2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
کیک مخمل قرمز
آپلود عکس
آپلود عکس
ولی خدایی چه رنگی داشت هاااا
من که دفعه ی آخرمه این کیک رو درست می کنم!
یاسی تو چطوری می تونی این کیکهای رنگی رو بخوری
من دلم نمیومد بخرم!!!
وقتی همسری فهمید یک قاشق غذا خوری رنگ خوراکی داره اینشکلی شد!
بعدم گفت الان باید اینا رو بخوریم
گفتم نه پس بریزمش دور؟!
به فاطمه هم ندادم
خداروشکر اونم اصلا پیله نشد فراموش کرد که کیک درست کردم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم فعلا باید ادامه بدم..ولی خوب خدارو شکر بهترم...ممنون دوست خوبم خدا پدر شما روهم رحمت کنه...

الی جون کیکت خیلی خوشگل شده..ولی منم اصلاااااااااا به رنگ خوراکی حس خوبی ندارم....
سارینا جون مزه کیک اصلا بد نیست مخصوصا که روکش خامه پنیر هم داره
فقط اون همه رنگ خوراکی
هیچ موقع کیک من نمیمونه ولی خودم که یک کوچولو خوردم همسری هم یک برش بقیه اش تو یخچاله!
اگه بچه بیارم فکر کنم قرمز بشه!
پان اسپانیا(وقتی میخواستم بریزم تو ظرف حاج اقامون دستشوییش گرفت برای همین سفت شد وکج وکوله)
آپلود عکس
نان قیفی (با خمیر من دراوردی:اب وروغن با هم نصف لیوان+یک سفیده تخم مرغ+یک ونیم لیوان ارد+یک ق مربا خوری مایه خمیر+نمک وفلفل واویشن)اینم نرم وخوشمزه شده بود
آپلود عکس
ناهار یه بچه بد غذا
آپلود عکس
خخخ‏ ‏الی‏ ‏جون‏ ‏معلومه‏ ‏که‏ ‏کوچولومونه....جدی‏ ‏الی‏ ‏جون‏ ‏من‏ ‏ده‏ ‏تا‏ ‏حریدم‏ ‏دونه‏ ‏ای‏ ‏1000تومن...‏ ‏روشو‏ ‏با‏ ‏کره‏ ‏چرب‏ ‏کردم‏ خمیر‏ ‏لیز‏ ‏میخورد‏ ‏روش..مخصوصا‏ ‏موقع‏ ‏پخت..نمیدونم‏ ‏اصلا‏ ‏باید‏ ‏چرب‏ ‏میکردم‏ ‏یا‏ ‏نه؟
بچه ها جون ببخشید که تو تاپیکتون تبلیغ میزارم عذر میخوام ولی پای جون یه بچه در میونه لطفا به ابوالفضل کمک کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=749256&PageNumber=3
خدای مهربونم بابت بهترین صدایی که تو عمرم شنیدم صدای قلب کوچولوم ازت ممنونم انشالا دامن همه منتظرا سبز شه یاامام غریب کوچولومو به تو سپردم