2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
دستور کیک صفحه 3 که فهیمه جون گذاشته
فهیمه این کیک ساده هست؟
آخه مثل اسفنجی شده بود، یکمم بوی تخم مرغ میداد (البته شاید چون داغ خوردم)
اینو برای فاطمه درست کردم ، آخه اون دیشبیه کاکائو و شکلات داشت برای فاطمه خوب نبود
صبح که بیدار شد سراغ کیکو گرفت، منم دست بکار شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الی‏ ‏جون‏ ‏بافتش‏ ‏پوکه‏ ‏ولی‏ ‏نه‏ ‏مثل‏ ‏اسفنجی...وانیلو‏ ‏بازرده‏ ‏کامل‏ ‏هم‏ ‏بزن‏ ‏بعد‏ ‏شکرو‏ ‏شیرو‏ ‏روغنو‏ ‏اضافه‏ ‏کن.البته‏ ‏داغش‏ ‏‏ ‏کمی‏ ‏بوی‏ ‏تخم‏ ‏مرغ‏ ‏میده..ولی‏ ‏خنک‏ ‏بشه‏ ‏عالیه‏ ‏مخصوصا‏ ‏باگاناش‏ ‏یا‏ ‏شکلات‏ ‏اب‏ ‏کرده....من‏ ‏کمی‏ ‏از‏ ‏موادو‏ ‏‏ ‏کاکایو‏ ‏میزنم‏ ‏اخر‏ ‏میریزم‏ ‏رو‏ ‏کیک.....راستش‏ ‏این‏ ‏دستورو‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏فامیلامون‏ ‏قدیما‏ ‏بهم‏ ‏داده‏ ‏بود....نمیدونم‏ ‏سادست‏ ‏یا‏ ‏اسم‏ ‏دیگه‏ ‏ای‏ ‏داره
مال من بافت کیکش کم بود یکم پفش خوابید وقتی از فر در آوردم
نمی دونم مشکلش چی بود
تمام مراحل رو به دقت ، همونطور که گفته بود انجام دادم
اگه بافت کیکش بیشتر بشه دیگه عاااالی میشه
سلام الی جون گفتم کاش بیایی یه سوال ازت داشتم ..

این سایتی چیزی داره که دستورشو من از اونجا کامل ببینم ؟

اسم اصلیش همین باهوشه دیگه ؟
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
رز عزیز من دستور دسر شاتوت ندارم ، یک سرچ کن تو نت
یاسی جون داشتم میرفتم کارامو بکنم
فکر کنم مامی سایت این اسم رو براش گذاشته صفحه اول یک اسم واقعیشو گذاشته
ولی دیگه فکر کنم همه به این اسم میشناسنش
http://mamisite.com/forum/forum-f210/topic-t6110.html
الی جون دستور یک کیک ساده را میذارم که خوش طعم و سریع آماده میشه بوی تخم مرغ هم نمیده
آرد سفید 2 پیمانه سرخالی،شکر1پیمانه،روغن 1پیمانه،تخم مرغ 4عدد،جوش شیرین 1 قاشق چایخوری،بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری،وانیل نصف قاشق چایخوری،شیر یا ماست 1 پیمانه سرخالی
خودم که درست میکنم برای پیمانه این دستور از لیوان دسته دار فرانسویها استفاده میکنم و اگر در مافین بریزید 24 عدد میشود و میتوانید از کشمش و خلال بادام هم استفاده کنید یا نیمی از آن کاکائویی و من رویش گاهی گاناش میریزم ولی خود کیک ساده هم خوب است
ماست وجوش شیرین را با هم مخلوط ودر ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر که الک شده
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را زده تا شکر حل شود و روغن را ریخته هم زده و نیمی از آرد و بعد ماست وجوش شیرین و بقیه آرد در حد مخلوط شدن ودر قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه مدت زمان بستگی داره توی ظرف یک تکه یا مافین باشد چون من نصف مواد و معمولا در مافین میریزم حدود 20 دقیقه ولی حتما چک کنید چون فرها با هم فرق میکنه
CafeMom Tickers
پیراشکی کرمدار
دونات (پیراشکی)
پودر خمیر مایه 7 گرم،شکر40گرم،آب ولرم 1/4 پیمانه ،آرد نان 500گرم(من از آردشیرینی همون سه صفر استفاده کردم)،نمک1/2 قاشق چایخوری،شیر 250 میلی لیتر،کره 60گرم،تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:مایه خمیر و یک قاشق شکر و آب ولرم را مخلوط تا عمل آید در ظرفی دیگر آرد و شکر و نمک را مخلوط و وسط آن را گود کرده و شیر و تخم مرغها وکره و مایه خمیر عمل آمده را وسط ریخته و با کاردک آنها را مخلوط کرده که آرد اضافه نخواهد تمام مواد که مخلوط شد در ظرفی گذاشته در محیط آشپزخانه 45 دقیقه بماند و بعد از استراحت با وردنه باز کرده به قطر 3 میلی باز کرده و قالب میزنیم و در سینی چرب شده گذاشته و با دستمال رویش را پوشانده تا حجم آن دو برابر شود در روغن غوطه ور و داغ سرخ شود و با پودر شکر تزیین یا با کرم پاتیسیر پر میکنیم من با پاتیسیر درست کردم
کرم پاتیسیر
تخم مرغ 2 عدد ،زرده 1عدد،شکر50گرم،آردذرت 1قاشق سوپخوری،آردسفید1قاشق سوپخوری،شیر 310 میلی لیتر(1و1/4پیمانه)،وانیل 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغها و زرده و شکر و آردها ووانیل و1/4 پیمانه شیر را مخلوط بقیه شیر را روی حرارت گذاشته جوش که امد آرام به مواد اضافه و مدام هم میزنیم و همه را روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود و از روی حرارت برمیداریم
CafeMom Tickers