2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
سلام خانومای هنرمند.من همیشه اینجا می یام و خواننده خاموش هستم.خیلی هم به آشپزی علاقه مندم ولی مثل شما ها هنرمند نیستم.حالا یه سوال داشتم .تو رو خدا کمک کنید:
هفته دیگه تولد دخترمه با تم کیتی میخوام بگیرم اول اینکه اومدم با دستور کوکیز فرانسوی الی جون درست کردم . روش رو هم با رویال آیسینگ تزئین کردم

خود کوکیزم خیلی خوب و خوشمزه شد فقط رویال آیسینگش وقتی خشک شد خیلی سفت و خشک بود.آیا طبیعت رویال آیسینگ همینه یا مال من خوب نشده بود؟
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



سوال دیگه این بود که واسه سینی فینگرفودم میخوام پیراشکی گل رز درست کنم. دیشب امتحانی با این دستور درست کردم
http://sofreyema.ir/%d9%be%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%b4%da%a9%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%da%a9%d9%84-%da%af%d9%84-%d8%b1%d8%b2/
خیلی خمیرش پف کرد و اصلا جالب نشد.

بنظرتون بخاطر بیکینگ پودرش بود یا خمیرمایه اش؟چیکارش کنم خوب بشه چون دیگه وقت ندارم دوباره امتحان کنم.
نمیخوام اون روز خراب بشه پیراشکی هام
CafeMom Tickers
نازی جون خوش اومدی عزیزم
رویال آیسینگ اگه خشک نشه که دیگه برای تزئین روی کوکیز خوب نیست
فکر می کنم شما خیلی ضخیم کار کردی یعنی خیلی رویال آیسینگ ریختی روی کوکیز، کمتر بریز
در مورد سوال دومت من تابحال درست نکردم
شاید شما خیلی خمیرت رو ضخیم درست کردی، ایندفعه نازک تر درست کن
اگه طعم خمیر رو دوست نداری با یک دستور دیگه امتحان کن
بیا کلوپ از بچه ها سوال کن
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=14410
نازی جان من تا خالا با ایسینگ کار نکردم...ولی بنظر ضخیم میاد..از این قیف های یکبار مصرف بگیر..خیلی تمییز میتونی باهاش کار کنی..
در مورد خمیر هم کلا این مدل پیراشکی ها باید با قطر یکسان درست بشه..تا موقع پف کردن کج وکوله نشه ویکنواخت پف کنه...
ممنون بچه ها

حتما اینا که گفتین رعایت میکنم
درمورد پیراشکی ، تو دستورش گفته بود به قطر نیم سانت باز بشه ولی من از اینم نازکتر کردمش ولی کلا خمیرش پفش زیاد بود.بنظرتون اگه بکینگ پودرش رو خیلی کمتر بریزم یا اصلا نریزم ، ممکنه خراب بشه؟ تو دستورش نوشته بود بکینگ پودر : 1ق.غ خوری
CafeMom Tickers
سلام الی جون و بقیه مامانای هنرمند و کدبانو!

امروز تولد سه سالگی پسرکمه! هفته پیش براش تولد گرفتم و با کمک شما دوستان خوبم به خصوص الی خانم عزیز تونستم کیک تولدش رو خودم درست کنم. ممنونم ازتون :

آپلود عکس



نگار جان کیکت خیلی خوشگل شده...
تولد گل پسرت هم مبارک...

راستی تو تاپیک هنر اشپزان دیدم نوشتی تو قالب 35*45 درست کردین؟میشه دستور شو برام بگی؟
واینکه خامه بن سا خوشمزه است؟راحت فرم میگیره؟
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   مهدیهامو  |  2 ساعت پیش
توسط   قندخالص  |  59 دقیقه پیش