2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
به به سلام به مامانای فعال میخوام دستور مرغ شکم پر و بهتون بگم عالیییییییییییی و خوشمزه متاسفانه عکس نگرفتم حالا دستورشو میگم سری بعد درست کردم عکسشو میذارم .
مرغ درسته رو اماده میکنیم یه خورده کره اب میکنیم میمالیم به مرغ همه جاش زیر پوستش زیر بغلش دور باسنش دور ران اش
مواد داخل شکم هم خیلی ساده پیاز داغ کشمش .گردو خرد شده یه تفت میدیم و تو شکمش میریزیم و پودر زغفرون میپاشیم روش دقت کنید زعفرون تون دم کرده نباشه هااا .به اندازه 1/4 استکان اب میریزیم تو قابلمه و مرغ و میذاریم تووش و زیرشو کم میکنیم تا 2 الی 3 ساعت بپزد خود مرغ کلی اب پس میده واقعاااااااااااا خوشمزه میشه حتما امتحان کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرق بین کیک شیفون با اسفنجی چی هست؟

-

بین این دو نوع کیک نظرات مختلفی وجود داره و حتی بعضا این دو کیک رو در یک گروه قرار می دن ولی فرق اساسی که داره در روغن هست . اکثر کیک های اسفنجی فاقد روغن هست ولی کیک های شیفون مقدار کمی روغن دارن .

............................................................................................................................
رکسانا جون منم نمی دونستم فرقش چیه، گشتم تو بهار سایت اینطور جواب داده بود.
اینم سمبوسه برای اولین بار که برا امید درستسدم..خیلی چربه..توشم سیب زمینی اب پزو قرچ وکمی هم چاشنی پیتزا(مارک همیشک چاشنیاش خوشمزه تره)...امی امید میخورد میگفت پیراشکی//هههه
8pic.ir     مکانی برای آپلود رایگان فایل های شما
هوس اش دندونی کرده بودم.امیدم خوشش اومد...من فقط گندم ونخود میریزم....دستور تهیه
گندم ونخودو جداگانه میذاریم یه روز خیس بخوره..بعد میریزم تو قابلمه تا ببپزه....من اول گندومو گذاشتم بپزه یک ساعت بعد نخودو اضافه کردم..وقتی کامل پخت ..نمک یادتون نره....بعد پیاز داغ فراوان که در اخر بهش زرد چوبه میزنیم وبهش اضافه میکنیم...میتونینواب مرغ یا قلم هم بریزین...روشم با گشمش ومغز ها تزیین کنید ونوش جان...ترک ها میگن دیشلیق
اینم پیتزا گوشت که از سینی فر عکسیدم..خواهرم مهمونم بود..امیدم همش میومد سمت سینی فر
برای خوشمزه تر شدن پیتزا من یه سس برای روی خمیر درست میکنم شامل پیاز ریز سرخ شده.وقتی پیاز سرخ شد بهش رب ونمک وفلفل واویشن وپودر سیر اضافه میکنیم..بعدسس کچاب ساده وتند هم میزنیم..وقبل از ریختن مواد روی خمیر روی خمیرو کاملا سس مالی میکنیم...خمیرشم که خمیر نون روغنیه حاضریه.
مواد پیتزا هم فقط گوشت چرخ شده..کمی پیاز سرخ شده وقرچ..که بهش کمی رب وپودر سیر و چاشنی پیتزا زدم....چند تا ورق نازک گوجه هم روش چیدم...زیر مواد وروی مواد هم پنیر پیتزا...
الی جون امروز همون نونو درست کردم از مراحلش عکس گرفتم....
این خمیرشه وقتی تازه درست کردم..میبینی چسبنده است من خیلی ارد نمیزنم تا نون سبک باشه...م.قع پهن کردن تو ظرف دستمو اردی میکنم
آپلود پارسی
اینم مواد داخلشه که مثل حلوا میشه تقریبا
آپلود پارسی
خمیرو حدود یکساعت گذاشتم رو بخاری که شمعکش روشن بود.
بعد خمیرو نصف کردم ..کف ظرف روغن وکمی ارد زدم...بعد خمیرو باز کردم.ومغزشو اینجوری ریختم یکمی کم شد ولی دیگه حسش نبود دوباره درست کنم...
آپلود پارسی
بعد بقیه خمیرو روش گذاشتم ودورشو چسبوندم بهم.یک ربع گذاشتم بمونه بعد..زرده تخم مرغوزعفران وکمی شکر مخلوط کردم مالیدم روش
آپلود پارسی
یه ربع هم صبر کردم تا فر گرم بشه...اینم داغ داغ
آپلود پارسی
ناهار سوپ خامه درستیدم..شامل اب مرغ.هویج خرد شده..جو...رشته سوپ..همه اینار وبا هم میذارم بپزه تا کانل غلیظ بشه مبتونین سیب زمینی هم اضافه کنید..بعد بهش نمک وابلیمو میزنم...بعد شیر اضافه میکنم وهم میزنم تاداغ بشه بعد خامه رو بهش اضافه میکنم وزیرشو خاموش میکنم روش کمی شوید خشک ریختم خوشمزه شده بود....من چون همیشه شیر میهن استفاده میکنم نمیذارم تا کامل بجوشه.
آپلود پارسی
خوب اینم پان اسپانیایی

آپلود پارسی

آپلود پارسی

گذاشتم تو یخچال هنوز نخوردیمش
یکم خرابکاری می کردم وسطش یکم گوله گوله میشد از آخر از صافی رد کردم، برای همین خیلی طول کشید
فهیمه جون برای شما چقدر زمان میبره، من می ترسیدم زیر شعله رو زیاد کنم.
2810