2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
حالا گندی که زدمو بگم!
گفتم شانس ندارم از نون درست کردن!
45 دقیقه تو فر بود، ولی بازم توش خمیر بود!
بعد نونای کوچولو درست کردم ، بهتر شد!
ولی یکم خشک شده!
همسری که هم اون نونای خمیر رو خورد، هم اونای دیگه گفت خوب شده
از این به بعد خودت نون درست کن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



خواهش‏ ‏الی‏ ‏جون‏ ‏چه‏ ‏کردی...به‏ ‏به‏ ‏.‏ ‏باورت‏ ‏میشه‏ ‏تا‏ ‏حالا‏ ‏دقت‏ ‏نکردم‏ ‏چقدر‏ ‏تو‏ ‏فر‏ ‏مونده‏!‏!!اما‏ ‏منم‏ ‏یبار‏ ‏کلفت‏ ‏گذاشتم‏ ‏توش‏ ‏کمی‏ ‏خمیر‏ ‏شد....توش‏ ‏مغز‏ ‏نذاشتی؟...راستی‏ ‏خمیرت‏ ‏شل‏ ‏بود‏ ‏یا‏ ‏راحت‏ ‏باهاش‏ ‏کار‏ ‏کردی‏ ‏که‏ ‏اون‏ ‏اخریه‏ ‏انقد‏ ‏خوشگل‏ ‏شده؟
الیجون‏ ‏نرمی‏ ‏نون‏ ‏بستگی‏ ‏به‏ ‏ارد‏ ‏هم‏ ‏داره.من‏ ‏یبار‏ ‏با‏ ‏ارد‏ ‏سنگک‏ ‏درست‏ ‏کردم‏ ‏خیلی‏ ‏سفت‏ ‏شد.البته‏ ‏کن‏ ‏ارد‏ اونقد‏ ‏نمیزنم‏ ‏که‏ ‏به‏ ‏دست‏ ‏بچسبه.خمیرو‏ ‏شل‏ ‏میگیرم.
ممنون فهیمه جون
مغز داخلشو ترسیدم بذارم! نمی دونستم چطوری میشه گفتم بی خودی مواد رو حروم نکنم.
دفعه ی بعد اگه درست کردم مغزشو هم میذارم.
خمیر به دستم نمی چسبید خیلی سفت نشده بود، ولی هرچی بازش می کردم باز جمع میشد!
مگه شما هر روز نون تازه می خورید؟
خوب همسری منم برای جمعه نون تازه نمی خره.
خخخخخخخخخ ناهارشو نخورد نشست نون خورد!!!
اگه می دونستم نون می خوره غذا درست نمی کردم!
آپلود عکس
پیتزا ماهیتابه ای خیلی راحت بود خمیرش...چون مایه خمیر نمیخواست و آسونتر از این نمیشد!!
پیتزا تابه ای

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد 5/1 پیمانه

ماست یک دوم پیمانه

1 قاشق چایخوری bp

نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری


درون کاسه ای آرد نمک ماست .بیکینگ پودر تخم مرغ و روغن را ریخته و مخلوط کنید.این خمیر حالت چسبندگی دارد.کف تابه 30 سانتی متری را چرب کنید و خمیر را کف ظرف بخوابانید و مواد رویه پیتزا را روی آن چیده پنیر پیتزا را روی آن ریخته در ماهیتابه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد از یک ربع در تابه را بردارید و در حدی که خمیر پجته و پنیر آب شود بپزید

منبع :هنر آشپزی

و اما تجربه شخصی اینکه حتما برای پهن کردن خمیر دست خود را چرب کنید . و دیگه اینکه خمیرش برای این سایز تابه کمی ضخیمه اگه نازک تر بشه خیلی بهتر می شه. در کل چون مایه خمیر نداره و احتیاج به ورز دادن و استراحت نداره خمیر راحت و فوریه.امتحان کنید


بیسکوییت کاکائویی
آپلود عکس

لینک دستورش..خیلی راحته
http://mamisite.com/forum/nowrooz91-sweet/topic5103.html
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
سلام...شرمنده دیر میام ..الان دستورش رو زیر هر لینک میذارم..ببخشید اون بیسکوییت کاکائویی بود نه شیرینی البته خیلی فرق نداره..تزیینش هم با شکلات آب شده بود که من نداشتم تو خونه و ساده خوردیم!!!معتادم دیگه فهیمه چی کار کنم تو بگو!!!

فهیمه جون پیتزا تابه ای من خمیر نشد...خمیرش خیلی نازک کردم خوب بود لطیف شد...آخرشم یه کوچولو گذاشتم تو فر با گریل که پنیرش یه کم طلایی تر شه..البته عجله داشتم خیلی نذاشتم تو فر...
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
امروز مونده بودم چی درست کنم، داشت دیر می شد که به سرم زد اشکنه درست کنم خیلی می دوستم.
خداروشکر فاطمه و باباش هم می خورند.
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
اشکنه:
اول پیاز رو سرخ می کنیم بعد گردو خورد شده بهش اضافه می کنیم و زردچوبه، بعد از روی حرارت بر میداریم و نعنا میریزیم و هم میزنیم و آخر هم کشک و آب رو بهش اضافه می کنیم و میذاریم جوش بیاد. نون رو تیت می کنیم و بعد

دو تا سفیده مونده بود نمی دونستم چه کنم ، رفتم تو فکر شیرینی پفکی. به به اینم خیلی می دوستمش!
فاطمه و باباش هم امان نمی دادند، نمی دونید چطور تهشو بالا آوردند.
تازه تموم شده مهربان همسر چند بار می پرسید واقعا تموم شده؟! انگار من قایمشون کردم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
شیرینی پفکی:
من از روی دستور درست نکردم، دو تا سفیده داشتم اونا رو خوب هم میزنیم تا کاملا سفت بشه بعد مقداری آبلیمو و وانیل اضافه کرده و بعد هم چند قاشق پودر قند و خوب هم میزنیم تا فرم بگیره. (پودر قند رو شاید 4 قاشق غذا خوری ریختم، مزه می کردم شیرنیش خیلی زیاد نشه. نمی دونم چرا وقتی از تو فر در میارم پفش می خوابه! تازه من زیاد تو فر گذاشتم رنگش یکم تیره شد! ( شاید پودر قندش رو باید بیشتر کنم )

بخاطر اینکه ناهار اشکنه بود گفتم زود گرسنه میشیم شاممون هم حاضره، سالاد توپی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
سوپ هم حاضر بعدا عکسشو میذارم...
اینم ناهار امید خان..فیله تیلا پیا..طعمش خیلی شبیه قزل الاست ولی اصلا تیغ نداره..تازه خوشمزه تر هم هست..امید که دوست داره...فقط یکمی گرونه کیاویی سی تومن
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
یک ساعت قبل پخت بهش نمک وفلفل وابلیمو زرد چوبه وزنجفیل زدم وروش پیاز حلقه شده گذاشتم اخر پختش هم کمی کره ریختم تو تابه
اینم ناهار دیروز پیراشکی با دستور خمیر پیراشکی کرم دار...راستش من اینو بیشتر دوست دارم...عکس برش خوردشم هست تا بافتنونش معلم بشه..البته داخلش پنیر گودا وجوانه گندم هم ریختم..حداقل اینطوری جوانه رو به خورد پسملی دادم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
از اونجایی که من مامان مهربونی هستم
فاطمه گیر داده بود از اون شیرینی ها (پفکی) می خواد
منم دوباره ...
ببینید تو فر چه پفی داره!
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

این دفعه شکرش رو هم بیشتر ریختم، فر رو هم کمتر کردم ولی بازم ...
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
این دفعه میذارم تو فر تا کم کم سرد بشه شاید پفش نخوابید!
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز