2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
\\سلام
من هم مثل نگار جون مامان اسفندی ام
عکسای زیبای هنراتونو بیشتر وقتا میدیدم و دنبال میکردم

مامان سنا و سارا
کیکتون خیلی خوب شده
برای طرح اب شما از ژله آبی استفاده کردید؟؟میشه توضیح بدید
من میخاستم از خامه ابی و روش از ژله آلورا استفاده کنم که نشد و همون خامه آبی رو برای طرح آب زدم
برای رنگی کردن خامه من از ژله رنگی استفاده کردم و اشتباها زیاد ریختم و ابی پررنگ شد....ضرر نداره؟؟؟
من کلا ازاسفاده از رنگها میترسم

یه سوالم در مورد لازانیا
لازانیای من موقع خوردن وا میره و حالت یه تیکه نداره. ..مشکل از سس سفید و پنیر پیتزاشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش اومدین دوستان جدید!
خوشحال میشیم همراهمون باشین
فهیمه سایت منم تبلیغ می کردی خخخخ شوخی کردم
کم پیدا شدی، چه خبر؟
مامان سارا و سنا کیکت خوب نشده ، عاااالی شده!
بقیه کارات هم عالبه!

وای چقدر ذوق کردم
ممنون از همتون
این لطف بیش از حدتون به من این جسارتو داد که همچین ریسکی کنم
شما ها همیشه به همه قوت قلب میدید
عاشقتونم
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
مهراوه جان
آره عزیزم من از ژله بلوبری استفاده کردم ، همون ژله آبی
برای یه بسته ژله ، 4/3 پیمانه آب جوش و 2/1 پیمانه آب سرد استفاده کردم که ژلم سفت بشه
گذاشتم تو یخچال کمی خودشو بگیره و در حد سفیده تخم مرغ بشه
البته کمی سرم شلوغ شد و یه خورده سفت تر شد
با قاشق تند تند همش زدم تا یه دست شد
ریختم رو کیکم ، تو اونجایی که برای حوضم در نظر گرفته بودم
همون موقع اون ماهی پلاستیکیا و اون عروسک کوچولو رو جاسازی کردم
(دخترم میگفت مامان این منم رفتم تو آب با ماهیا بازی کنم)
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
من این طرح حوض یا استخرو 3-4 سال پیش تو اینترنت دیده بودم و همیشه آرزو داشتم یه روزی بتونم همچین چیزی درست کنم
فقط از شانس بدم ، از یه هفته قبل با هر عنوانی که بگید سرچ کردم اما پیداش نکردم که نکردم
با همون جیزایی که ته ذهنم بود این کار از آب در اومد
راستی روکش کیکم خامه نیست
کرم کره پنیری یا همون باتر چیز کرمه که لایه نهاییش کمی شل شد
به خاطر همین ، خیلی از تزییناتی که واسه روش در نظر گرفته بودم روی کار ثابت وای نمیستاد و رنگش هم کمی زرد تره
مامان فینگول جون
این اصلا اون چیزی نبود که تو ذهنم داشتم ، ولی انشاالله برای تولد سارا جونم حتما خوب اجراش میکنم
اول طرحمو از تو اینترنت انتخاب کردم ( آخه نقاشیم اصلا جالب نیست ) تو سایز دلخواهم ازش پیرینت گرفتم
کاغذمو با یه چسب کوچیک چسبوندم به آینه ( شیشه بهتره و نور پشتش باعث میشه تصویرو راحت تر ببینی ) طوری که طرف سفیدش رو به من باشه
رنگا خوراکیمو آوردم دم دست ( من فقط سبز و زرد داشتم )
برای قرمزم آب لبو رو فیریز کردم فقط چون رقیق بود ، ریختم تو پیاله گذاشتم رو بخاری تا غلیظ شد
برای پیراهنش ازش استفاده کردم ،فقط چون خیلی غلیظ شده بود و آب لبو هم بود طول کشید تا خشک شه ، منم برگه رو گذاشتم رو بخاری و وایستادم پیشش تا زودتر خشک شه
برای دور گیری هم چون قلم دور گیر و رنگ مشکی نداشتم از دوستای گلم کمک گرفتم و با پیشنهادشون سبز و قرمزو باهم مخلوط کردم و قبل از استفاده تست کردم تا رنگ دلخواهم به دست بیاد
با یه قلموی نسبتا نازک که دقیقا نمیدونم شمارش صفره یا نه ، دور گیریمو انجام دادم
بقیه جاهای تصویرمم رنگ مورد نظرمو زدم و برای اطمینان گذاشتم یه روز بگذره تا خوب خشک شه
ژلمم که آبشو کم ریختم ، یه روز قبل از شروع نقاشیمم برگردوندم تو ظرف
فکر کنم چون دفعه اولم بود و میترسیدم سطح ژلم خشک نشه و رنگ طرحم پخش بشه ، خیلی عجله کردم ولی در کل ضرر نداره ، ژله تا یک هفته تو یخچال میمونه
اینم شنیده بودم که طرح رو باید نهایتا 2-3 ساعت قبل از سرو رو ژله برگردونی تا رنگ طرح پخش نشه ، ولی طرح من تا 7-8 ساعت هم سالم موند ، شاید دلیلش همون 2 روز آماده موندن ژلم بوده
نوک انگشتام به ترتیب رو کل کار ضربه میزدم ، آروم گوشه کاغذو بلند کردم دیدم رنگ طرحم منتقل شده
با اینکه طرحم نسبت به ژلم بزرگ بود ، همونطور که میبینید پاهای کیتی نیافتاده ، ولی نمیدونید چقدر خوشحال شدم وقتی دیدم چه بی دردسر و بدون اینکه کاغذ به ژلم بچسبه ، این کار آماده شده بود
وای چقدر طولانی شد
ببخشید که من لینک خاصی ندارم که براتون بذارم
آخه من برای هر کاری که میخوام انجام بدم ، 7-8 تا سایتو باز میکنم تا بتونم از نکات ریز و تجربیات همشون استفاده کنم و با کمک همشون این کارا رو به ثمر میرسونم
موفق باشید
سلام به همگی...
مامان سارا وسنا خیلی کیکتون خوشگل شده...همه کارات زیبا هستن...تولد گل دخترت هم مبارک...

الی جون قربونت راستش بعدا میخواستم یجا لینک سایت شمارو بدم... که تاپیکو گم کردم....
ولی در کل فقط شبا اخر وقت میام نی نی سایت..اخه بازم عمه شدم وبیشتر روزا میرم کمک زن داداشم...خونه خودمون زیاد نیستم ک هکار خاصی بکنم وبعکسم...دلم برای کارای قشنگت تنگ شده...دم عیدم همه مشغولن....

نیلو جان شاید اگر یه نفرو بیاری فرتو نگاه کنه بد نباشه...به نمایندگیش زنگ بزن شاید تونستن مشکلشو حل کنن