رولت خرما
کره 4/3 پیمانه معادل 120 گرم
پودر قند (شکر آسیاب شده) 2/1 پیمانه معادل 58 گرم
تخم مرغ 1 عدد معادل 55 الی 60 گرم
شیر 2/1 پیمانه معادل 80 میلی لیتر
آرد 3 پیمانه معادل 315 گرم
خرما 500 گرم
گردو خرد شده یک و یک دوم پیمانه معادل 153 گرم
آب یک قاشق سوپ خوری معدل 14 میلی لیتر
کنجد 4/1 پیمانه معادل 40 گرم ( میتوانید به جای کنجد از گردو، پسته و بادام خورد شده استفاده کنید)
روش تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید ، کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید . سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را به مخلوط کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، شیر را اضافه و مخلوط نموده ، پس از آن آرد را به تدریج بیافزایید ، سپس مواد را ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد ، هسته خرما ها را درآورید و در وسط آنها یک تکه گردو قرار دهید ، خمیر را به قطر نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید ، بعد از آن به اندازه مستطیل های کوچک که تقریبا بتوانید یک خرما در وسط آن قرار دهید برش داده و بعد خرما را در آن گذاشته و خمیر را به دور خرما بپیچانید ، سفیده تخم مرغ و آب را با چنگال زده و رولت ها را ابتدا در آن و بعد در کنجد بغلطانید و در سینی شیرینی پزی چرب شده در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا زیر خمیر طلایی روشن شود ، آنگاه رولت را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود .
نکته : اگر خمیر به دستتان چسبید کمی آرد مازاد استفاده کنید تا چسبندگی خمیر از بین رود.