2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222395 بازدید | 281 پست

دوستان عزیز وقت بخیر

هر کسی که اعتیاد به قرص و مواد داره نا خودآگاه به دام افتاده یا از طریق برنامه های جنسی یا دوستان ناباب و عدم آگاهی از مصرف ترک و عوارض بعد از اعتیاد

ترک واقعا سخته وصف ناپذیر هست اشخاص درگیر اعتیاد علاقه به ترک دارند اما راه را بلد نیستند به خاطر عدم تحمل خماری بدن درد 

خودرا شکست خورده در ترک می‌بینند و دوباره به مصرف مواد روی میارن

عزیزان با اینگونه اشخاص صحبت کنید و کمک کنید بهشون راه رو براشون هموار کنید با اخلاق خوب و خوش دستشون و بگیرید

(((تاکید می‌کنم بهترین راه ترک مواد خود همون قرص یا موادی هست که اشخاص درگیرش هستند)))

دنبال دکتر قرص عطاری نرید این افراد اکثرا سودجو هستند

بهترین نسخه برای مثال شخصی که دچار اعتیاد شیره و تریاک هست

۵ گرم شیره رو در ۱ ظرف نوشابه ۲۵۰ سی سی ریخته و حل کنید

هر وقت که افراد معتاد حس خماری گرفتند ۱ قاشق غذا خوری میل کنند (تلخه) و 1 قاشق آب اضافه کنند فقط زمانی مصرف بشه که بدن احتیاج داره لطفا ساعتی مصرف نکنید و حتما بعد از ۱ قاشق مصرف 1 قاشق آب اضافه کنید یادتون نره آبی که اضافه می‌کنید دوز مصرفی رو روز به روز میاره پایین و روزی می‌رسید که شربت شما رنگ آب شده و متوجه میشید که ترک کردید و دیگر وابستگی به مواد ندارید

اضافه میکنم شاید ۳ روز اول ۳۰ درصد خماری داشته باشید هرزگاهی میتونید ما بین یک قرص کدئین میل کنید تحمل کنید این روش کمترین ضرر و راحت ترین روش ممکن برای ترک هست شک نکنید.

اگر وقت دارید میتونید به باشگاه پروش اندام هم سری بزنید ورزش تاثیر بسزایی در نگهداری پاکی داره

( دنبال قرص نباشید برای ترک چون فقط شما شکل اعتیاد و عوض مکنید)

به روزهایی فکر کنید که شما سالم بودید و بدون وابستگی به مواد زندگی آسوده و آرامش خاطر داشتید

مسافرت تعطیلات پارک رابطه جنسی و تمام تفریحات برای افراد دچار اعتیاد زهر مار حساب میشه پس خودتونو آماده کنید لذت های زندگی قبل از اعتیاد با ترک شما در راهند شما قرار بوده فقط 1 بار مواد یا قرص و تجربه کنید ادامه آن اشتباه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصرف اولیه مواد و قرص نهایتا ۲ ماه لذت بخش هست بعد از ۲ ماه شما فقط محکوم به مصرف هستید چون با مصرف تازه میشید یه فردی معمولی که میتونه کار کنه راه بره و زندگی کنه....

در آخر با کسانی که درگیر اعتیاد هستند همین امروز قطع رابطه کنید

و با کسانی که تشویق به ترک می‌کنند صحبت کنید من مطمئن هستم دوستی که اعتیاد داری میخوای ترک کنی

آخر آخر مصرف مواد مخدر تردد شدن از خانواده و کارتن خوابیست

دوستان عزیز همین امروز شاخ اعتیاد رو بشکنید

به امید روزی که تمام دوستان و هم میهنانم پاک باشند

حرف آخر از خدای بزرگ و مهربان که کلید حل مشکلات است کمک بگیرید.

سلام  من 36 سالمه ومجردم ونزدیک 7سال که بهشربت متادون اعتیاد دارم این لعنتی همه چیزمو ازم گرفته نه دیگه حس حالی برای کار  زندگی حتی انگیزه ای به ادامه زندگی هم ندارم بخاطر ش دختری که قرار بود با هم ازدواج کنیم از دست دادم کسی که حاضر بود همه کار برام بکنه تنهایی تو روی پدرش دراومد گفت که منو میخواد... خیلی چیزا راازم گرفت منی که ورزشکار بودم اونم کشتی خلاصه به هر ور میزنم تا رها شم نمیشه  دنبال مرکز بستری بودم تا کشیده شدم به اینجا  آیا کسی در مرکز نینی سایت ترک کرده فقط یه راهنمایی به من کنید به خدا ثواب داره  ممنون میشم بدرود🌺🌺🙏🙏💯💯✌️

سلام آقا کامران ممنون که توصیه های خوبی برای ترک و کلا صحبت هاتون آرامبخش است مثلا من که شربت متادون میخورم  واگه بدونید هیچ مواد یا قرصی بدتر از متادون نیست چه نعشگی وچه خماریش گرچه من حدود 3ساله که یادندارم که به اصطلاح نعشه شدهباشم این قدر کم میخورم تا به حالت بدن درد نرسم  برای من پیشنهادی نداری. از شما ممنونم بابت پیام ونکات جالبش. بدرود

سلام عزیزم 

بعده چندسال شما ممکنه پیامه منا ببینین میخواستم بگم چطور فرده معتادو ببریم کنگره وقتی نمیاد...برادره من بسبار بسیار پرخاشگره اصلا نمیشه درباره این چیزا باش حرف زد

یه روزی گفتن ببریدش کمپ وما زنگ زدیم اومدن غافلگیرانه بردنش وقتی برگشت بدتر شد و با هممون هم بد وبی اعتماد شده...وروزبه روز بدتر شده چجوری میتونیم همچین فردی رو به کنگره ببریم

سلام دوستان انگاراین خانوم دیگ سایت نمیان کسی راهنمایی خواست من هم عضو کنگره ۶۰هستم میتونم کمکشون کن ...

سلام میخواستم بپرسم مسلما فرده معتاد به راحتی به این کنگره نمیاد ...راهنمایی کنید چطوری ببریمش کنگره وبا اینجا آشناش کنیم

من دیگه خسته شدم دیگه بریدم همین هفته پیش شوهرم ترک دادم ولی بی فایده دیگه بریدم بادوتا بچه و مستاجری و وضع اقتصادی دیگه جونم ب لبم رسیده کم مونده خودمو راحت کنم اماعذاب وجدان دارم برابچه هام بعد خودم پناهشون کیه دیگه بریدم😢😢