2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
خیلی خوشگل شده عزیزم منم درست کردم ولی به پای تزئین تو نمیرسه خیلی با سلیقه درست کردی آفرین

من اومدم با عکسام

به مهمونا نمیرسه ها .....

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

اینم برگ گلم که منتظره برای خوردن
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااااای یاسی جون این کیکهای رنگی واقعا خیلی زیباست!!!
هی منو وسوسه می کنی برم تو کارش!!!
ولی خوب من می ترسم زیاد رنگ خوراکی مصرف کنم
مارک رنگ خوراکیت چیه؟
گل دختر نازتو ببوس، ماشالله خیلی بانمکه!
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=125:baklava-&catid=64:sweet&Itemid=118
واله جان من تقریبا بایان دستور پیش رفتم..البته با کمی تغییرات...
کره 100 گرم..شکر برای شربت یک .یک چهرم لیوان....برای داخلش هم از گردو خالی استفاده کردم بدون هیچ ادویه ای..
به شربت هم عرق هل نزدم
سلام خسته نباشین فهیمه جان‏ لطفا دستور این خمیرتم بذار
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
http://ashpazkhune-man.blogfa.com/post/105

فهیمه جون من با این دستور درست کردم، یک مقدار از مواد رو رنگ خوراکی قرمز زدم گذاشتم تو فر پخته که شد قالب قلب زدم
مقداری از مواد رو بدون رنگ نگهداشتم بعد مقداری از مواد رو ریختم تو کپسول ، قلب رو گذاشتم و بعد بقیه مواد بدون رنگ رو ریختم تو کپسول تا پر بشه

تو کلوپ از نت عکس گذاشتم.