سلام دوستان من طراح تقویم کودک با بیش از 5 سال سابقه هستم. نمونه کارهام رو می تونید در وبلاگم به آدرس www.taghvim2000.persianblog.ir ببینید. انواع تقویم های رومیزی، دیواری رو طراحی و در صورت تمایل چاپ می کنم. هزینه طراحی: تک برگ: 4 تومن 4 برگ با جلد: 10 تومن 6 برگ با جلد : 13 تومن 12 برگ با جلد: 15 تومن در صورت تمایل به چاپ: ( بالای 10 چاپ از یک طرح، به انتخاب پست یا طراحی رایگان می باشد) تک برگ: 4 تومن 4 برگ با جلد : ( آ4 ) ..................... 10 تومن 4 برگ با جلد: ( آ3 ).......................18 تومن 4 برگ با جلد و پایه نفیس رومیزی: سایز آ5: ..................... 15 تومن 12 برگ با جلد: ( آ4 ):................................ 30 تومن 12 برگ با جلد( آ3 ): .................................45 تومن 12 برگ با جلد رومیزی: (سایز آ5 )............................... 30 تومن چاپ روی مقوای گلاسه 250 گرمی خواهد بود. هر طرحی که مورد درخواست است و داخل وبلاگ نیست رو برام بزنید من براتون طراحی می کنم و هیچ محدودیتی در طرح ندارم. شماره ام هم اینه: 09183678237 لاین، وایبر، واتساپ و تلگرام هستم.می تونید از اونجا باهام در ارتباط باشین ایمیل: negin_y20@yahoo.com