2777
2789
عنوان

کمک همسر به بچه داری

1385 بازدید | 40 پست

خدا رو شکر همسرم تو بچه داری خیلی کمکم میکنه، اما برادرشوهرم اصلا هیچ کمکی نمیکنه، خانمش نه میتونه غذا بخوره ، نه یه دیقه استراحت کنه، چرا بعضیا اینطورین؟؟ اصلا براش مهم نبود خانمش شام بخوره، دیگه من کفری شدم بچم رو دادم شوهرم رفتم یه دیقه نگهش داشتم، تازه به بچه منم میگه پاش رو ببندید به تخت که زیاد راه نره، اصلا این همه بی محبتی رو درک نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این نشون میده شما بلد بودی همسرتو روشن کنی به وظایفش جاریت بلد نیست

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
نه عزیزم انتظار داریم ولی وقتی انجام نمیدن چکارشون کنیم

خیلیها هستن که انتظار ندارن

بعدشم مگه ببخشید بچه ی یکی دیگست که وظیفه ی خودشون نمیدونن؟ بچه ی خودشونه پدرشن باید مسوول باشن و کمک کنن

نه عزیزم انتظار داریم ولی وقتی انجام نمیدن چکارشون کنیم

بنده خداجاریم با التماس شوهرش رو صدا میکرد اصلا محل نمیداد، تخمه گذاشته فوتبال میدید،یا شام میخورد ، مادرشوهرم یا خواهرشوهرم میومدن کمکش

بنده خداجاریم با التماس شوهرش رو صدا میکرد اصلا محل نمیداد، تخمه گذاشته فوتبال میدید،یا شام میخورد ، ...

من مادر شوهر و خواهر شوهرم هم آدم نیستن اگه یه بار شوهرم از جاش تکون بخوره مامانش میگه الهام بچه رو بگیر باباش اذیت نشه

خدایا ممنونم 
چون خود خانمها انتظاری ندارن معمولا!

ربطی نداره   شوهر من تنبله.خانوادش تتبل بارش اوردن   خیلی وقتا التماسش هم میکردم کمک نمیکرد  5ماه اول زایمانم تا خود صبح بیدار بودم  التماسش میکردم گاهی نوبتی بچه نگهداریم کمی بخوابم  زهی خیال باطل

من خودم را دوست دارم     
2810