورید
این قرص ها همان مواد مخدرند که با یه سری مواد دیگه ترکیب میشه وبه خورد مردم میدن واسمشو میذارن داروی تر ک اعتیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جا داره اینجا بگم بنیانگذاره کنگره 60 جناب آقای مهندس حسین دزاکام هستند که ایشون زمانی مصرف کننده مواد بودند ودرحال حاضر 13 سال که از اعتیاد رها شدن
امیدوارم هرجا هستند خداوند همیشه حافظشون باشه دعای خیر بچه های کنگره همیشه بدرقه ایشونه
مامان گلی فقط میتونم بگم که جامعه ما به خانمهای خوبی و صبوری مثل شما افتخار میکنه و جقدر خوبه که ما ادمها از همدیگه الگو بگیرم و با تجربیات همدیگه به هم کمک کنیم مامان گلی من برای شما و شوهرتون اروزی موفقیت میکنم و از درگاه منان میخوام که دیگه هیج وقت شوهرتون سمت اعتیاد کشیده نشه زنده باشییییییییین
مامان گلی عزیز خیلی لطف کردی که اطلاعات باارزشت رو در اختیار دیگران قرار دادی. من برادر شوهرم دچار این

مشکل هست . اونا شهرستان زندگی می کنن دیدم کنگره 60 اونجا هم شعبه داره آدرس رو برداشتم تا به جاریم بدم

به نظر شما شعبه شهرستانها هم به خوبی تهران هست. امیدوارم به دردشان بخورد.

از خدای مهربون می خوام که به شوشوت کمک کنه و همیشه موفق باشید.
مامان گلی . واقعا گلی .
الهی خدا بهت توفیق بده که داری به یکی از بنده هاش اینجوری خدمت می کنی و کمک میکنی تا زندگی دوباره پیدا کنه . همیشه دعا میکنم خدا تو هر راه و تصمیمی موفق و پایدار نگهتون داره. می بوسم دستاتو...
دوستان عزیز ممنون از لطف همه شما
این باعث افتخار وخوشحالی من که بتونم آگاهی بدم به دوستانی که مشکل اعتیاد دارند وراهی بهشون نشون بدم که مطمئن باشید نتیجه می گیرید کافیست یکبار به این مرکز مراجعه کنید تااونچنان تاثیر مثبتی در زندگیتون وحل مشکلتون ببینید که باورتون نشه
دوستان اعتیاد درمان داره همانطور خیلی از بچه های کنگره 60 به رهایی رسیدند وهرکدام راهنمایی هستند برای دیگرعزیزانی که میخواند مشکل اعتیادشون حل بشه
کلاسهای شهرستان به خوبی کلاسهای تهران میباشد واین جلسات درهرجای ایران باشد مانند زنجیر به هم متصل هستند
مطمئن باشید تمام کسانی که از این روش اعتیادشون درمان شده دیگه هیچوقت به اعتیاد بر نمی گردند
کنگره 60 با کلاسهای NAیا دوازده گام کتفاوته وروش خاص خودشو برای درمان اعتیاد داره که نه تنها درایران به عنوان بهترین روش شناخته شده بلکه در سطح بین الملل مورد تائیدقرار گرفته
می تونید سری به صفحه پیام نمای شبکه 3(تله تکست)قسمت اعتیاد بزنید .اونجا درباره کنگره 60 صحبت شده وهر هفته یکی از رهاشدگان معرفی میشه
شوهرمن مصرف کنند هروئین بود که به لطف خدا وزحمات بچه های کنگره هرویین کنار گذاشته وتحت درمان است .شوهرمن اعتیادشو اول با تریاک وشیره شروع کرده بود واین اواخر به هرویین رو آورده بود .خودش خیلی از این وضعیت خسته شده بود .به این دلیل هرویین مصرف میکرد که یک دکتر ناشی که هیچ اطلاعاتی درباره اعتیاد نداشته بود بهش گفته بود بهتره هرویین مصرف کنی تا راحتر اعتیادتو ترک کنی . ولی الان باحضور در کنگره هرویین کنار گذاشته وتحت درمان هستند به روش DST
وقتی برای اولین بار ازش خواستم به کنگره بیاد. اصلا راضی نمی شد ومیگفت بی فایدس چون همه راهها رو رفته بو د وهیچ امیدی نداشت امیدی نداشت که اعتیاد درمان داره.
ولی من ازش خواستم که فقط یه جلسه بیاد فقط برای اینکه به من ثابت کنه که بی فایده س واگه دوست نداشت دیگه نیاد .ولی با اولین جلسه چنان علاقه ای پیدا کرد که هرروز برای رفتن به کنگره لحظه شماری میکرد
وقتی وارد جلسات کنگره می شی آدمای می بینی که اصلا باورت نمیشه اعتیاد دارند یا اصلا یه روزی معتاد بودند .
همه با خونواد ه هاشون اومدند . چنان فضا صمیمی هست که احساس میکنی همه رو میشناسی
کلاسهای کنگره علاوه براینکه کمک می کنه اعتیاد درمان بشه .کلاسهای خودسازی وانسان سازیه
ما توی کلاسها یاد می گیریم چطور درست زندگی کنیم .چطور از زندگیمون لذت ببریم
درمان اعتیاد /در یک مثلثی قرار گرفته که سه ضلع آن روان *جسم*جهان بینی
ابتدا باید جسم که به وسیله اعتیاد تخریب شده بازسازی بشه تا روان هم سالم شود وبه سلامت روحی برسند.وجهان بینی که یک مقوله جدا ناپذیر در درمان اعتیاد است
2810