2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
پرستو جان دستور خمیرشو از مطبخ رویا برداشتم که فکر کنم تو صفحه 29 لینکش هست..البته اون خمیر پیراشکی کرم داره که من برا پیراشکی گوشت بجای شکر نمک میزنم و وانیلشو حذف میکنم...فقط اگه خواستی درست کنی دقت کن مایه خمیرت تازه باشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارت خوشمزه بود روش مثل فرنی بود
فقط یکم قالب زدنش وقت گیر بود البته چون من 10 تا قالب بیشتر نداشتم!
تارتش خیلی ترد و شکننده هست
اومدم از فر در بیارم یکیش افتاد نرم نرم شد
فکر کنم بخاطر 150 گرم کره ای که داره!
همسری و فاطمه هم دوست میداشتند
دوتاشو قایم کردم فردا ببرم خونه مامانم
خوب عینکاتون رو بزنید شاید از این عکسا چیزی فهمیدید!
اومدیم بخوابیم که یادم اومد ژله درست کرده بودم و قرار بود گل تزریقی درست کنیم و ...
ولی از شانس گند من خوب ژله رو درست نکرده بودم و زحماتمون دیده نشد! (جمع بستم چون همسری هم کمکم کرد!)
و یک اشتباه دیگه ای که کردم ژله رو باید تو ظرف تیره میریختم که گلم دیده بشه!
خوب عینکاتون رو زدین؟!
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
بعد گذاشتمش تو ظرف تیره و ژله داغونتر شد!

این رو هم مهربان همسر درست کرد، که خداییش از مال من بهتر شد ولی از شانس بدتر اون روی ژله دیده نمیشد!
الی جون یه سوالللللللللللللل
من این پفکی رو درست کردم فقط همون دوتا سفیده با 5 ق پودر قند و کمی وانیلو یه نمه هم اب لیمو اماااااااااااااااااااااااااا.........................................
این شد نتیجش نمیدونم چرا زرد شدهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم وانیلم زیاد زدم یه ته مزه داره

8pic.ir     آپلود رایگان عکس و فایل

8pic.ir     آپلود رایگان عکس و فایل
بچه ها و الی حون یه سوا من گازم التون است و یه سینی داره روی شله فر بعد یه چیز راه راه استیل مثل عکسی که گداشای برای شیرینی �فکی تا حالا ازش استفاده نکردم باید برم سینی فر بخرم یا تو �یریکس هم میشه درست کنم ؟؟؟؟

نخندید به سوالم دیگه
صبا جان اگه فقط طبقه سیمی وداره یا باید سینی فر بگیری یا اینکه از قالب استفاده کنی....برا غذا هم میتونی از پیرکس استفاده کنی.
فر من یه سینی رو شعله داره...یه سینی جدا .یه سینی سیمی..
سپیده جون ببخشید دیر جواب دادم، خونه نبودم
وانیل زیاد باعث زردی این شیرینی میشه
ظاهرش که خیلی خوب شده، آفرین، پفشم که خیلی خوب مونده!

صبا جون فر من لفراست یک سینی داره ولی خیلی کوتاه و به درد نخوره!
نمیشه ازش استفاده کرد
من قالب استفاده می کنم، سه تا قالب در سه سایز
برای غذا هم میشه از پیرکس استفاده کرد.
تلفن زنگ زد بعد هم یک کاری پیش اومد نشد زود فر رو خاموش کنم!
(این دفعه شیرینی ها رو کوچیکتر درست کردم برای همین خیلی زود آماده شد)
بعد هم خاموش کردم گذاشتم تو فر بمونه ، حرارت فرم زیاد بود شیرینی ها یک مقداری تیره شد!
ولی خوووووووووووووووشمزه!
یک دونه سفیده بود، خداکنه تا همسری میاد بتونم خودمو کنترل کنم همشو نخورم!
خخخخخخخخخخخخخخ الی جون منم امشب درست کردم فردا عکسشو میزارم
میخواستم از رو یه سایت درست کنم نوشته بود 2 تا سفیده نیم کیلو پودر قند فکررررررررررررررر کن بعد همون 5 قاشق رو ریختم این دفعه مدل قیفو عوض کردم که شیک تر شد
منم 5 دقیقه میزارم تو فر میمونه بعد باز میکنم درشو پیراشکیم درست کردم بردم برای خواهر شوهر
2810