2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
sxhq3hof6rbdeerkfzx7.jpg
کنتاکی
44ww9jxzzu7eylg1co0.jpg
سیب زمینی شکل گل
باید سیب زمینی ها رو خیلی نازک برش بزنید و داخل آب نمک بگذارید که یکم نرم بشه (انعطاف پذیر باشه) بعد یکی یکی به شکل گل کنار هم بگذارید و با یک خلال دندان محکمش کنید و داخل یک ظرف گود که روغن زیاد داشته باشه بگذارید و حرارت رو زیاد کنید( برای تزئین غذا زیباست، قیمه، مرغ و ...)
dv3caca67tp5mfob3i9u.jpg
بازم مرغ!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم عکس غذاهای چند روز اخیر
ته چین مرغ
آپلود عکس ، آپلود ، سایت اپلود عکس
استامولی با قلقلی که امید عاشقشون شد.ههههه مزی یادته گفتم هوس کردم....
خاگینه رولتی مثلا که چون بار اول بود عجله کردم واسه رول کردنش وارفت..داخلش گردو ودارچین ریختم.
سلام الی جون ممنون.....همشهری ما که اذیتت نمیکنه؟ههههه
خاگینه رولتی با این دستو
تخم مرغ سه عدد
ماست سه ق غ
ارد پنج ق غ
بکینگ پودر یک سوم ق چ
وانیل کمی برا داخلشم پودر گردو ودارچین
برای اش هم
سبزی شامل تره جعفری ویه جور سبزی شبیه گشنیز با بوی کرفس که اینجا بهش میگن.کروز(ک با فتحه)...یک نیم کیلو
برنج اش نیم پیمانه
بلغور ولپه هرکدام یک چهارم پیمانه
کلم قمری یک عدد متوسط
پیاز دو عدد متوسط
زرد چوبه
اول پیازو تفت میدیم کمی که پخت کلم خورد شده رو اضافه میکنیم.بعد از کمی تفت دادن زرد چوبه میزنیم و بقثه موادو اضافه میکنیم ومیذاریم کامل بپزه.
قبل از اینکه کلم اضافه کنیم به کلما نمک میزنیم ونیم ساعت میذاریم بمونه بعد میشوریم تا شوریش بره وبه اش اضافه میکنیم....توش قلقل هم میتونین بریزین..فلفل سبز... با نعناع هم تزیین کنید..امید که خیلی خوشش اومد.
مژی‏ ‏جون‏ ‏من‏ ‏خودم‏ ‏دفعه‏ ‏اولم‏ ‏بود...فکر‏ ‏میکنم‏ ‏کمی‏ ‏شله‏ ‏واسه‏ ‏مایعه‏ ‏ماکارونی‏ ‏تو‏ ‏مامی‏ ‏سایت‏ ‏در‏ ‏مورد‏ ‏کرپ‏ ‏سرچ‏ ‏من...با‏ ‏بعضیاش‏ ‏رولت‏ ‏غذایی‏ ‏هم‏ ‏میشه‏ ‏درست‏ ‏کرد.ولی‏ کلا‏ ‏نه‏ ‏امید‏ ‏نه‏ ‏هادی‏ ‏به‏ ‏اینجور‏ ‏کرپ‏ ‏ها‏ ‏علاقه‏ ‏ندارن.فقط‏ ‏خاگینشو‏ ‏دوست‏ ‏دارن.
تست کاپ..گوشه های نون تست ومیبریم وبا کی روغ زیتون چرب میکنیم.بعد با وردنه کمی بازش میکنیم و داخل قالب مافین قرار میدیم مثل پیاله کوچیک میشه بعد داخلش هر چیزی که دوت داشتیم میریزیم.من داخلش گوشت چرخ کرده وپنیر پیتزا ریختم .چون قالب مافین ندارم داخل فنجون پیرکس گذاشتم و....در اخر میذاریم تو فر .فقط کافیه گریل رو روشن کنین تا پنیرتون طلایی بشه...اده ولی زیبا میشه
چاکلت لاوا کیک یا کیک اتشفشانی.
شکلات تلخ60 گرم
کره 40 گرم
شکر دو ق غ
تخم مرغ یک عدد +1 زرده
قهوه فوری 1 ق چ
وانیل خیلی کمشکلات وکره رو با روش بن ماری ذوب میکنیم.بقیه موادو کامل با هم مخلوط میکنیم بعد داخل فنجون نشکن یا قالب مافین میریزیم و 7 تا ده دقیقه داخل فر میذاریم بعد از در اوردن 5 دقیقه صبر میکنیم واز قالب در میاریم.وقتی میبرمش مثل گدازه های اتشفشان شکلات مایع میریزه بیرون .برا افرادیکه عاشق شکلات تلخ هستن گزینه سریع وخوشمزه ای هست بعنوان یه عصرونه یا دسر
2810