پیراشکی کرمدار
دونات (پیراشکی)
پودر خمیر مایه 7 گرم،شکر40گرم،آب ولرم 1/4 پیمانه ،آرد نان 500گرم(من از آردشیرینی همون سه صفر استفاده کردم)،نمک1/2 قاشق چایخوری،شیر 250 میلی لیتر،کره 60گرم،تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:مایه خمیر و یک قاشق شکر و آب ولرم را مخلوط تا عمل آید در ظرفی دیگر آرد و شکر و نمک را مخلوط و وسط آن را گود کرده و شیر و تخم مرغها وکره و مایه خمیر عمل آمده را وسط ریخته و با کاردک آنها را مخلوط کرده که آرد اضافه نخواهد تمام مواد که مخلوط شد در ظرفی گذاشته در محیط آشپزخانه 45 دقیقه بماند و بعد از استراحت با وردنه باز کرده به قطر 3 میلی باز کرده و قالب میزنیم و در سینی چرب شده گذاشته و با دستمال رویش را پوشانده تا حجم آن دو برابر شود در روغن غوطه ور و داغ سرخ شود و با پودر شکر تزیین یا با کرم پاتیسیر پر میکنیم من با پاتیسیر درست کردم
کرم پاتیسیر
تخم مرغ 2 عدد ،زرده 1عدد،شکر50گرم،آردذرت 1قاشق سوپخوری،آردسفید1قاشق سوپخوری،شیر 310 میلی لیتر(1و1/4پیمانه)،وانیل 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغها و زرده و شکر و آردها ووانیل و1/4 پیمانه شیر را مخلوط بقیه شیر را روی حرارت گذاشته جوش که امد آرام به مواد اضافه و مدام هم میزنیم و همه را روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود و از روی حرارت برمیداریم