2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
http://vazeh.com/n-927333_%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%84%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85
ممنون دوستان شما لطف دارین الی کیکت عالیه اینم دستور ملکه بادام که از روش درست کردم البته من با نصف مواد درست کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فهیمه جون پیراشکی ها خیلی خوشمزه بود ولی ...
یک عکس از پشت صحنه نخندین هاااااااااا!
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
هر کاری کردم خمیر رو کاملا رو هم میذاشتم و خیلی خیلی لبه هاشو فشار میدادم که بسته بشه ولی موقع سرخ شدن کاملا باز می شد!!!
یک مشکل دیگه هم داشت که خمیر جمع می شد ، اصلا سفت نبود خمیر ولی

راستی‏ ‏الی‏ ‏جون‏ ‏خمیر‏ ‏من‏ ‏جمع‏ ‏نمیشد...قشنگ‏ ‏قالب‏ ‏میزدم.....کمی‏ ‏جمع‏ ‏میشه‏ ‏ولی‏ ‏نه‏ ‏جوری‏ ‏که‏ ‏اذیت‏ ‏کنه...میدونی‏ ‏اردا‏ ‏با‏ ‏هم‏ ‏فرق‏ ‏دارن‏ ‏من‏ ‏با‏ ‏دو‏ ‏نوع‏ ‏ارد‏ ‏درست‏ ‏کردم‏ .یکیش‏ ‏بهتر‏ ‏شد....
هانیه جون ممنون
خامه از این آماده هاست فقط باید 10 . 15 دقیقه با هم زن بزنی
راستشو بخواین خیلی عجله داشتم کیک دومی رو همسری صاف کرد
خیلی بهتر از من صاف در آورد

من فقط تزئینش کردم
اینم گوش فیل من با دستور صفحه 29 ..فوق العاده عجله ای قالب زدم..امید گرسنه بود همش میومد سر وقتم..خوشمزه بود
اینم مرنگ من با دوتا سفیده و4 ق غ پودر شکر...دمای فرمو کم میکردمخاموش میشد برا همین کمی برشته شد...ولی ترد وخوشمزه
الی جون ممنون....اومدم عکس بذارم دیدم شارز دوربین تموم شده..
اینم کیک اسفنجی با همون دستور قبلی.برای تزیینش خامه کم داشتم برا همون صاف در نیومد...گلارو با شکلات اب کرده وشکلات چیپسی صورتی درست کردم...

باید یه قیف وماسوره تازه بگیرم..امید قیفمو شکسته..البته خامم هم کم بود واسه شکوفه زدن
شکلات فینگر(همون بیسکوییت شکلاتی)خوشمزه بود وراحت..امید هم خوشش اومد..اینطوری عسل به خوردش دادم.خخخ
فقط من اشتباه کردم خمیرو نازک کردم.تازه یه طرف فرم داغه کمی تهش سوخت.
اینم لینکhttp://mamisite.com/forum/nowrooz91-sweet/topic5093.html