2777
2789
عنوان

کادو زایمان از طرف خانواده شوهر

541 بازدید | 24 پست

خانما من الان بیست و دو روزه زایمان کردم.پدر شوهرم بعد از ده روز اومد ملاقاتم.هنوز هم کادو بهم ندادن.مادرشوهرم بلند شده اومده اینجا بعد از ده روز که پاشو اینجا نگذاشته بود و میگه کادوت بابا بهت میده  و به من ربطی نداره.حالا من موندم چکار کنم با اینها.اگه کادو دادن نمیخوام ازشون قبول کنم.به نظر شما چه عکس العملی نشون بدم در برابرشون و چی بگم بهشون

اگه دیدی طلا دادن یا پول زیاد حتما بگیر اهمیت نده 😁😁 اگه دیدی ی چیز بی قابل دادن بازم بگیر وقتی خواهرشوهرت زایمان کرد ببر بهش بده یا اگه رفتی خونه یکی از قوما شوهرت همونو ببر بدش 

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن بابا، واسه بچه من قرب کنی کشتن همه رو خودشون برداشتن، بعد هم گفتن گوشت ها چی شد، حتما مامانت خورده، هیچ وقت حلال نمی کنم، ول کن الان تازه زایمان کردی اعصابت به هم نریز ارزش نداره، اگر دادن بگیر و هیچی نگو، نذار زبون اونا دراز باشه وگر نه تا سالها بهانه میشه هیچی کادو نمی دن آبروریزی می کنن که ما دادیم نگرفت

ای جان

😁😁 من مجردم راهنمایی میکنم در حد بنز که طرف فقط کارش ب طلاق کشیده میشه. خو من نمیدونم چکار کنه چرااز این سوالا میکنین لعنتیا 😁😁

خانم مخلووووووط که منو لایک کردی. میگم این مخلوط کنت همش داره کار میکنه نسوزه یه وقت دیگه گرون شدن نمیتونی بخری هااا از من گفتن😁

اصلا خجالتشون بده و بگو شما خودتون بهترین کادو هستین که خدا بهمون داده.وجودتون نعمته برای بچه م.

خدا منو خیلی دوس داره که خوشبختم و این نی نی قشنگو دارم.

دقیقا ضایع میشن و حرصشون میگیره از آرامشت و اینکه راضی هستی از زندگیت.

حالا بزرگش نکن شاید ی مشکلی پیش اومده نداده بعد میده  مادر شوهرتم از خجالت گفته کادو با پدر شو ...

نه بابا اینا همینطور هستن.مثلا کادو تولدم رو که اردیبهشت بوده دیروز داده.اصلا یادشون از تولد من نبود.حالا برادجاریم هر سال تولد میگیرن.بعد هم چیزی که میخوان بهم بدن کادو پیچ نمیکنن.میگن وقت نکردن.حالم رودبهم میزنن با این کارهاشون

اصلا خجالتشون بده و بگو شما خودتون بهترین کادو هستین که خدا بهمون داده.وجودتون نعمته برای بچه م. خد ...

یعنی میگین اینو بهشون بگم خجالت میکشن.اکه کادو رو که دادن قبول کنم یا نه؟

2810