2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
سلام دوستان
پنج شنبه تولد دخترمه میخواهم ژله رولی درست کنم دیروز امتحانی درست کردم همونجوری شد که تو عکسها هست یعنی دو رنگ و رولش کردم و گذاشتم تو یخچال اما نمیدونم چرا همش شکست یعنی به پنج دقیقه نکشید دیدم همشون شکستن چرا ؟

اگه میشه لمش رو بهم بگید
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
من از درازا برش دادم درسته دیگه ؟ تعداد زیاد لایه های پیچیده شده باعث شکستن میشه ؟

لایه ها رو باید چقدر نازک برش بزنم ؟
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الی جون امیدوارم زودتر رفع کسالت بشه و روبراه بشین. دوستان شکلات تخته ای چه مارکی بگیرم که خوش طعم باشه به خصوص برای سوفله شکلات میخوام که همش بستگی به طعم شکلات داره...ممنون میشم راهنماییم کنید یا ادرس بدید(من مشهدم)
تبریک میگم الی جون انشاءالله با این چیزای خوشمزه و خوشگلی که درست میکنی و نوش جان میکنی ، نی نی گلت حسابی تغذیه بشه و خیلی خوشگل و ملوس بیاد تو بغلت
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
سلام الی جون تبریک میگم عزیزم فهیمه جونم خوبی امید گلت خوبه وای وقتی میام هنراتونو میبینم لذتتتتتتتتت میبرم من چون میرم سرکار زیاد وقت نمیکنم بیام ولی وقتی هم میام واقعا حالشو میبررم
آتلیه نگاه سوم -دارای 2آتلیه مجزا -آتلیه کودک وبارداری -آتلیه عروس و عکسهای خانوادگی

09121443927-44800969

اینم دوربین تکونی این چند وقته! پیتزا با خمیر یوفکا آپلود عکس ماکارونی با سیب زمینی رز سیب زمینی رو ورق های نازک می کنیم و اونا رو تو قالب مافین می چینیم شکل گل بشه، با برس یک مقدار کره می مالونیم و میذارم تو فر آپلود عکس شارلوت بستنی آپلود عکس اسنک آپلود عکس جوجه همسر پز که اصلا نتونستم بخورم آپلود عکس کاپ کیک 1234 آپلود عکس مربای به نی نیمون خوشگلشه! :)) آپلود عکس پان اسپانیا خوشمزه!!! آپلود عکس
2810