ادویه های کالباس
گوشت مرغ سه بار چرخ شده با گوشت های باریک باریک داخلش
همه مواد رو به گوشت اضافه کردیم
تو فویل بیچیدیدم و بعد میذاریم بخار پز بشه.
اینم عکس کالباس خونگی ما!
طرز تهیه کالباس :
مواد اولیه این ها است :
گوشت قرمز یا سفید یک کیلو
پودر سیر 3 قاشق مربا خوری
پودر پیاز (اگه داشتید) 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع (یاروغن زرد(کره) ، تست کردم بهتر جواب داد) 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 تا کامل
آرد سویا 3 قاشق غذا خوری
آرد گندم 3 قاشق غذا خوری
نان باگت خشک پودر شده هم میشه ریخت
فلفل سیاه (یا کمی هم قرمز) نصف قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
پودرهای :
زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری
جوز هندی اندازه دو عدس
میخک اندازه یک عدس
دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
( به جای میخک و جوز هندی می توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
طرز تهیه :
گوشت مرغ را 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 1 ساعت آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم .
من چون دستگاه بخار پز نداشتم توی قابلمه آب کردم و فویل رو روی قابلمه گذاشتم طوری که داخل آب نره و در قابلمه رو بستم.
جهت زیبایی هم یک مقدار از گوشت رو چرخ نکردم و باریک باریک گذاشتم وسطش (مثل بازار)
در مقدار (آرد ، آرد سویا ، نان خشک ، نمک و فلفل) می توان بسته به سلیقه تغییراتی ایجاد کرد.البته باید در کنار (آرد ، آرد سویا ، نان خشک) از مقدار بیشتر روغن و تخم مرغ استفاده کرد.
در کل نترسید و درست کنید ، رفته رفته با توجه به سلیقتون مواد رو تغییر بدید.
........................
حاضر شد عکسش رو هم میذارم
چند وقته از بیرون کالباس نمی خریم و آقای همسر گرامی درست می کنند.
با چند بار درست کردن به این دستور رسیده ، طعم کالباس رو میگیره ولی به نرمی اونای بیرون در نمیاد ولی خوشمزه اس.