2777
2789
عنوان

همفکری می خوام

1090 بازدید | 6 پست
سلام مامانا
من از وقتی ازدواج کردم حامله شدم
مشهد زنگی می کردم چون شوهرم تهران بود بعد از عقد و عروسی اومدم تهران خانوادم مشهدن اینجا تقریبا تنهام قبل از ازدواج هم دانشگاه می رفتم هم سر کار خیلی فعال بودم شوهرم قول داد که اجازه بده که یه کاری که از نظرش تائید شده باشه انجام بدم که مشکل حاملگی و الان هم بچه داری پیش اومد این موضوع که اصلا برای خودم نمی تونم کاری کنم درس بخونم کار کنم اذیتت می کنه خیلی شل و وا رفته شدم
به نظرتون باید چی کار کنم تا به خواسته هام زندگی قبلی و ایده آلم برگردم
به نظر من میتونی بچت رو بذاری مهد که هم اون براش خوبه
هم خودت وقت آزاد پیدا میکنی
میتونی بری سر کار
یا درس بخونی
یا اگه همسرت مخالف اینا بود
یکم به خودت برسی مثل ثبت نام توی کلاس های ورزشی و استخر و اینا
من میخوام و تا آخر امسال به خواستم رسیدم!
عزیزم اول از همه نی نی واجب تره بزار بزرگتر بشه بعد وقت زیاد واسه همه کارها گناه داره نی نی ها واقعا نیاز دارن به مامان برو کتاب 101 روش برای داشتن کودکی شاد و بگیر همچی توش نوشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من خواستن توانستن هست ولی نباید به هر قیمتی خودت رو بچه ات رو بندازی تو زحمت همسرت همراهی میکنه ولی بعد خودت پشیمون میشی من هم درس میخونم هم کار میکنم هم حامله هستم نه میتونم به خودم برسم نه درسم نه همسرم از زندگی هم فقط بدو بدو بلدم هیچ لذتی نمیبرم خوشحالم که بهمن درسم تموم میشه مرخصی زایمان میرم و حداقل شش ماه مثل زنای دیگه میتونم با همسرم غذا بخورم به خودم و زندگیم برسم قدر نعمت هاتون رو بدونید چقدر کار اخه چقدر درس بعد از این که نینیت دو ساله شد بزارش مهد برو سر کار و از الان به خودت برس ورزش کن تو خونه (من میکردم با سی دی جلوی تلویزیون)تا شل و وارفته نشی موفق باشی
salam azizam, midoony man ham taghriban mesle shoma bodam, alan ninim 4 mahesh tamoom shode, motevajeh misham kamelan chy migy, bebin chon ke faal boody, kheily ehsase bad momkene behet dast bede, chon bekhatere hamelegy o ninimajbory bemooni tu khone pishnahady ke man barat daram ine : 1- tu hamelegy ta roze akhar baraye khodet barnameye piade ravy bezar, boroobiroon baraye khoodet va az in mogheyat lezat bebar chon bade be donya omadane nini kamlean ta ye modat khone neshini 2- az tarighe cd hamoontory ke doostemon goft varzesh kon az tarighe cd o internet kheily chiza mituny bekhony yad begiry, man khodam cd haye raghs gereftam kheily khobe, rohe adam o shad mikone
اگر قرار بود دری بسته بماند به جای آن دیوار می گذاشتند.